Frckava 🤞🤞🤞🤞 Sretno draga, nadam se da je do sad sve super proslo i da se maziš sa svojom Gretom ❤❤❤❤❤
Zrinchy prekrasni ste 😍 ajde ti odskakutaj skolicu, pa se mozda malo spusti 😉
Panda znaci ti ne radas ni po rodendanskim zeljama? 😜 A jesi neka 😂
Pikica sutra ides u jeti styleu ili ces se ipak sredit veceras? 😁
Proudy klima radi, znaci za akciju spremni 😜
Evo ako netko misli da ce biti trudan 4ever, ja kupila 2kom ovih hlacica/gaca za 50kn u hm-u. Netrudnicko, normalan broj, u mom slucaju M, fino pamucno lagane i siroke, ne stezu. 👍

Honey ma bas si extra ona je bomba trudnicica....trudna izgledas bolje od 90% netrudnica😍😍😍😍😍😍😍
Za sutra sam neki polu jeti...malo se podsisala s aparaticem...ak me uopce bude itko cackao😬😬😬😬😬😬

Jao koje akrobacije da ne budem jeti. Hahaha ludilo. Muz druga smjena pa nije imao ko preuzeti.
Proudy sexa nema je hahahahaha
Medolina Honey znala sam da negdje skitas dok te nema citav dan. Ona u sopingu toooo kraljice. Sta ste jos kupile vas dvije zgodnice?
Pikice sutra ti i ja na rusenju betona ???

Panda jel i ti sutra?!? reci cu ima da ima da prokopaju malo inace nista od mene uskoro🤣🤣🤣🤣🤣🤔🤔🤔🤔
Da da, show sa depilacijom...akrobacije boze sacuvaj....dobro da se nisam ubila u kadi😆😆😆😆😆

Ja si natocila fino punu kadu. Lezala pola sata da to omeksa hahahaha dlakavi jeti. I kontam si jbt sta ako mi je pukao vodenjak i otisla voda i nemam pojma hahahahaha 🙈🙈🙈🙀🙀🙀🙀
Da sutra u8:30 jer mi je termin u sub a ne rade a petkom uzasna guzva. Sta ce mi sutra radit pojma nemam.

Panda jesi nasla tocat se u kadi 😅 al isto nas brine, tako i ja razmisljam kad se tusiram. Al skuzi se to a i ne iscuri odma sve navodno. Mama je sopingirala, ali samo za sebe, Nicole nista nije dobila 🤣 kupila sam si Birkenstockice 🙊 to jedino ravno priznajem uz tenisice, i tri predivne haljine koje ce me spasit od ovih vrucina a nisu trudnicke pa cu ih moci nosit i poslije 💪 Stavim fotke kako cu oblacit. Bas sam Zrinchy pricala kako ne mogu biti vise u tim jednim trudnickim hlacama koje imam 🙄 pikica joj hvala na komplimentu 🤣 Al mislim da mi malo i ogledalo laska, neznam, ja sam si ogromna al to sve mi mislimo za sebe. Joj cure bas me zanima kako ce s vama sutra proc 🤗

Pa mogu meni hlace al nakon nekog vremena me ona guma pocne ubijat. Onaj crni dio gore i nema sanse da izdrzim. Spljosti mi stomak i boli.
I ja nosim haljine i svasta nesto. Ko nista sam si hahahah
Nemam pojma sto me je narucila opet sutra. Bezze pa prije dva dana sam bila. Sta ce sad vidjet. Kao pricat cemo o indukciji sutra. Hajd dobro. Bitno da ce muz donijeti veceras 10kg teletine. Ostalo cemo nekako hahahahahahaha
Ja danas pokusavala zaspati jer mi se zakrcile ove vratne zile i bas sam osjetila kako mi je pao tlak. Aliiii gospodjica je imala tulum na koju god stranu se ja okrenula 🧐🧐🧐🧐 i nisam zaspala.
Frckava nam se ne javlja. 😞
Proudy se bacila na posao...

Ma ja nisam imala ni haljine u koju stanem, uvijek sve uske haljine nosila 🙄 skontala sam moglo bi potrajati ovo drugo stanje 😅 Doktor je rekao od 40tt crkaju jos max 10 dana i onda ide indukcija.
Ma dobro sta, malo cete popricat, ti ces rec svoje zelje pa nesto cete se dogovorit. A mozda sutra kad Sarci cuje rijec INDUCIRATI se pobrine sama ko Lara 😂 Moja je isto aktivna, sad zadnjih 5 dana svaku vecer tulum od 7 do min 11-12, bez stanke, drugo dijete eeee! Frckava je sigurno jako umorna, ipak je i sparno i sve. Vjerujem da ce se javit kasno nocas ili ujutro rano, nadam se sa slikicom male Grete 😍❤

Evo cure da se javim. Konacno sam rodila u 23.07 svoju Greticu. Napatile smo se i ona i ja.
Teska je 2950, duga 49cm.
Iskreno bilo je tesko. Vodenjak je puknuo posle pregleda i bila sam skoro bez trudova do 17h kad su mi drip dali, a to me je dobro izmucilo. Ali sad smo dobro

Frckava cestitam 😍💋💋💋💋🍼🍼🍼🥂🥂🥂🎉🎉🎉 Dobrodosla Gretaaaaaaa ❤❤❤ Vjerujem da ste se napatile, drago mi je citati da ste dobro i da je hb na kraju sve dobro proslo 🙏 pisi nam kad se odmoris detaljnije, Gretica je sigurno 🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬
Evo ja ne spavam. Vruce mi. 😑 a i nekako sam se naspavala. Panda i Pikica sretno na pregledima 😘😘😘 Pikica mogla bi sliku stavit, puni tjedan a mozda je i zadnja 😉 💓

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji