Bez promjene..ali eto,bar smijem jest pit i sve normalno..cekamo vizitu pa cemo vidit sta ce rec..ja se osjecam isto ko i jucer
Osim sta vidim da su mi popucale strije po dnu stomaka pa sam poludila jutros najranije hahah
Važno da je sve ok,a i strije ćemo napadat poslije poroda . Ja sam ih dobila po bokovima 😫

Dobro jutro!
Proudy zato kisa pada 😜 Ti se bacila na posao, a ja spavam.
Muz mi danas slobodan, pa spavamo malo duze. On jos spava, a meni je dosta.
J1309 nadam se da ce posteni trudovi krenuti cim prije 😉 A tko sisa strije! Ja se mazala gotovo svakodnevno, pa ispucala samo tako prije nekih 3 tjedna po donjem dijelu trbuha. Voljela bi da nisam, ali sto sad.
Puse svima 😘😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
A i ja cilu trudnocu mustelom dva puta dnevno i eto..a nema veze proc ce i to, samo da bebica vise dode i odemo kuci, vec mi je dosadilo :) ali moram pohvalit splitsko rodiliste, sobe su stvarno kao u hotelu.
Dobro jutro! Proudy tebe stvarno neobično čitati u ove rane sate hahaha nek si ti došla napokon na svoje!
J1309 bolje da si ti njima tamo na oku, pitanje je dana i imat ćeš svoje maleno u rukama. Znam da mi djevice ne volimo kad nam ne ide po zacrtanom planu, ali tu sad puno ti više ne možeš napraviti, samo smireno i skupljaj snagu za porod, sad će to Šta se strija tiče, ja samo čekam kad će se raspucat, ne očekujem da ću proć bez njih, posebno sad ova zadnja tri tjedna. Sad se samo nadam da neće biti velika šteta hahaha Roo kako se ti osjecas sad pred kraj? Sarita muž danas slobodan taman da te u miru navečer može vozit u rodilište i da nam Lara stigne na 15.05. hehehe
Danas neki lijeni dan, vidim ekipa na poslu je tiho. I bolje bar ću imati mira. Mislim da ću još ovaj tjedan odradit i da se više neću vraćati. Zapravo vidjet ćemo kako ću se osjećati hahaha Zrinchy kako je prošlo na rođendanu? Ja čitam tamo naše proljetne mame i psihički se pripremam na to dojenje. Već me sad boli kad čitam hahahaha

Honey ništa ne pitaj -samo ću počet kukat!
Stvarno mi je dosadilo više, preteška sam... Dva puta sam pomislila da je krenulo nešto, ali ništa. Malena se ne da (sad me strah da ću i prenit)

Honey ti bas ne odustajes od posla? 😜 A citam ove muke po dojenju i samu sebe pokusavam uvjerit da kod mene nece biti tako strasno. A vjerojatno hoce 😕 A Lara mozda poslusa svoju mamu koja je rekla da ce biti 15.5. 😁 Kad vec nije poslusala tatu 😊
Roo uzmemo li u obzir bebe ovdje, sve nesto kasne. Mislim da je jedino Katuskina Nola dosla ranije, bez indukcije ili carskog. Ocito sve vode neku svoju politiku i odbijaju suradnju 😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Honey ništa ne pitaj -samo ću počet kukat!
Stvarno mi je dosadilo više, preteška sam… Dva puta sam pomislila da je krenulo nešto, ali ništa. Malena se ne da (sad me strah da ću i prenit)
A jesmo mi žene smiješne. Zguramo 9 mjeseci, nekima ona prva tri najgora, povraćanje, mučnina, nesanica, ma svašta, kako je koga zadesilo. I onda zadnjih tjedan-dva sve pucamo da nam je dosta hahahaha kao da će trajati još vječno. A mogu mislit, ja sa svojih 8,5kg šta sam dobila kukam i stenjem kad mijenjam položaj, pa me bole noge pa ovako pa onako, a imam još možda dobra 3 tjedna ispred sebe, možda i više. Al ja sve nešto gledam kao rodit ću ja za 10 dana jer 25 mi se čini previše hahaha plan mi je za 10 dana reć isto, pa će onih 5 biti ništa hahaha Izdržite još malo i dođite nas tu motivirat kad se pretvorimo u trudnice sa bjesnoćom hahaha

Sarita, znaš šta ću ti reći, meni ovako brže vrijeme prođe. Ja stvarno neznam šta bi radila kući sada, i to sama.
Ja sad stvarno malo prilegnem pa odmorim 15min, pola sata na tom kauču šta sam ga dovukla, kad mi bude dosta sjedenja. Budim se i vikendom najkasnije 7, mislim da bi mi bilo puno gore čekati termin da sam kući, sama. Jednostavno sam takav tip. Naravno, da imam neki zdravstveni problem ili da mi je prestresno tj.da se nemogu nositi sa poslom, nebi riskirala svoje zdravlje a kamo li svog djeteta. Tu ako krene bar me ima tko voziti hahaha
A mislim da su uz Katušku još jedino Frajla i Gumbek rodile normalno u terminu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji