Panda lavica...😂😂😂😂😂bosanska glava...sad je sve iza vas...nek si ti danas dobro💪💪💪💪❤💕❤💕❤💕velike puse maloj cupavici
Dare cestitam 😘 nadam se da je sve islo brzo
Cure se se izredale, sad su izgleda i decki krenuli 😉
Drage zene, prije nego sto zatvorite temu samo bih vam htjela reci da ste pregenijalne. Pocela sam pratiti temu zbog Mono a nastavila citati jer ste mi bile toliko zanimljive i opustene da mi djeluje kao da ste sve legice i znate se sto godina. Puno znaci trudnoj zeni kad se moze odmaknuti od svih "daveza" oko sebe i pronaci mir, sprdanciju, utjehu i razumijevanje u ovakvom predivnom okruzenju kakvo ste vi stvorile. Cestitam vam svima od srca i samo hrabro naprijed, uplovile ste u najvecu avanturu svog zivota (govori super iskusna mama skoro jednogodisnjaka xD). Samo tako nastavite 😘😘😘😘😘
Drage Panda i Dare čestitke na bebicama i brz oporavak želim...
Tebi Zrincy da uskoro krene i da sve prodje u najboljem redu
Dijelim mišljenje sa LLamme.. toliko pozitive, smijeha, provala i veselja iz svake moguće situacije.. svaka čast.. bilo mi vas je gust citati i pratiti... i nekako ste mi učinili trudnoću posebno, i porode približili na jedan lijepi i opušteni način (prošla sam i tečaj za trunpdnice, opuštanje, vizualizaciju, meditaciju al jebes sve kad je smijeh najbolji lijek za sve..
Ostajete mi dobro i veselo, mazite i ljubite svoje bebice
Sad mi je i oko sazuzilo, hormoni rade svoje... aaaa
Llama i Noemi, svaka cast sto ste nas pratile, kad se sjetim kakve smo samo gluposti znale pisati 😂😂😂
Nastavljamo druskanje na temi bebe/mame ali tamo smo sad malo ozbiljnije otkad smo postale majke 😜
Pusa svima!
Zene, Bepo je stiga u 4.54, 3480 i 50cm. Porod brz da je i mene iznenadilo, al zatvaram tvornicu..😂😂
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Zene, Bepo je stiga u 4.54, 3480 i 50cm. Porod brz da je i mene iznenadilo, al zatvaram tvornicu..😂😂
Dobro je to, neka si ti stigla u bolnicu na vrijeme.
Cestitke na malenom Bepi
Cestitke Dare. Bepo ti je presladk. Uzivajte i brz oporavak.
Ajde Zrinchy i Pikica cekamo jos vas. 😊😊😊
Dare i Panda cestitam od srca😗😗 bebe su premedene.
Nema me par dana i ovdje je nastao baby boom 😍😍.
Ja nemogu vjerovati sa moja mrvica vec ima tj dana. Brzo vrijeme leti
Dare čestitke i brz oporavak! Bepo je presladak ❤️❤️ i malena Sara je ko bombončić ❤️❤️
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji