Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2018. 12:11

Samo da vam mahnemo,  super smo oboje i idemo doma! Puse tete 😘😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    07. Lipanj 2018. 15:35

pikica3

Evo meeee…obavila pregled…doktorica je super, odusevljena sam jer mi ona jos nije bila…ugl.mlijecna plodna voda i ima je dovoljno, otvorena 3cm, cerviks skracen i sve omeksano…rekla je da se nista ne brinem…da imamo svi razlicite cikluse i da je meni ovulacija nastupila kasnije…sutra ctg a prekosutra pregled i to je to…ja ostajem 4ever pregnant😂😂😂😂

Jel to znaci da prekosutra ostajes ????
    Cekaj, ja sam jos u komadu, jos nist nije gotovo!

[/url

Bublica123
    07. Lipanj 2018. 15:41

Zrinchy

pikica3

Evo meeee…obavila pregled…doktorica je super, odusevljena sam jer mi ona jos nije bila…ugl.mlijecna plodna voda i ima je dovoljno, otvorena 3cm, cerviks skracen i sve omeksano…rekla je da se nista ne brinem…da imamo svi razlicite cikluse i da je meni ovulacija nastupila kasnije…sutra ctg a prekosutra pregled i to je to…ja ostajem 4ever pregnant😂😂😂😂

Jel to znaci da prekosutra ostajes ????
    Cekaj, ja sam jos u komadu, jos nist nije gotovo!

Ne draga...ne ostajem...al kao sutra samo ctg a prekosutra ctg i pregled...ako je sve ok jos cekamo...al nekako imam filing da je vikend moj😂😂😂😂

Bublica123
    07. Lipanj 2018. 15:42

Mami mi je u subotu rockas pa sam si zapikirala 09.06.🍰🎂🍰🎂😍😍😍😍

07. Lipanj 2018. 16:14

Ja imam filing da bi mogli i nocas neki vodenjaci pucat 😉

• LilyVanily
    07. Lipanj 2018. 16:34

Žene čestitam svima kojima jos nisam  na bebicama! Honey, Panda, Sarita, Frckava, J1309, Proudy, Dare-  valjda nisam nikoga izostavila. Prekrasne su! 😍😍😍😍 Nadam se da ste vi dobro i da uživate sa svojim bebicama. Ne stignem baš pisati iako pokušavam pratiti...  Zrinchy, Pikica i Grazia (je li tako?) držim fige i da vaše čim prije odluče van! 😘

Bublica123
    07. Lipanj 2018. 16:48

Hvala lily vanily, kod nas je faza delozacije malo zapela😆😆😆😆😆 😘😘😘😘😘
    Gumbek hmm, vidjet cemo hoce li se ostvariti tvoje prorocanstvo🙈🙈🙈☺☺☺
    Bas me zanima kako ce izgledati nasa curica❤👶❤

Zrinchy
    07. Lipanj 2018. 17:42

pikica3

E pa onda ti dragicka bas zelim taj datum😍
    Mozda se i poklopimo:)
    E tu je prevruce, najradje bi se u gace skinula!

[/url

Bublica123
    07. Lipanj 2018. 18:14

Zrinchy

pikica3

E pa onda ti dragicka bas zelim taj datum😍
    Mozda se i poklopimo:)
    E tu je prevruce, najradje bi se u gace skinula!

Hahahahahahah....mozda si ti trebala ipak s menom u petrovu...tamo frlji klima na najjace...rashladit ces se kad ti spice baloncek😆😆😆😆💪💪💪💪😘😘😘😘

Bublica123
    07. Lipanj 2018. 18:22

E zrinchy jel se tebi dogadja kad ti se hahar pomice kao da ti netko noktima grebe po mjehuru...ja jedva izdrzim koliko me pocne bolit....valjda curica nema mjesta pa mi takav glupi osjecaj🙄🙄🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.