Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    18. Svibanj 2018. 22:40

Honey ajd se ti sredi za svaki slucaj 😉 A i kazu da lazni trudovi stanu nakon tusiranja. 
    Meni je sad definitivno poceo ispadati sluzni cep. Kako je Proudy to opisala, kao kapitalac iz nosa 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    18. Svibanj 2018. 22:58

Joj Sarita neda mi se 😂 umorna sam i to mi je takva mukaaaaa. Bilo je u planu za nedjelju. Jeeeej za sluzni, to je bar neki pomak. 🎉🎉🎉🎉🎉 
    Ma nece moja jos, prerano je. 😉

Sarita_00
    18. Svibanj 2018. 23:16

Ja to svaki drugi dan malo pretrcim, onak za svaki slucaj 😂 A i inace mi je taj dio tlaka... 
    Evo odmah me sve nesto pocelo bolit i probadat, mada je sve vjerojatno samo u mojoj glavi. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    18. Svibanj 2018. 23:25

Istusiraj se pa vidi. Tako sam ja neki dan. Toplom vodom i prestalo. Probaj 😘😘

Katuska99
    18. Svibanj 2018. 23:25

Honeeey draga prepreedivna si trudnica. Trbuh ti je bas sladak, glatki😍🤣
    Kathryn drago mi je da je sve ok proslo, iste su nam mrvice, moja bila isto 45cm  samo 50g teza 😍🤣 hoces nam stavit slikicu? 
    Ostalim curkama zelim svu srecu!! 

panda102
    18. Svibanj 2018. 23:29

Katuska na 1625 imas sliku Dominika 😘😘😍❤️❤️❤️

panda102
    18. Svibanj 2018. 23:57

Javljajte situaciju za kapitalca i trudove 💪💪💪😘😘😂

Honey
    19. Svibanj 2018. 00:03

Evo prestali su napokon 🤪 muz se ukakio 😂 sad kad je stalo je rekao vazno da je znao da to nije nista hahaha Smorili me jebote, ne sjecam se jad sam bila budna do ovoliko sati 😂 Katuska hvala, tako sam i ja govorila za tvoj glatki trbuh 😘 Sarita i Panda hvala na podrsci 😘 laku noc curke, sutra panda puni 38tt 💪❤💋

kathryn
    19. Svibanj 2018. 01:29

Netko spomenuo madrac...i moj je jos u najlonu,krevetic nije u sobi kraj kreveta...ajd, posteljina oprana i speglana i pokazala muzu gdje sam ju stavila! Salju mi cijelu vecer slike i poruke, osli decki proslaviti! 
    Nisam kupovala 50 vel a evo sad ce mi trebati...dat ce frendica hvala Bogu! 😁 Ajmo curke, koja je slijedeca...? 🤗🤗

panda102
    19. Svibanj 2018. 09:11

Hahahahahaah dobro jutro 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.