Zrinchy osibno preporucam mesara iz nedjeljne smjene u petrovoj! Kat te taj porcacka, to ide samo 😂😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Zrinchy osibno preporucam mesara iz nedjeljne smjene u petrovoj! Kat te taj porcacka, to ide samo 😂😂😂😂😂😂
:)))) Proudy ime i prezime molim!!!
Sarita😘😘😘
Pikice sretno sutra!!! Rasturi!!! Taj cerviks😂😂😂
[/url
Drage moje, fala vam na lipim ricima...😍 Iz osobnog iskustva kazem da je ovo nesto posebno i svaki put drugacije. 😊 Lipo je imat "lude" koje ti bar online daju podrsku..😍 Zrinchy, ajde onda ti lipo zatvori temu...😍😘
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Llama face i Noemi 🌹🌹⚘🌼🌻
Dare i Panda , ljepotice naše! Dare, drago mi je da ti je bilo tako brzo i da se nisi namučila. I ovako si bila prelijepa, a sad kad se oporaviš od poroda ćeš zaista biti jedna od rijetkih 3xmama sa manekenskom figurom!
Pandice, draga moja, koliko sam uspjela skužiti, ti si se fest namučila u trudovima. Baš mi je žao zbog toga. Sad ce to trebati neko vrijeme da dođeš k sebi zbog gubitka krvi. Uzimas li dodatno zeljezo?
Ja ga jos uvijek pijem jer ga beba dobiva preko mlijeka, a doktor veli da mi nemoze skoditi...daje vise energije.
Zrinchy cekamo te tamo na zajedničkoj temi mame/bebe!
Velike puse svima i hvala sta ste uz nas😘😘😘😘😘😘😘sutra izvjesce…laku noc svim mamicama i bebicama i mojoj 4ever pregnant zrincy🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Dobro jutro ekipica, ako uopce ima koga😅😅😅
Ugl.bilo mi je zadovoljstvo tipkati se s vama ali ja odlazim na ljetnice, naravski ako me primaju, jer ovo zaista vise nema smisla...mojoj se djevojcici ocito ne zuri i ne zelim joj stvarati pritisak...mah mah kis kis😘😘😘😘😘
Ugl.bilo mi je zadovoljstvo tipkati se s vama ali ja odlazim na ljetnice, naravski ako me primaju, jer ovo zaista vise nema smisla…mojoj se djevojcici ocito ne zuri i ne zelim joj stvarati pritisak…mah mah kis kis😘😘😘😘😘
Pikiceeee😣 pa kaj je reko doktor??
Evo ja cekam u TA, isto ne osjecam nikakve pomake:/
[/url
Ugl.bilo mi je zadovoljstvo tipkati se s vama ali ja odlazim na ljetnice, naravski ako me primaju, jer ovo zaista vise nema smisla…mojoj se djevojcici ocito ne zuri i ne zelim joj stvarati pritisak…mah mah kis kis😘😘😘😘😘
Pikiceeee😣 pa kaj je reko doktor??
Evo ja cekam u TA, isto ne osjecam nikakve pomake:/
Nisam jos bila...prvo ostavim malog u vrticu pa krecem prema petrovoj...javim se kad me pregleda😘😘😘😅😅😅
Sretno i nadam se trudovima koje ne osjecas i da si najmanje na 5cm😎😎😎💪💪💪
Sritno vam objema! 😀😍
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji