Nismo mi sijale. Muzevi su. I sad mi moramo da zanjemo 😒😒😒😒😒😫😫😫
Hahahahahahaha doslovno su sijali sjeme:))) sjeme ljubavi:)))
Ja nemam nist protiv pustit Pikicu i Proudy sljedece:)) ali necu ni biti zadnja😣
Jel mogu ja rodit u nedjelju???
[/url
Da da i meni se cini da proudy zanje😅😅😅😅😅🙏🙏🙏🙏🙏ja sam nekako zapela za taj 31.05.drag mi nekako💕❤💕❤💕❤
Evo ja cu prva. Vidjela sam dvije tri strije oko pupka. Pa dok nije krenulo pravo prijavljujem se. Ona se tako danas nabila oko pupka da je to tako bolno. A da ne govorim da imam osjecaj da ce ispast. 🙁
Danas imamo baby boom...sarita nam rodila Laru Ivana Pavela i jos nam je Ana u trudovima svake 3-4 min...svidio se bebicama 25.05...fejs gori🤗🤗🤗🤗🤗❤💕❤💕❤💕❤💕dobrodosli mali mišeki
Ja sam nefejsuša tako da je meni Saritin porod najveći doživljaj 😂😍❤
Ma Proudy se negdje davi u ćevapima 😜 neće ona još, tek je počela živjet žena sad nakon toliko mjeseci! Panda ja ti imam od svoje one 3 crtice kod pupka i stagniraju. Mislila sam da ce bit jos al sad se vise gura na lijevo. Prosla ju je pupak faza.
Evo meeee! Necu ja jos 😂😂😂😂😂
Znate mene, moram ja otic jest poslije pregleda!
Nego prije svega, Pikica kak je tebi na ovom popisu termin 30.05? To ti je nest krivo, nemres imat termin kad i Zrinchy, a punit tjedan kad i ja 😂😂😂😂.
Ugl na ctgu se nikako primirit, te lezi na lijevu bok, divljaona, pa ajd na desni, opet divljaona, pa ajd na ledja, on izbije sondu! Ono govno non stop nest pisti, jer on ne prestaje divljat, jbg 😂😂😂.
Pita me doktorica hocemo mi radjat, ma rekoh, necemo nama je sad bas lijepo 😂😂😂.
Nalaz isti, kontrola za tj dana, znaci sa 40+1, odnosno 1.6. 😁
Kome se zuri, samo vi dajte 😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahahahahahha...to nas je honey rastavila...prepravljaj popis honey, nemoj da mi se proudy ljuti😂😂😂😂
Bravo aleks❤👦🏼❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji