Joj jaranice pikice pa pekla bih tortu zajednicku nama a i njima. Zar ne bi bilo fora hahah 1. I 6.mjesec.
Mozda ja rodim 1. A ti 2.6. Da bude kao i nasi rodjendani 6 i 7.1. Hahahah
Moja senopet smije i govori eee jeste smjesne hahahahaha
Ja sam jucer tri sata na onim drvenim provela klupicama. Tako da 😒 razumijem te. Sretno

Jebe me redoslijed rijeci u recenici. Stvarno sam nepismena. OooOooOoo Jetiii 🙉🙉🙉🙉 djesi sestro hahahaha

Mene doktor odbija pregledati...SAVRSENOOOOO...nisu me cackali punih 8tjedana...cekam ctg😅😅😅😅😅😅...ne znam kojim su me cudom prozvali prije reda...valjda su mi se smilovali jer sam prosli put cekala 3,5 sata

Jutrooooo!
Ekipa po trudnickoj sretno!
Pikica moja ti vec mozda na pol otvorena hodas okolo a da ni ne znas, i to je mozda najbolje, da ti budem iskrena. Ovak samo cekas kad ce kad ce, i tjednima nista.
Honey dlakavi pregled 😂😂😂😂😂 oplakah!
Zrinchy 😘
Litta lijepo napredujete to je najvaznije! Uzivajte!
Mi kad krenemo napokon radjat, to ce samo ici ko na traci!
Panda 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Gotova..ctg uredan..pregled 31.05 na termin u radjaoni jer je praznik, vjerojatno ctg...vidis ti to proudy moja, mozda meni dijete napola vani😆😆😆😆😆😆

Gotova..ctg uredan..pregled 31.05 na termin u radjaoni jer je praznik, vjerojatno ctg…vidis ti to proudy moja, mozda meni dijete napola vani😆😆😆😆😆😆
A mogli su te bas i u TA 1.6. narucit kad nije praznik, tak su mene, pa da se druzimo 😁

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Aj pikica pa ne kuzim kaj su te narucili za dva dana i to na praznik a nisu te ni pogledali.
Ja cekam zrinchy, sad he usla u ctg, mislim da ju necu docekati vani da ce me muz pokupit, vifjet cemo. Meni sve ok, doktor rekao da je bolje nego zadnji put, al nije se izrazio u prstima ni u cm 😁 Uglavnom sam uloziva toliko znam. Rekao mi je vidimo se za 7 dana ili danas popodne hahaha
A sa Zrinchy sam na rucku slijedeci utorak kako stvari stoje kod nje 😅 tako mi je drago sto se nisam brijala hahaha jetiiii

Panda ja sam pojela neku buhtlu sa cokoladom u kojoj bas nije bilo cokolade, a Zrinchy je ipak iskusnija tu pa je bolje prosla sa lisnatim od visnje. Sad bi vec i janje mogle 😅

Bas tako proudy moja, svakako bi bilo lkepse da se druskamo ko zrincy i honey...kao ctg na termin😅😅😅😅ili da se prisjetim kako izgleda radjaona...jooooj a bas sam mislila da me i ovaj put nece zakaciti ovo svaka dva dana😑😑😑😑...al ok....zabica moja brzo stize🙏🙏🙏🙏

Neiskusna si Honey. Pecivo bez cokolade hahahaha
Znaci Zrinchy beton hahahahahahha
Joj danas necu nigdje i necu nista. Samo se topit od vrucine hahahaha
Super da je sve ok. Nece nase bebe nigdje hahahaha cekaju kisu 🐥🐥🐥🐥🐥🐥

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji