Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Litta
    07. Lipanj 2018. 18:58

Pikica i zrinchy sretno ☺ dosla sam vidjeti ima li sta novo.. jos malo ☺☺
    Cekamo vas na temi bebe/mame.. pusu vam saljemo 😚😚😚😚😚

Zrinchy
    07. Lipanj 2018. 19:04

pikica3

E zrinchy jel se tebi dogadja kad ti se hahar pomice kao da ti netko noktima grebe po mjehuru…ja jedva izdrzim koliko me pocne bolit….valjda curica nema mjesta pa mi takav glupi osjecaj🙄🙄🙄

Joj to mi je najgore, ko male iglice!!
    Evo ja s balonom u sebi:) veli ova doktorica da se njoj cini da sam skroz zatvorena:))
    Al ok, sad cekamo jutro.
    Dali mi normabel da zaspim poslije

[/url

panda102
    07. Lipanj 2018. 19:27

Sretno cure. Mi smo dobro. Evo cekamo nalaze krvi. Cini im se malo zuta. A bas smo se nadale kuci sutra 🧐
    Drage nase nema toga. Ostajemo do kraja skupa. Zajedno smo i pocele zajedno cemo i zavrsiti. 
    Ljubimo vas nas dvijeeee

Bublica123
    07. Lipanj 2018. 19:33

Zrinchy jel su ti ga spicili? Ma probaj odmorit i kad se probudis vec si na 6cm...samo hrabro i optimisticno...moras biti odmorna za trudove i izgon 💪💪💪💪💪❤❤❤❤❤❤
    Panda drzim palceve da nalaz bude ok i da mozete domeka...hvala na podrsci😘😘😘😘😘😘

Honey
    07. Lipanj 2018. 19:41

Pikica i Zrinchy sretno drage nase ❤🙏🍼❤🍼❤🍼❤🍼 mi se malo mucimo danas sa grcicima i cijelodnevnim sisanjem, al ptoci ce i to. Pusa i od nas dvijeee 💋💋💋💋

Dare12
    07. Lipanj 2018. 20:15

ProudMomy

Samo da vam mahnemo, super smo oboje i idemo doma! Puse tete 😘😘😘😘😘

Super...😍😍😍😍

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Dare12
    07. Lipanj 2018. 20:17

Zrinchy,sritno da krene to otvaranje...😍😍 Pikica, ja sam na kraju rodila na bratov rodjendan. 😀😀 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Bublica123
    07. Lipanj 2018. 20:53

Honey, dare, litta, proudy i pandica ❤❤❤❤❤❤nek ste nas malo ćirnule...falite nam😚😚😚😚😚
    Uzivajte sa svojim malim anđelima😘😘😘😘😘

Sarita_00
    07. Lipanj 2018. 22:37

Mi smo danas isto vecim dijelom na sisi... Na trenutke me to pomalo frustrira, a onda me pogleda i sve zaboravim. 
    Panda Lara je isto bila malo zuta, samo su nam rekli da bude kraj prozora. Ujutro pijemo kavu na terasi dok je jos svjezije, pa je i ona s nama vani. Cini mi se da vise nije zuta. A cak nije ni bila uspavana kako znaju biti kad imaju zuticu. 
    Pikice drzi se, jos malo 😉 Uskoro ce i tvoja princeza stici ❤

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    08. Lipanj 2018. 05:36

Nazalost morale smo ovako evo vec 10.sat. Ne pitajte. Kako bebu od tri dana smjestiti da suti na ovo s tobom u krevetu. Hahahahaha najludja noc u mom zivotu. I danas moramo ostat na posmatranju. A ima malo poviseno 😫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.