Sta vam je svima sa tim sanjanjem mene 😂 ne moze, ajte vi prije! 😛 proudy ne sadi mi se nista po ovoj vrucini, al sigurno bi se porodila da sad idem cackat po zemlji 😁 nego daj ti nama slikicu! 😍 Zrinchy kako je lijep macak 😍 kako je Borka reagirala? 😬 znaci...ti ides...do...svekiiii...uzivaj........hahaha kuzis tockice??? 🤣 panda aj bar se brijanje isplatilo kad si takve komplimente dobila hahahahaha 🙈🤣 strasno!
Ja vam zelim svima da rodite sto prije! I sto lakse. 😉
I da krene samo od sebe cim dogovorite inducirani. Cini mi se da onda popusti blokada u glavi jer znate da ce van taj dan i tu sve krece.
Meni su trudovi bili najgori i bolili me vise od samog poroda. Cim su presli u one napone, postalo je lakse.
Ne znam jel mi to od poroda ili sto, ali jako me desna noga boli. Par dana pred porod me kuk bolio, ali to su svi rekli da je od sirenja zdjelice. Sad vise ne boli kuk nego bol krece iz guza i prema ide dolje. Stanem na nogu i presjece me tako da mislim pasti. Probala sam malo istezati nogu i cini mi se pomaze, barem malo.
A ova mlada dama vas pozdravlja sve 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo nas 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo meeee!!!!
Sarita Lara je pre pre predivna😘😘😘😘😘❤😍💕😍❤💕😍💕💕😍❤💕😍
Izvjesce...prasica spavala i onda ctg super...al sam sat i pol bila pristekana😑😑😑...u medjuvremenu se rodile dvije bebice❤💕❤💕...jos dvije u trudovima dosle, kad sam vidjela kak ih frce moram vam priznat da mi i nije bilo svejedno😅😅😅😅
Sutra sam narucena na pregled jer me danas nisu stigli procackat tako da se ipak druzimo proudy🤗🤗🤗🤗
Sta vam je svima sa tim sanjanjem mene 😂 ne moze, ajte vi prije! 😛 proudy ne sadi mi se nista po ovoj vrucini, al sigurno bi se porodila da sad idem cackat po zemlji 😁 nego daj ti nama slikicu! 😍Zrinchykako je lijep macak 😍 kako je Borka reagirala? 😬 znaci…ti ides…do…svekiiii…uzivaj……..hahaha kuzis tockice??? 🤣 panda aj bar se brijanje isplatilo kad si takve komplimente dobila hahahahaha 🙈🤣 strasno!
Hahahahahahahaha da...ipak idem...do sveki....:)))
Proudy😍😍😍
Sarita,mala je meeeedenaaaa💖
Pusam vas sve, mora se neko i dovest do sesveta
[/url
Joj Honey doktor je bio show. Govori jel sexate. Ako je strah muza da napisem u nalazu da morate. To vam je najbolja indukcija 🙉🙉
Odmah sam sexala danas. I veceras cu al...ne vjerujem da moze sta srusiti ovaj zid 🧐🧐
Ti sigurno nesto sadis hahahaha
Sarita divnaaa je nasa plavusica Lara 😍😍 pile malo. Uzivate u svakoj minuti 😍😍
Proudy sad cu naci tvoju fotku od proslog tjedna i napisat nadji razliku i necemo naci. Ne lazi nassss da je od danas. Pa ne mozes tako dobro izgledat nikako. To je photoshop 🙈🙈 so hot darling ❤️❤️
Sex bez price prosao? Hahahah
Pikice moja znaci sutra kopanje. Dzaba si se podsisala za danas hahahha ✂️✂️✂️✂️
Napit cu se kad se jedna porodi hhhahah
Zrinchy 🍒 moja . Mislis da ce te tresnje ili sveki otvorit? Hahahah da da samo nas je 5 🤦♀️ Pet velicanstvenih
Lude ste 😂😂😂😂😂
Osjecam se kao bure 😁. Danas mi je i M rekao da sam usla u kategoriju sladoleda, ono sva tanka, i ta velika nasadjena kugla 😁😁 ko sladoled.
Sarita divna je malena 😍😍😍😍
A guranje smo odradili, nekako, nakon toliko apstinencije, bolje da vam ne pricam na kaj je to bilo slicno 😂😂😂😂😂.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudy nesto kao prvi sex hahahahaha
Ma jos gore, te se ne mozes namjestit, te me sve boli, pa mi je ostatak cerviksa valjda toliko nisko da... Ma joj! O tome se ne prica, to se zaboravlja! 😂😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji