Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    12. Svibanj 2018. 09:40

Sarita cestitam na punih 40!!! Super ste vi to progurali. Svaka cast 💕🎁💕🎁
    Proudy 321 AKCIJAAAAA
    Ja odoh izvadit meso za gulasa. Bice s nekom tjesteninom iz ekspres lonca. 
    Danas dolazi prijateljica da mi zasadi one tri saksije. Hhahahah odoh malo pomest balkon 
    Ljubim vas i uzivajte u vikendu. 👍👍👍👍

kathryn
    12. Svibanj 2018. 10:11

Jutroo svima..opet ste aktivne od jutra a ja ko zombi...evo vec par dana, osim sto tjednima ne spavam po 2,3h po noci, zadnjih par dana zaspim oko 6-7h ujutro i evo do 10h odgulim a osjecaj je kao da sam prebijena! A kad se probudim oko 5, prije tog perioda nesanice, onda sam sva odmorna i poletna...uzas! A da ne pricam da sam sanjala da sam se probudila, stavila ruku na trbuh i nije ga bilo! 🤤😨😱 Isti tren sam se trznula! 
    Kad kazete za sminku da mislite ponjet u bolnicu, na sto tocno mislite? 😆 Ja inace svaki dan imam malo pudera, sad bar bb kreme stavim, al bez malo maskare i popunjenjih obrva ne izlazim iz kuce jer su svijetle i rijetke pa si sve mislim da ce me netko cudno gledat ak to ponesem u bolnicu! 🤣🤣

Sarita_00
    12. Svibanj 2018. 10:24

Kathryn tocno znam taj osjecaj kad se probudim u 5, spremna za sve zivo. Jedva se natjeram da jos odspavam jer tko ce ustat tako rano, a onda kad se treba ustat oko 9 ne mogu ni oci otvorit 😂 A sminka kod mene podrazumijeva isto kao i kod tebe. Ako obrve ne popunim, izgledam kao da ih ni nemam. Isto i sa trepavicama. Tako da su kod mene olovka/sjenilo za obrve, maskara i puder gotovo svakodnevni. Naravno, ako ne izlazim iz stana, onda nema nista. To si nosim svakako, a pripremila sam i sjenilo, pa ako mi se bude dalo... 😊 Ali nemam se namjeru obazirati na druge, hoce li me cudno gledati ili ne. Ako sam rodila, ne moram se zapustiti, smijem si valda to makar priustiti.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    12. Svibanj 2018. 10:24

Hocu tvoje tresnje. !!!
    Ja nigdje ne idem bez tusa, maskare , pudera i olovke na usnama. To mi je sminka. Ja to u roku dvije minute sve obavim. Nista pretjerano a ipak imam nesto. 
    I sve mi to stane u torbu jer mi ne nosimo nista u bolnicu ni gace ni uloske nit ista jer sve tamo dobijemo. 
    😘😘😘
    I ja tako Kathryn u 5 ko pticica. U 8 ko konj. 😫 

12. Svibanj 2018. 10:45

Ja se prvi put nisam sminkala,  necu ni sada! Inace jesam sminkerica 😁,  svaki dan je full make up,  ako nisam doma. Puder,  rumenilo,  olovka za oci,  sjenilo,  maskara,  neki ruz i olovka za usne. Uvijek! 
    Tada mi nije bilo do toga,  bilo mi je samo da pobjegnem kuci.
    Tako da se sminkat necu. Ali nije mi to nista neuobicajeno. Ako netko ima snage i dijete ne vristi pa se stigne namazat prije izlaska,  zasto ne?

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kathryn
    12. Svibanj 2018. 10:54

Eto sad mi je lakse! 😂😂 Stavim i ja svaki dan tus, cisto da se cini da su trepke punije al cinilo mi se previse, pa.kao izbacit cu ga! Fakat sam blijeda, pjegava i ne izgledam si bez icega! Nagurat cu ja sve u malu torbicu, nek se nade! 😂 cu da budem ko vojvotkinja Kate kad idem van! 😆😆
    Panda i Honey, buse su vam prekrasne😍😍...bio bi red da i ja svoju pokazem sutra, samo kad produ sare od jastuka! 😃 svako jutro ga gledam pa se splasim dal su strije ili samo zalezano! 🤗
    Panda, upravo to...ko konj, ko da me netko prebio! 😫

• Student24
    12. Svibanj 2018. 10:59

panda102

Hej moja Student kako su me napali. 😫
    Sve neke prijateljice ….
    Ja ne volim da me vide slabu, izmorenu i pregazenu. I to do zadnjeg trenutka se borim i necu da me iko takvu vidi. Dok jos imam snage naravno. Postoje zivotne situacije u kojima se ne mozes sabrati…
    Tih jos nisam imala hB i nadam se da ih nema uskoro.
    Jedan od komentara je bio joj ti si bas sva od ceremonije hahahah a jbg takva sam. Ko me zna spreman je na to, i sredit ce se bez da me i nazove i pita ej kakva izlazis iz bolnice.
    Honey tako stee sjatke i gjatkee hahahahah samo bih vas mazila 🎀🎀🎀 😍😍😍😍😍 joj pusa u trbuh 😘😘
    Evo danas bez ideje za rucak.
    Slabo sam spavala. Od 2 do 5 nula bodova. Jos muz ima alergiju pa tesko dise. A meni sve smetalo.
    Odoh se slikat 😘😘

Ma joj, ne opterecuj se. Ja nisam tip pretjerano od uredjivanja bila, al nekako u zadnjih godinu i pol haljine i suknje su mi postale best frendice :D 
    Sad kad sam doma vazno mi je sredit se kad nekud idem i kad nam netko dolazi. jednostavno se osjecam bolje. i sad cu bit nemajka, ali nije mi cool vidket upicanjenu bebu, a mama ko da pala s marsa. :D jadno moje dete :D 

Zrinchy
    12. Svibanj 2018. 11:13

Pandice jel ti poznata haljina hahahahaha

[/url

kathryn
    12. Svibanj 2018. 11:19

E da, nesto sam mozgala po noci, reko pitat cu vas! Brojanje pokreta bebe, da li 10 pokreta/udaraca u 1h ili u 1 dan?? 🤔🤔  Mislim, ja si znam upalit onaj kick counter i obavim 10 udaraca u 10-15min, a cini mi se da je netko napisao da 10 u danu! 🤔🤔

Zrinchy
    12. Svibanj 2018. 11:19

Bok ljepotice moje!!
    Ja ji kupila u c&a proslu subotu hahahahaha, isto je bilo 20 % na sve:))) i diivna je hahahhaa
    Ja se slazem s tobom da ako ti je nesto bitno, zakaj bi drugi ljudi trebali "pametno" komentirat? I ja cu se sredit za izlazak, sminka je vec u torbi za rodiliste jer imam sve po duplo hahahaha ali to su takve sitnice (navuc haljinu i nasminkat se u 2 minute) a tolko te mogu razveseliti i podici te. Ne kuzim te "frendice", kaj ih briga! Ja sam i za trenirke i za haljine, samo je bitno da se sve dobro osjecamo. Jednom nosis prvu bebu iz rodilista, napravi nest i za sebe!
    Honey i Panda buškice su preeeeedivne. Honey stvarno, koža ti je ko iz reklame💜 a i pite su vam bome za proslinit!
    Malo strajkam sa pisanjem, dragi sutra slavi rockas pa moli da se ne porodim do ponedjeljka. Radimo veliki rostilj za cca 35 ljudi pa ima jako puno posla. A i danas moramo na jos jedan rockas. Tipkam malo poslije,puse

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani