Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    19. Svibanj 2018. 10:44

Panda bome ja cu zalit pivom a Nola fenistilom🤣🤣 pa da se ova sreca nastavi bar malo🤣🤣🤣🤣
    Zrinchy ja bas gledam kako si sve to lijepo napisala i mislim si kako ste mi sve drage a uopce se ni ne znamo(uzivo)🤣💕
    Proudy to je najdosadnije pitanje ikad, slazem se😤
    Sarita svaki put kad otvorim forum ocekujem larinu sliku🤣
    Panda preslatka slika😍😍za uspomenu bas
    Moje dijete ima tek mjesec dana a muz izradio vec 170 slika njenih🤣🤣

19. Svibanj 2018. 10:44

Panda,  ma smijes se seksat.
    Litta normalno ti je to,  sad su ti pregledi vec malo agresivniji pa to nije rijetka pojava. Ja sam s Maksom krvarila maltene od pregleda do pregleda,  taman bi sr smirilo kroz 4-5 dana i onda bi me opet raskopali.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

19. Svibanj 2018. 10:53

I da Panda predivne ste mi ti i Sarci! 😘
    Katuska,  bas i ja razmisljam o tome puno ovih dana,  kako ste mi sve draga i sve vas volim,  a ne poznajemo se. Bas ste mi uljepsale sve ove mjesece i puno vam hvala na tome.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• frckava28
    19. Svibanj 2018. 11:21

Dobro jutro curke. Panda izgledas odlicno a soba je 😍😍😍😍
    Ja speglala ves. Muzeve kosulje me budu u grob otjerale. 
    A sad imam pripreme za ciscenje😥😥

panda102
    19. Svibanj 2018. 11:21

Znaci toliko sam se najela luka da ako budem danas radjala da ce me muz poradjat. Sve babice ce da pobjegnu hahahahhahaha 1000%
    Litta kako su grubi. Sad uopce nemam zelju da me gledaju. 
    Hvala vam cure na svakom danu. 😘😘😘
    Nola je sva na tvoju familiju hahahhahahahah

• Litta
    19. Svibanj 2018. 12:07

Panda predivne ste 💓💓
    Proudy hvala, ti si nasa savjetnica. Sad sam mirnija. Pusu ti saljem 😚😚😚😚😚

Zrinchy
    19. Svibanj 2018. 13:34

💖💖💖
    Vi ste moje cure i bas sam sretna da sam imala priliku upoznati vas, ako nista drugo, barem ovako😗
    (Hormoni na najjace)

[/url

Honey
    19. Svibanj 2018. 13:40

Panda 😍❤😍❤😍 Ti i Sarči 💗💋 Još maloooo!!! 
    E kud ces luk na tako rano? Jel bilo mesa? 😜 Evo mojih 16kg, kako me u dušu znaš: 

Proudy uzivaj na viksi zeno, fino se napapaj 💋 i ostani jos u komadu 😜 tek si sad pocela uzivat u trudnoci 🤗 Katuska, aplikacija spremna, hvala ti 💋💋💋 Litta mene sve strah tog pregleda dolje. Sve mi to sada nekako osjetljivo, sad kad sam tri dana stavljala sama sebi vaginalete sam se preznojavala a kamo li ovo cackanje 😱 Sarita nova prilika sa Laru, da li ce danas biti dan za dolazak princeze 🤔💕💕 Slikni haljinu da vidimo 😘 Frckava ne opterecuj se, napravi koliko mozes draga, a ostatak dana uzivaj, misli na sebe 😚 svima lijep vikend, evo nemamo isto nista u planu, samo spontano. I kad smo vec pizdave, da vam izrazim svoju ljubav, Volim vas sve i hvala, nadam se da ce biti i volje za upoznavanje sa bebicama 💋💋💋

19. Svibanj 2018. 13:54

Stvarno vas pucaju hormobi, na najjace... 
    Ja i moja djecica na moru :D 
    Sestra i necakinja isle cistit kucu od njenih svekrica pa smo se i nas troje utrpali.
    Taman malo gustamo preko vikenda. Necakinja se zabavlja s mojom curkom, ja i sestra cistimo, mali spava ko top na ovom zraku. Ma divota. 

Katuska99
    19. Svibanj 2018. 15:26

Panda moram te nazivcirat malo i izbit ti 100€ iz dzepa🤣🤣 nuna je odlicna, smiri ju za cas, i uspava.. ali samo s adapterom🤣 prenaporo je stalno gurat 
    Danas sam uspjela prvi rucak skuhat zbog nune🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.