Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    25. Svibanj 2018. 14:43

Nismo mi sijale. Muzevi su. I sad mi moramo da zanjemo 😒😒😒😒😒😫😫😫

Zrinchy
    25. Svibanj 2018. 14:45

panda102

Nismo mi sijale. Muzevi su. I sad mi moramo da zanjemo 😒😒😒😒😒😫😫😫

Hahahahahahaha doslovno su sijali sjeme:))) sjeme ljubavi:)))
    Ja nemam nist protiv pustit Pikicu i Proudy sljedece:)) ali necu ni biti zadnja😣
    Jel mogu ja rodit u nedjelju???

[/url

panda102
    25. Svibanj 2018. 15:00

Izgleda da Proudy zanje vec. Ne javlja se hahahahahaha

Bublica123
    25. Svibanj 2018. 15:33

Da da i meni se cini da proudy zanje😅😅😅😅😅🙏🙏🙏🙏🙏ja sam nekako zapela za taj 31.05.drag mi nekako💕❤💕❤💕❤

panda102
    25. Svibanj 2018. 15:46

Evo ja cu prva. Vidjela sam dvije tri strije oko pupka. Pa dok nije krenulo pravo prijavljujem se. Ona se tako danas nabila oko pupka da je to tako bolno. A da ne govorim da imam osjecaj da ce ispast. 🙁

Bublica123
    25. Svibanj 2018. 15:58

Danas imamo baby boom...sarita nam rodila Laru Ivana Pavela i jos nam je Ana u trudovima svake 3-4 min...svidio se bebicama 25.05...fejs gori🤗🤗🤗🤗🤗❤💕❤💕❤💕❤💕dobrodosli mali mišeki

Honey
    25. Svibanj 2018. 16:08

Ja sam nefejsuša tako da je meni Saritin porod najveći doživljaj 😂😍❤ 
    Ma Proudy se negdje davi u ćevapima 😜 neće ona još, tek je počela živjet žena sad nakon toliko mjeseci! Panda ja ti imam od svoje one 3 crtice kod pupka i stagniraju. Mislila sam da ce bit jos al sad se vise gura na lijevo. Prosla ju je pupak faza. 

25. Svibanj 2018. 16:30

Evo meeee! Necu ja jos 😂😂😂😂😂
    Znate mene,  moram ja otic jest poslije pregleda!
    Nego prije svega,  Pikica kak je tebi na ovom popisu termin 30.05? To ti je nest krivo,  nemres imat termin kad i Zrinchy,  a punit tjedan kad i ja 😂😂😂😂.
    Ugl na ctgu se nikako primirit,  te lezi na lijevu bok,  divljaona,  pa ajd na desni,  opet divljaona,  pa ajd na ledja,  on izbije sondu! Ono govno non stop nest pisti,  jer on ne prestaje divljat,  jbg 😂😂😂.
    Pita me doktorica hocemo mi radjat,  ma rekoh,  necemo nama je sad bas lijepo 😂😂😂.
    Nalaz isti,  kontrola za tj dana,  znaci sa 40+1,  odnosno 1.6. 😁
    Kome se zuri,  samo vi dajte 😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    25. Svibanj 2018. 16:32

Et, kaj sam ja rekla, bravo Proudy i Aleks 😘

Bublica123
    25. Svibanj 2018. 16:39

Hahahahahahha...to nas je honey rastavila...prepravljaj popis honey, nemoj da mi se proudy ljuti😂😂😂😂
    Bravo aleks❤👦🏼❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.