Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    01. Lipanj 2018. 08:13

Šta se događa kod Proljetnica??? 🤔 VELIKO NIŠTA! 😁 Ajmo promijenit naziv teme u "4ever pregnant" 🤣 
    Dobro jutroooo ❤❤❤❤❤ pikica bas me zanima kakvo je stanje kod tebe, buduci da te nitko nije gledao 8 tj rekla si? Ima li ocekivanja? 😂 Kod mene ni s od ikakve sluzi. Imala 3 laznjaka jucer i to je to. Tebi i Proudy sretno na pregledu, javite novostiiiii. 
    A sad malo trudnicke golotinje na punih 39: 

Bublica123
    01. Lipanj 2018. 08:19

Honey bas si trudnica kakva bi si svatko pozelio bit...+9 woooow...mrak....kad rodis mozda ostane kila dvije i opet si stara😎😎😎😎😍😍😍😍
    Hm, a sta se pregleda tice, ne znam sta da kazem...zadnji pregled bio u 4mj...mislim da mi nista pametno nece reci...voljela bi da mi lijepo krenu trudovi domeka i da dodjem na knap...al vidjet cemo, samo neka bude sve ok🙏🙏🙏🙏

Honey
    01. Lipanj 2018. 08:35

Ma da, najvaznije da su bebice zdrave i da bude sve ok. 🙏 Sve bi mi voljele da nam krenu trudovi pa pomalo, al koliko citam to je rijetkost 😓 vecini ili pukne vodenjak ili induciraju jer je vec vrijeme. Ili oboje. Kako je tebi bilo prvi put? 
    Hvala ti, ja se nadam da ce beba izsisati i ove masne jastucice od celulita kad se rodi pa da se vratim priblizno na staro 😅 imam neku ideju slikati se i svakih par tjedana poslije poroda, da se vidi taj proces, bas me zanima kako ce to ici sa kozom organima itd. Ako budem hrabra objavit cu na temi kad se preselimo. 😁

Bublica123
    01. Lipanj 2018. 08:47

Ma ide to sve dolje...ja sam izgledala kao da nisam rodila a i ti imas sve predispozicije da izgledas tako😍😍😍💪💪💪
    Meni ti je sa P pukao vodenjak dan prije al ja nisam skuzila da je vodenjak jer mi je pomalo curkalo...drugi dan sam imala redovni ctg pa su me pregledali i bila sam na 5cm i onda su mi poceli trudovi tamo 

Bublica123
    01. Lipanj 2018. 08:52

Di nam je ekipica forever pregnant???😂😂😂

Dare12
    01. Lipanj 2018. 08:55

Vidila da na fb nema nikog, pa sigurno ste ovdi...😂😂😂😂 Honey, super si..😍😍 Btw, meni ni cackanje nije pomoglo u utorak... 😂😂

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

01. Lipanj 2018. 09:00

Jutro cure!
    Dijete me probudilo vec 🙁
    Honey divna si! 😍😍😍😍
    Pikica kad ces ti put Petrove?
    Gdje je Panda?
    Tak mi se ne da to kopanje danas,  kad se sjetim da ce mi vjerojatno i amnioskopiju radit,  muka mi je,  to me boli ko sam vrag!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    01. Lipanj 2018. 09:08

Hvala cure 😘 Sve smo komadi, nema sta 💪❤ 
    Pikica, to kako ti je bilo sa P uopce ne zvuci lose. Bar si bila posteno otvorena i tvoji su trudovi. 
    Proudy jos malo pa ces imati dvoje djece koje ce te buditi 🤣 💙💙 Dare znaci ni u tebe nista. Tebi trece pa bi covjek reko sad ce to izletit. Neda se malom vanka. Bas si mislim jucer kako si napisala da si sa gelom rodila dvoje pa ces i trece, da mi nije jasno zasto nebi bar nalakirala nokte ja. Bar na nogama. Tako su mi blijedunjava stopala u sandalama i papucama. 😔

Bublica123
    01. Lipanj 2018. 09:10

ProudMomy

Jutro cure!
    Dijete me probudilo vec 🙁
    Honey divna si! 😍😍😍😍
    Pikica kad ces ti put Petrove?
    Gdje je Panda?
    Tak mi se ne da to kopanje danas, kad se sjetim da ce mi vjerojatno i amnioskopiju radit, muka mi je, to me boli ko sam vrag!

Bit cu ti tamo oko 11h...ma ne brini, meni ti je zadnji put radila radosevicka i nisam ni osjetila...bit ce ok💪💪💪mislis da bi nam mogli bacit amnioskopiju?🤔🤔🤔

Bublica123
    01. Lipanj 2018. 09:11

Na zadnji put mislim sa P😆😆😆😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.