Evo me...nista, doktor kaze da je nalaz savrsen, sve omeksano, cerviksa jos ima...i ako ne krene samo, samo prokinemo vodenjak,epid. i sve ide bez greske🤣🤣🤣🤣
Evo i mene, 4ever pregnant!!:)
Potpuno zatvorena,ako do subote nista idem na inducirani!
Odlucila se pofarbat zato dok jos stignem:))
Puse svima
[/url
Covjece, svim bebama prvo treba zaprijetit indukcijom da bi se pokrenule van 😂 Ajd, Aleks nije cekao.
Drzite se, jos samo koji dan 😘😘
Ovi moji dvoje spavaju... A ja cekam patronaznu. Vec vidim da ce opet pobrljat Laru i da dijete vise nece zaspat nakon sto ode. Danas je vaganje da vidimo jel vratila sto je izgubila.
Puse svima 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ajde Pikica jos samo malo! Ja ti cuvam jos jedan krevet u sobi. 😉 Nocas sam dobila cimericu, al ko da nisam hahahah.
Sarita 😘 tebi i Lari 😘
Zrinchy ajde sad sve moguce i nemoguce akcije poduzet da se bar malo otvoris do subote go go go! I to je to! Koga jos cekamo? Dare???
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Da, jos cekamo Dare! I jos je neko na popisu...Grazia??
Joooj ne znam kaj da vise radim!! Hodanje sex i tresnje nis ne pomazu!:((
Malo me prpa induciranog...ne znam niat o tome, a na netu su uglavnom sve bar prst otvorene. Kaj ako se uopce ne otvorim??😳
[/url
Da, jos cekamo Dare! I jos je neko na popisu…Grazia??
Malo me prpa induciranog…ne znam niat o tome, a na netu su uglavnom sve bar prst otvorene. Kaj ako se uopce ne otvorim??😳
Imas opciju da krenu s gelom koji bi trebao omeksat cervix i pokrenut trudove, imas opciju dripa, prokidanje vodenjaka, kombinacija svega toga.
Do subote ti se mogu cudesa izdesavat, vidis kako su honey i pandi vodenjaci puknuli bez neke najave. Mozda samo krene, mozda se otvoris do tad, ocito bebanu jos malo vremena treba.
Nemoj bit u strahu, ne cinis si dobro.
A evo gledaj s pozitivne strane, neces doc prekasno za epiduralnu.
Stignu te inducirat, pripremit, napravit nalaze i piknut epiduralnu u miru.
Uopce ne mora biti lose, otvorenost ne znaci da ce ic brze/lakse.
Moja kuma je oba poroda imala inducirana, gel da omeksa, prokinuli vodenjak, jednom s dripom, drugi put bez, radjala je gigantske bebe al eto nema uooce lose iskustvo
Malo me prpa induciranog…ne znam niat o tome, a na netu su uglavnom sve bar prst otvorene. Kaj ako se uopce ne otvorim??😳
Imas opciju da krenu s gelom koji bi trebao omeksat cervix i pokrenut trudove, imas opciju dripa, prokidanje vodenjaka, kombinacija svega toga.
Do subote ti se mogu cudesa izdesavat, vidis kako su honey i pandi vodenjaci puknuli bez neke najave. Mozda samo krene, mozda se otvoris do tad, ocito bebanu jos malo vremena treba.
Moja kuma je oba poroda imala inducirana, gel da omeksa, prokinuli vodenjak, jednom s dripom, drugi put bez, radjala je gigantske bebe al eto nema uooce lose iskustvo
Hvala ti draga, malo me umirila... htjela sam doktora pitat sto stvari danas,al je bio nekako nervozan. Al ce takav porod vjerojatno trajat cijeli dan,ha?
[/url
Hvala ti draga, malo me umirila… htjela sam doktora pitat sto stvari danas,al je bio nekako nervozan. Al ce takav porod vjerojatno trajat cijeli dan,ha?
Pa mislim da sve ovisi o tome kako brzo ces se otvarat i u kakvom stanju ce biti taj cervix. Ne vjerujem da oni to mogu predvidjet.
Ma daj krenut ce samo do subote, isto ces samo javit da je otisao vodenjak 😉
Honey, fala. Sarita sritno s kg.. 😉 Ja otvorena 5-6 cm...ako mali ne ispadne sam😂😂😂 u cetvrtak ujutro da dodjem jer je moj dr dezudan u rodilistu pa ce mi probit vodenjak.
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sta je s Pandom, jel se javila kome?
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji