Honey ajd se ti sredi za svaki slucaj 😉 A i kazu da lazni trudovi stanu nakon tusiranja.
Meni je sad definitivno poceo ispadati sluzni cep. Kako je Proudy to opisala, kao kapitalac iz nosa 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Joj Sarita neda mi se 😂 umorna sam i to mi je takva mukaaaaa. Bilo je u planu za nedjelju. Jeeeej za sluzni, to je bar neki pomak. 🎉🎉🎉🎉🎉
Ma nece moja jos, prerano je. 😉
Ja to svaki drugi dan malo pretrcim, onak za svaki slucaj 😂 A i inace mi je taj dio tlaka...
Evo odmah me sve nesto pocelo bolit i probadat, mada je sve vjerojatno samo u mojoj glavi.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Istusiraj se pa vidi. Tako sam ja neki dan. Toplom vodom i prestalo. Probaj 😘😘
Honeeey draga prepreedivna si trudnica. Trbuh ti je bas sladak, glatki😍🤣
Kathryn drago mi je da je sve ok proslo, iste su nam mrvice, moja bila isto 45cm samo 50g teza 😍🤣 hoces nam stavit slikicu?
Ostalim curkama zelim svu srecu!!
Evo prestali su napokon 🤪 muz se ukakio 😂 sad kad je stalo je rekao vazno da je znao da to nije nista hahaha Smorili me jebote, ne sjecam se jad sam bila budna do ovoliko sati 😂 Katuska hvala, tako sam i ja govorila za tvoj glatki trbuh 😘 Sarita i Panda hvala na podrsci 😘 laku noc curke, sutra panda puni 38tt 💪❤💋
Netko spomenuo madrac...i moj je jos u najlonu,krevetic nije u sobi kraj kreveta...ajd, posteljina oprana i speglana i pokazala muzu gdje sam ju stavila! Salju mi cijelu vecer slike i poruke, osli decki proslaviti!
Nisam kupovala 50 vel a evo sad ce mi trebati...dat ce frendica hvala Bogu! 😁 Ajmo curke, koja je slijedeca...? 🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji