Panda kak je zgrabila spavacicu 😍 Da slucajno ne bi pobjegla. Ljepota mala ❤ Tesko je spavat kad je napokon tu, lakse ju je skroz gledati 😉
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda sarica je ❤💕❤💕💕💕❤velike puse objema
Dare nam je rodila maloga Bepa prije sat vremena...cestitam od srca❤😍💕❤😍💕❤😍💕
Zrinchy i pikica jos dupliraju😆😆😆😆💪💪💪💪❤💕❤💕❤💕
Puse velike svima
Panda preslatka je 😍😍😍😍😍😍
Kod nas u bolnici curice na narukvici imaju crveni broj i neparan a decki plavi i paran. Vidim da je kod vas obrnuto ☺☺
Hahahaha da da, i Dare nas otpisala! Ostale smo dvije...ajde Pikice da zatvorimo temu, nesto je prohladno ovdje od viska mjesta:))
Puse cure, ja nazalost moram na sprovod:(
[/url
Drage proljetnice cestitke svima ❤
Panda curica je med medeni 😍
Nadam se da cemo i mi ljetnice vasim stopama,lagano smo pocele,ali jos nas je puno nestrpljivih 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Drage proljetnice cestitke svima ❤
Panda curica je med medeni 😍
Nadam se da cemo i mi ljetnice vasim stopama,lagano smo pocele,ali jos nas je puno nestrpljivih 😁
Evo dvije 👶👶se jos drze al brzo ce i njihova delozacija😅😅😅...sretno ljetnicama i pokusajte se drzati reda😉😉😉puse velike😘😘😘
Hej cure 🤦♀️
Kad se sjetim kakav mi je bio pored dodje mi da budem 4ever pregnant 😁😁😁😁
Trenutno sam ko Kate Midleton hahahha
Joj Sarci je tako cupavaaaa hahahah i ne lici ninakoga. Na postara 🙉🙉
Ljuta je koooo ris i samo siri sake koliko je ljuta.
Cestitam Dare. Nisam ni usla na fejs. 🤦♀️
Gladna sam ko vuuuk.
Vas dvije .. jos malo. Poslat cu vam moju doktoricu sto me prokopala. Ja jucer umirem na dripu ona dosla nesto mediii kako je pokrenula. Sve sam ih istjerala.
Jos dva neka students medicina. Ona se uci bit babica na meni se uci koliko sam otvorena. Doktorica preljubazna. Kad sam je zgrabila za nogu hhahahaha a dusa 😭😭😭
Uglavnom bila sam show hahahahah do tiskanja sam se drzala nekako. Ali nikako je nisam mogla istisnut.
Bosanska glava u male hahahahahahahha
Sortiraj odgovore
Najstariji