Dobro jutro drage moje🤗🤗🤗🤗
Frckava cestitam od srca na princezi i nadam se da si vec sad malo bolje i da se mazis sa svojojm Gretom❤💕❤💕❤💕❤💕❤
Dobro jutro!
Frckava cestitke 🎉🎉 Konacno je i Greta tu ❤❤Koliko god boli, mislim da zaboravis sve kad ju pogledas 😊 Samo sad probajte odmoriti i uzivajte jedna u drugoj. 😘😘
Honey trbuh ti je bas prekrasan! 😍 A i hlacice su super 😉
Pikica izgledas prekrasno! ❤ I cestitke za punih 40tt! Sretno na pregledu! 😘
Panda sretno i tebi na pregledu 😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Pikica 😍 Why so serious??? Predivne steee ❤❤❤ punih 40, ni otoka ni nista 💋💋💋💋 Ajmo Vida van 🙏🍼🍼🍼 Je bas je proletiloooooo.
🐼🐼🐼 moja, mogla si nas i u Sarajevu sanjat al hajd 😂 Bit ce tako 😉 Pitanje hoce li to Novo Mesto prezivjeti dvije bosanke 🤣 tj. 4!!!! Kad krenu drecat 🙈 hahahaha
Frckava iskrene cestitke! 😘😘😘😘😘
Pikica terminuso divna si! Javi se nakon cackanja!
Panda kad si ti na repertoaru danas?
Honey tebe sam sanjal nocas, da si rodila sinoc, isla si popodne sadit vrt (pojma nemam od kud mi to) i poslije zavrsila u radjaoni 😂😂😂😂😂.
Pa eto ako bi ti pozurila odi nest posadi, mozda radi 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro curkeee!
Frckava cestitkeee💗💗💗😍😍😚😚 uzela mi termin, ali neka, bitno da ste vi dobro, bol ce prestati ubrzo!
Honey ti si luda, trbuh ti je savrseeen! I hlacice su ekstra slatke:)
Pikica, bas si ljepotica!🤗 drzim fige za lijepe vijesti na pregledu.
Pandice i tebi zelim samo lijepe vijesti makar si me stavila na zadnje mjesto hahahahaha. Jos ces bit prorocica i to ce se obistinit!
Dosla nam je prinovaaaa:
[/url
Kaze doktor jace od armiranog betona 😭
U subotu ctg opet.
Zrinchy pokusava s tresnjama hahahahahhahaa
Honey ti sljedeci utorak? 🧐
Jao doktora danas omG. Panda-veoma lijepo ime. A i vi ste veoma lijepa zenska. I tako to. 😝😝😝😝🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Jaoooo Pikica pa ko sunce sijas 🙀😍😍😍😍 valjda kod tebe bude nesto... vidis da nas nece.
Sortiraj odgovore
Najstariji