Pikice cestitke jos jednom! ❤ Uzivajte konacno zajedno 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pikice, jel ti prsnuo vodenjak? 😂
Ne...oko 10h krenuli lagani trudovi i doma bila do 3h...u 3h dosla u bolnicu i setala do pola 5 i u 7 i nesto rodila...ma scenarij iz knjige💪💪💪😎😎😎🙏🙏🙏
Pikicecestitke jos jednom! ❤ Uzivajte konacno zajedno 😘😘
Hvala draga moja❤❤❤😘😘😘jos cekamo zrincy
Ne…oko 10h krenuli lagani trudovi i doma bila do 3h…u 3h dosla u bolnicu i setala do pola 5 i u 7 i nesto rodila…ma scenarij iz knjige💪💪💪😎😎😎🙏🙏🙏
Ma divno.
Porod iz snova ko i moj, moj je jos brzi bio i bas sam odusevljena bila poslje hehe
Kolika je curka?
Ne…oko 10h krenuli lagani trudovi i doma bila do 3h…u 3h dosla u bolnicu i setala do pola 5 i u 7 i nesto rodila…ma scenarij iz knjige💪💪💪😎😎😎🙏🙏🙏
Ma divno.
Porod iz snova ko i moj, moj je jos brzi bio i bas sam odusevljena bila poslje hehe
Kolika je curka?
3600g i 51cm
Ma divno.
Kolika je curka?
3600g i 51cm
Gumbek ovo smo odradile junacki💪💪💪💪💪💪❤❤❤❤❤
Ma divno.
Kolika je curka?
3600g i 51cm
Gumbek ovo smo odradile junacki💪💪💪💪💪💪❤❤❤❤❤
Ma nego sta 💪
Tako se to radi 😉
Pikica 😍 Cestitam draga od srca ❤❤❤ Svaka cast, dugo ste cekale al brzinski rijesile 🙏👏💪 mah mah i puse od nas dvije vama 💞💞💞💞🍼🍼🍼🍼💋💋💋 uzivajte!!! Ajmo Zrinchy pa da selimo sve na drugu temu ❤💪
Sortiraj odgovore
Najstariji