Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2018. 20:05

Zrinchy osibno preporucam mesara iz nedjeljne smjene u petrovoj! Kat te taj porcacka,  to ide samo 😂😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    06. Lipanj 2018. 20:40

ProudMomy

Zrinchy osibno preporucam mesara iz nedjeljne smjene u petrovoj! Kat te taj porcacka, to ide samo 😂😂😂😂😂😂

:)))) Proudy ime i prezime molim!!!
    Sarita😘😘😘
    Pikice sretno sutra!!! Rasturi!!! Taj cerviks😂😂😂

[/url

Dare12
    06. Lipanj 2018. 21:14
    Dobili cestitku od brace.  😍
    Dobili cestitku od brace.  😍

Drage moje, fala vam na lipim ricima...😍 Iz osobnog iskustva kazem da je ovo nesto posebno i svaki put drugacije. 😊 Lipo je imat "lude" koje ti bar online daju podrsku..😍 Zrinchy, ajde onda ti lipo zatvori temu...😍😘 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

yra
    06. Lipanj 2018. 21:33

Llama face i Noemi 🌹🌹⚘🌼🌻
    Dare i Panda , ljepotice naše! Dare, drago mi je da ti je bilo tako brzo i da se nisi namučila. I ovako si bila prelijepa, a sad kad se oporaviš od poroda ćeš zaista biti jedna od rijetkih 3xmama sa manekenskom figurom!
    Pandice, draga moja, koliko sam uspjela skužiti, ti si se fest namučila u trudovima. Baš mi je žao zbog toga. Sad ce to trebati neko vrijeme da dođeš k sebi zbog gubitka krvi. Uzimas li dodatno zeljezo?
    Ja ga jos uvijek pijem jer ga beba dobiva preko mlijeka, a doktor veli da mi nemoze skoditi...daje vise energije.
    Zrinchy cekamo te tamo na zajedničkoj temi mame/bebe! 

Bublica123
    06. Lipanj 2018. 22:17

Velike puse svima i hvala sta ste uz nas😘😘😘😘😘😘😘sutra izvjesce…laku noc svim mamicama i bebicama i mojoj 4ever pregnant zrincy🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Bublica123
    07. Lipanj 2018. 07:06

Dobro jutro ekipica, ako uopce ima koga😅😅😅
    Ugl.bilo mi je zadovoljstvo tipkati se s vama ali ja odlazim na ljetnice, naravski ako me primaju, jer ovo zaista vise nema smisla...mojoj se djevojcici ocito ne zuri i ne zelim joj stvarati pritisak...mah mah kis kis😘😘😘😘😘

Zrinchy
    07. Lipanj 2018. 07:20

pikica3

Ugl.bilo mi je zadovoljstvo tipkati se s vama ali ja odlazim na ljetnice, naravski ako me primaju, jer ovo zaista vise nema smisla…mojoj se djevojcici ocito ne zuri i ne zelim joj stvarati pritisak…mah mah kis kis😘😘😘😘😘

Pikiceeee😣 pa kaj je reko doktor??
    Evo ja cekam u TA, isto ne osjecam nikakve pomake:/

[/url

Bublica123
    07. Lipanj 2018. 07:32

Zrinchy

pikica3

Ugl.bilo mi je zadovoljstvo tipkati se s vama ali ja odlazim na ljetnice, naravski ako me primaju, jer ovo zaista vise nema smisla…mojoj se djevojcici ocito ne zuri i ne zelim joj stvarati pritisak…mah mah kis kis😘😘😘😘😘

Pikiceeee😣 pa kaj je reko doktor??
    Evo ja cekam u TA, isto ne osjecam nikakve pomake:/

Nisam jos bila...prvo ostavim malog u vrticu pa krecem prema petrovoj...javim se kad me pregleda😘😘😘😅😅😅
    Sretno i nadam se trudovima koje ne osjecas i da si najmanje na 5cm😎😎😎💪💪💪

Dare12
    07. Lipanj 2018. 07:40

Sritno vam objema! 😀😍

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Bublica123
    07. Lipanj 2018. 07:43
    41tt lju
    41tt lju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.