Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    06. Lipanj 2018. 14:12

Kod pikice nema pomaka za sad...sutra smo 41tt i opet trudnicka ambulanta na repertoaru😅😅😅
    Hvala na podrsci...kad je vec toliko cekala mislim da zasluzujem expresnu delozaciju🙈🙈🙈🙈☺☺☺☺

06. Lipanj 2018. 15:33

Dare cestitam! 😘
    Vama sto me rasplakaste sunce poljubim! 😂😂😂😂
    Ajmo jos ovo malo sto je ostalo,  sa stilom i brzinski delozirati,  pa cemo se onda uozbiljit,  not! 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    06. Lipanj 2018. 15:50

Drage Llama face i Noemi pa sad ste nas joa i vi rasplakaleeeee!💖 al slazem se sa svakom vasom rijeci, to sam uostalom vec i pisala:)
    Dosla sam doma, rekli su mi svi da cu roditi nocas. Al to au rekli i jucer i prekjucer...:)))
    I ja mislim da kad se sve preselimo ce to bit kraj ozbiljnim razgovorima:)) pomoc, ali kroz shalu! Ko i do sad:)
    Bas se radujem tome da cu zatvoriti temu😂 Pikica oprosti, al tako je:))
    Evo stavljam sliku za punih 41 😂😂😂😂

[/url

06. Lipanj 2018. 15:57

Divna i na 41tt! Zrinchy 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    06. Lipanj 2018. 18:22

ita87

Llama i Noemi, svaka cast sto ste nas pratile, kad se sjetim kakve smo samo gluposti znale pisati 😂😂😂
    Nastavljamo druskanje na temi bebe/mame ali tamo smo sad malo ozbiljnije otkad smo postale majke 😜
    Pusa svima!

A jesi me sad nasmijala haha, ozbiljne skroz, reci cu samo - mala menga 🤣😂🤣😂😂 😘

Honey
    06. Lipanj 2018. 18:26

Dare draga pa ti rodila ❤ Bepo pre predivan 😍😍😍 Super da je bilo brzo, uzivajte 💋💋💋💋 
    Drage LiamaFace i Noemi, hvala vam na cestitki i na ovako lijepo i iskreno napisanoj rijeci ❤ Mislim da ste nas sve rasplakale. Drago mi je da je ova tema otisla sire, to i je smisao da jedna drugoj olaksamo. Puse od moje malene Nicole i mene 😘

Honey
    06. Lipanj 2018. 18:29

Zrinchy eksplodirat ces 😜 Prava si bomba, al stvarno super izgledas 😍 Trbuh je woe, ne sumnjam da ce bit i hahar. 😘 
    Pikica, sretno sutra i da te prokopaju kako treba jer ocito do sad nisu 😜😘💗

• Roo
    06. Lipanj 2018. 19:11

Evo sam se i ja rasplakala 😭.
    Ako nisam kome čestitala na faceu- cestitam ovdje, sve su bebe diiivne 😍💕 i vi cure sve ste super i iako nisam puno pisala svakodnevno sam sve pratila (osim poslije poroda kad sam ipak malo zabušavala i preskočila). Pratim i dalje na mame/bebe 🙂🙂

Zrinchy
    06. Lipanj 2018. 19:37

Ahahahah Proudy i Honey😘😘😘
    Stvarno cu puknut!!! Vec mi trbuh izviruje pod majvu, izgledam ko oni frajeri alkici kaj sjede pred telkom i locu pivo, a majce im uredno prekratke😂😂
    Sutra i ja u TA, mozda me ovaj put neko posteno procacka🙏
    Puse cure vama i vasim predivnim bebama, Dare jos jednom cestitke na malom Bepotu😂😘😘

[/url

Sarita_00
    06. Lipanj 2018. 20:04

Zrinchy tocno tak sam i ja izgledala 😂 Najudobnije mi bilo u obicnim hlacama koje sam morala spustili ispod stomaka i u majicama koje su se na stomaku toliko napele da su se skroz dizale. I uvijek mi je virilo bar malo stomaka 😂 Ali jos malo, a onda krecu druge brige. I bas dobro izgledas ❤
    Pikica nadam se da ce delozacija cim prije 😉 Jesu ti uopce spominjali indukciju? Mozda i jesi napisala, al ja pojma nemam 😕 
    Ostale zene, nadam se da uzivate sa svojim bebama 😁 I da druzenje nastavljamo u istom tonu na drugoj temi 😉 Ipak je sve lakse pregurati uz malo sale i smijeha. 
    Puse od Lare i mene 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.