Bome ste aktivne i ovdi.... nije ni cudo da ne stignete ic rodit...😂😂😂😂
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare ma odnia vrag prisu! 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
:)))))
Bas je dobro rekla Honey neki dan, vise pricamo o sexu od muskih:)
E pa i mi jutros obavili sex, nazderala se tresanja i sad idemo setat po gradu na Cest is d best. Ako ga nest od ovog ne pokrene, stvarno... Pando štancaj majcu🤣🤣
[/url
Sta ti je dare…klokanica je broj jedan...tu nam je honey admin i nefejsusa😁😁😁😁☺☺☺☺
Jebe se vama, ja moram danas izvodit akrobacije po depilaciji, da ne dodjem sutra kao jeti 😂😂😂😂😂
Joj Pikica jel cemo i u nedjelju morat u Petrovu? Pa ja cu se ranit 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure, hvala sto me niste napustile ovdi 😭😭😭 Volim vas ❤ nefejsusa 😁
Dare nisam te iskomentirala neki dan, al sta reci, u tebe samo trbuh, oslicno izgledas i jos su nokti u diru 😀😘 panda super ideja za maju hahaha, daj odma brzu dostavu za Zrinchy 🤣 E zrinchy pitala sam frenda za spavacicu u vg, i on je reekao da mu je zena radala u njihovoj kuti, poslije je bila u svojim spavacicama. Ja sam spremila jednu za smece pa cemo vidjeti. I ja bi tresnje, al nema vise sve sam pojelaaaaa 🐽🐽🐽
Honey, ja sam naletim s vrimena na vrime da vidim jesi u komadu...😉 Fala, od noktiju ne odustajem..dva sam rodila s gelom, mogu i treceg...ProudMomy, ko zuri, vrat lomi..😉
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Cure, hvala sto me niste napustile ovdi 😭😭😭 Volim vas ❤ nefejsusa 😁
Dare nisam te iskomentirala neki dan, al sta reci, u tebe samo trbuh, oslicno izgledas i jos su nokti u diru 😀😘 panda super ideja za maju hahaha, daj odma brzu dostavu za Zrinchy 🤣 E zrinchy pitala sam frenda za spavacicu u vg, i on je reekao da mu je zena radala u njihovoj kuti, poslije je bila u svojim spavacicama. Ja sam spremila jednu za smece pa cemo vidjeti. I ja bi tresnje, al nema vise sve sam pojelaaaaa 🐽🐽🐽
Ma necemo te napustit nikad! Nema do foruma😍
Znas kaj, pretpoatavljam ono kaj je i ona cura rekla- ak dodjes bez svoje spavacice, nece te bas pustit da gola radjas:) al fakat, ak imas neku prastaru, mozda bolje ponijeti😘
[/url
Jutro ekipica....sta ste se stisle....aj aj, izrodit ce se i nasa djecica....strpljen spasen....ima li cepova ili kakve plodove vode?...u mene sve po starom....danas valjda cackanje, mozda se sto i odcepi
Puse svima i lijepi dan😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji