Kod pikice nema pomaka za sad...sutra smo 41tt i opet trudnicka ambulanta na repertoaru😅😅😅
Hvala na podrsci...kad je vec toliko cekala mislim da zasluzujem expresnu delozaciju🙈🙈🙈🙈☺☺☺☺
Dare cestitam! 😘
Vama sto me rasplakaste sunce poljubim! 😂😂😂😂
Ajmo jos ovo malo sto je ostalo, sa stilom i brzinski delozirati, pa cemo se onda uozbiljit, not! 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage Llama face i Noemi pa sad ste nas joa i vi rasplakaleeeee!💖 al slazem se sa svakom vasom rijeci, to sam uostalom vec i pisala:)
Dosla sam doma, rekli su mi svi da cu roditi nocas. Al to au rekli i jucer i prekjucer...:)))
I ja mislim da kad se sve preselimo ce to bit kraj ozbiljnim razgovorima:)) pomoc, ali kroz shalu! Ko i do sad:)
Bas se radujem tome da cu zatvoriti temu😂 Pikica oprosti, al tako je:))
Evo stavljam sliku za punih 41 😂😂😂😂
[/url
Divna i na 41tt! Zrinchy 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Llama i Noemi, svaka cast sto ste nas pratile, kad se sjetim kakve smo samo gluposti znale pisati 😂😂😂
Nastavljamo druskanje na temi bebe/mame ali tamo smo sad malo ozbiljnije otkad smo postale majke 😜
Pusa svima!
A jesi me sad nasmijala haha, ozbiljne skroz, reci cu samo - mala menga 🤣😂🤣😂😂 😘
Dare draga pa ti rodila ❤ Bepo pre predivan 😍😍😍 Super da je bilo brzo, uzivajte 💋💋💋💋
Drage LiamaFace i Noemi, hvala vam na cestitki i na ovako lijepo i iskreno napisanoj rijeci ❤ Mislim da ste nas sve rasplakale. Drago mi je da je ova tema otisla sire, to i je smisao da jedna drugoj olaksamo. Puse od moje malene Nicole i mene 😘
Zrinchy eksplodirat ces 😜 Prava si bomba, al stvarno super izgledas 😍 Trbuh je woe, ne sumnjam da ce bit i hahar. 😘
Pikica, sretno sutra i da te prokopaju kako treba jer ocito do sad nisu 😜😘💗
Evo sam se i ja rasplakala 😭.
Ako nisam kome čestitala na faceu- cestitam ovdje, sve su bebe diiivne 😍💕 i vi cure sve ste super i iako nisam puno pisala svakodnevno sam sve pratila (osim poslije poroda kad sam ipak malo zabušavala i preskočila). Pratim i dalje na mame/bebe 🙂🙂
Ahahahah Proudy i Honey😘😘😘
Stvarno cu puknut!!! Vec mi trbuh izviruje pod majvu, izgledam ko oni frajeri alkici kaj sjede pred telkom i locu pivo, a majce im uredno prekratke😂😂
Sutra i ja u TA, mozda me ovaj put neko posteno procacka🙏
Puse cure vama i vasim predivnim bebama, Dare jos jednom cestitke na malom Bepotu😂😘😘
[/url
Zrinchy tocno tak sam i ja izgledala 😂 Najudobnije mi bilo u obicnim hlacama koje sam morala spustili ispod stomaka i u majicama koje su se na stomaku toliko napele da su se skroz dizale. I uvijek mi je virilo bar malo stomaka 😂 Ali jos malo, a onda krecu druge brige. I bas dobro izgledas ❤
Pikica nadam se da ce delozacija cim prije 😉 Jesu ti uopce spominjali indukciju? Mozda i jesi napisala, al ja pojma nemam 😕
Ostale zene, nadam se da uzivate sa svojim bebama 😁 I da druzenje nastavljamo u istom tonu na drugoj temi 😉 Ipak je sve lakse pregurati uz malo sale i smijeha.
Puse od Lare i mene 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji