Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    04. Lipanj 2018. 08:57

Proudy sretnoooo 💙💋 
    Zrinchy zao mi je, iskrena sucut 😘 Sad ce bebica, zaokupirat ce te 200%. Drz se draga. 
    Pikica mah mah i pusa, da se i Vida pokrene 💕💕 
    Dare ti cekaj jos malo 😘

Honey
    04. Lipanj 2018. 08:57

Pandolina sretno na ctg ❤💋

04. Lipanj 2018. 09:00

Sretno Proudy 😍😍😘😘😘😘...
    Cure sretno svima,neka čim prije krene i bude čim manje bolno😘😘da se brzo sve mazimo s svojim bebicama❤️❤️

Bublica123
    04. Lipanj 2018. 09:35

Honey draga naaaaajveci mah mah i najveca pusa za tebe i tvonu curicu...❤😘💕❤😘💕😘❤💕😘
    Ena hvala na lijepim zeljama, isto tako i tebi💪🙏💪🙏💪🙏💪sve naj naj naj
    Panda javljaj razvoj dogadjaja 😘😘😘
    Zrincy cini mi se da mi ostajemo kao slag na tortu😆😆😆💪💪💪🙏🙏🙏❤💕❤

panda102
    04. Lipanj 2018. 11:12

Evo obavila ctg. Ono gdje su trudovi ravna linija. Sad cekam pregled. Nema mjesta danas. Sutra ili prekosutra. Etoooo

Dare12
    04. Lipanj 2018. 11:32

Panda, vise srice sutra...😍 Honey, znas da ja bi..😉 Kakva je mrva, jel cupavica ili celavica? 

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Katuska99
    04. Lipanj 2018. 11:55

Proudyyyy nasa sretno! Kako si izdrzala u komadu do kraja nevjerojatno💕 javi nam cim mozes :)
    Panda, moja susjeda Sarci ne zeli van🤣 i nju jedva cekamo
    Honey drago mi je da si dobro i da se snalazis(nisam ni sumnjala). Kad dodjes doma bit ce malo teze ali prekrasno 😊
    Ajmo ostale curke, pikica, zrinchy, dare pozuriteee💕😍

Zrinchy
    04. Lipanj 2018. 12:45

Nista..:( mislim da je Proudy ispunila kvotu za danas:))

[/url

panda102
    04. Lipanj 2018. 12:59

Nista. Potpisala sutra u pola 8 prijem na indukciju. Plodove vode je manje afi4 pa krecemo sutra. 
    Sobro me je kopala ona to zove stripping hhahaha 
    Pravo fina i poprilicno njezna. 
    Mozda se mala odluci izaci sama hahahahah

Bublica123
    04. Lipanj 2018. 13:28

Stigao nam je Aleksandar💕❤😭💕❤😭💕❤😭💕❤proudy nasa draga cestitam od srca na predivnom djecaku 💪💪💪🙏🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.