Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    31. Svibanj 2018. 07:41

Dobro jutro drage moje🤗🤗🤗🤗
    Frckava cestitam od srca na princezi i nadam se da si vec sad malo bolje i da se mazis sa svojojm Gretom❤💕❤💕❤💕❤💕❤

Bublica123
    31. Svibanj 2018. 07:43
    Evo pikice na punih 40tt...nestvarno brzo proslo...spremna za pregled💕❤💕❤💕❤💕❤💕❤
    Evo pikice na punih 40tt...nestvarno brzo proslo...spremna za pregled💕❤💕❤💕❤💕❤💕❤

• Litta
    31. Svibanj 2018. 08:05

Frckava cestitam ti na tvojoj mrvici. Brz oporavak želim 

Sarita_00
    31. Svibanj 2018. 08:14

Dobro jutro! 
    Frckava cestitke 🎉🎉 Konacno je i Greta tu ❤❤Koliko god boli, mislim da zaboravis sve kad ju pogledas 😊 Samo sad probajte odmoriti i uzivajte jedna u drugoj. 😘😘
    Honey trbuh ti je bas prekrasan! 😍 A i hlacice su super 😉 
    Pikica izgledas prekrasno! ❤ I cestitke za punih 40tt! Sretno na pregledu! 😘
    Panda sretno i tebi na pregledu 😘 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    31. Svibanj 2018. 08:17

Pikica 😍 Why so serious??? Predivne steee ❤❤❤ punih 40, ni otoka ni nista 💋💋💋💋 Ajmo Vida van 🙏🍼🍼🍼 Je bas je proletiloooooo. 
    🐼🐼🐼 moja, mogla si nas i u Sarajevu sanjat al hajd 😂 Bit ce tako 😉 Pitanje hoce li to Novo Mesto prezivjeti dvije bosanke 🤣 tj. 4!!!! Kad krenu drecat 🙈 hahahaha 

31. Svibanj 2018. 09:34

Frckava iskrene cestitke! 😘😘😘😘😘
    Pikica terminuso divna si! Javi se nakon cackanja!
    Panda kad si ti na repertoaru danas?
    Honey tebe sam sanjal nocas,  da si rodila sinoc,  isla si popodne sadit vrt (pojma nemam od kud mi to) i poslije zavrsila u radjaoni 😂😂😂😂😂.
    Pa eto ako bi ti pozurila odi nest posadi,  mozda radi 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    31. Svibanj 2018. 10:07

Jutro curkeee!
    Frckava cestitkeee💗💗💗😍😍😚😚 uzela mi termin, ali neka, bitno da ste vi dobro, bol ce prestati ubrzo!
    Honey ti si luda, trbuh ti je savrseeen! I hlacice su ekstra slatke:)
    Pikica, bas si ljepotica!🤗 drzim fige za lijepe vijesti na pregledu. 
    Pandice i tebi zelim samo lijepe vijesti makar si me  stavila na zadnje mjesto hahahahaha. Jos ces bit prorocica i to ce se obistinit! 
    Dosla nam je prinovaaaa:

[/url

panda102
    31. Svibanj 2018. 10:12

Kaze doktor jace od armiranog betona 😭
    U subotu ctg opet. 
    Zrinchy pokusava s tresnjama hahahahahhahaa
    Honey ti sljedeci utorak? 🧐
    Jao doktora danas omG. Panda-veoma lijepo ime. A i vi ste veoma lijepa zenska. I tako to. 😝😝😝😝🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Jaoooo Pikica pa ko sunce sijas 🙀😍😍😍😍 valjda kod tebe bude nesto... vidis da nas nece. 

panda102
    31. Svibanj 2018. 10:30

Zrinchy usvaja ne radja hhahahahhahahahahaha

panda102
    31. Svibanj 2018. 10:35

Sarita zarazila si nas neradjanjem hahahhahhahahaaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.