Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    31. Svibanj 2018. 16:55

Bome ste aktivne i ovdi.... nije ni cudo da ne stignete ic rodit...😂😂😂😂

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

31. Svibanj 2018. 17:00

Dare ma odnia vrag prisu! 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    31. Svibanj 2018. 17:01

:)))))
    Bas je dobro rekla Honey neki dan, vise pricamo o sexu od muskih:)
    E pa i mi jutros obavili sex, nazderala se tresanja i sad idemo setat po gradu na Cest is d best. Ako ga nest od ovog ne pokrene, stvarno... Pando štancaj majcu🤣🤣

[/url

Bublica123
    31. Svibanj 2018. 17:01

Sta ti je dare…klokanica je broj jedan...tu nam je honey admin i nefejsusa😁😁😁😁☺☺☺☺

panda102
    31. Svibanj 2018. 17:03

Honey bog i batina proljetnica hahahahaha

31. Svibanj 2018. 17:10

Jebe se vama,  ja moram danas izvodit akrobacije po depilaciji,  da ne dodjem sutra kao jeti 😂😂😂😂😂
    Joj Pikica jel cemo i u nedjelju morat u Petrovu? Pa ja cu se ranit 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    31. Svibanj 2018. 17:16

Cure, hvala sto me niste napustile ovdi 😭😭😭 Volim vas ❤ nefejsusa 😁
    Dare nisam te iskomentirala neki dan, al sta reci, u tebe samo trbuh, oslicno izgledas i jos su nokti u diru 😀😘 panda super ideja za maju hahaha, daj odma brzu dostavu za Zrinchy 🤣 E zrinchy pitala sam frenda za spavacicu u vg, i on je reekao da mu je zena radala u njihovoj kuti, poslije je bila u svojim spavacicama. Ja sam spremila jednu za smece pa cemo vidjeti. I ja bi tresnje, al nema vise sve sam pojelaaaaa 🐽🐽🐽 

Dare12
    31. Svibanj 2018. 17:29

Honey, ja sam naletim s vrimena na vrime da vidim jesi u komadu...😉 Fala, od noktiju ne odustajem..dva sam rodila s gelom, mogu i treceg...ProudMomy, ko zuri, vrat lomi..😉

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Zrinchy
    31. Svibanj 2018. 17:32

Honey

Cure, hvala sto me niste napustile ovdi 😭😭😭 Volim vas ❤ nefejsusa 😁
    Dare nisam te iskomentirala neki dan, al sta reci, u tebe samo trbuh, oslicno izgledas i jos su nokti u diru 😀😘 panda super ideja za maju hahaha, daj odma brzu dostavu za Zrinchy 🤣 E zrinchy pitala sam frenda za spavacicu u vg, i on je reekao da mu je zena radala u njihovoj kuti, poslije je bila u svojim spavacicama. Ja sam spremila jednu za smece pa cemo vidjeti. I ja bi tresnje, al nema vise sve sam pojelaaaaa 🐽🐽🐽

Ma necemo te napustit nikad! Nema do foruma😍
    Znas kaj, pretpoatavljam ono kaj je i ona cura rekla- ak dodjes bez svoje spavacice, nece te bas pustit da gola radjas:) al fakat, ak imas neku prastaru, mozda bolje ponijeti😘

[/url

Bublica123
    01. Lipanj 2018. 07:37

Jutro ekipica....sta ste se stisle....aj aj, izrodit ce se i nasa djecica....strpljen spasen....ima li cepova ili kakve plodove vode?...u mene sve po starom....danas valjda cackanje, mozda se sto i odcepi
    Puse svima i lijepi dan😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.