Kathryn meni su bas jucer na hitnoj dali listu za pracenje udaraca. Ako sam ja njih dobro shvatila (a vjerojatno nisam jer sam bila sva negdje u svom filmu), moram u tri navrata dnevno nabrojati 10 pokreta. Treba voditi koliko dugo treba da se nakupi 10 pokreta, kao jednom ce biti u 10 minuta, a jednom u sat vremena. Moram jos jednom prouciti taj papir, nisam ga sinoc ni izvadila iz auta 😂
Student znas da kazu "sretna mama, sretna beba". Pa ako nas usreci to malo sminke sto nabacimo na sebe... U tih par minuta koliko nam treba da se sredimo, mislim da nece svijet propasti.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
E da, nesto sam mozgala po noci, reko pitat cu vas! Brojanje pokreta bebe, da li 10 pokreta/udaraca u 1h ili u 1 dan?? 🤔🤔 Mislim, ja si znam upalit onaj kick counter i obavim 10 udaraca u 10-15min, a cini mi se da je netko napisao da 10 u danu! 🤔🤔
Meni ti je doktor zadnji put u TA rekao da moram nabrojat barem 10 udaraca kroz dan. Ali! Da ocekuje vise:)) ja sam rekla da mi odradimo 10 udaraca u prvih 5 minuta budnosti:))
Ne znam, meni se malo cini malo tih 10 kroz dan, al valjda zna kaj radi😐😂

[/url
Sto se tice udaraca, meni su dalu neku tablicu i uputu da svaki dan izaberem odredjeno vrijeme, zapisem tocno kada sam pocela brojati i kad izbrojim 10 udaraca ponovno zapisem, i tako 3 puta. U pocetku sam pobozno tako i radila, sad ja to vise odoktivno.
Zapravo sam dosla rec da mislim da mi je sluzni cep poceo ispadat. 😁

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pa zato mi evo nis nije jasno...meni bi bilo vec predalarmantno da ih je samo 10 u danu! 🤗😱
Znam se uloviti da skuzim da recimo zadnjih sat-dva nisam nis osjetila pa pikam po trbuhu da se probudi da znam da je sve ok! 😃🤗

Proudy bit ce da si se previse pocela kretati 😜
Meni muz nakon jucerasnjeg dana i moje setnje nakon koje je krenula panika rekao da nema vise setanja. Poslusala sam ga - ne! Isla sam kupiti cestitku za krizmu, sebi naci torbicu i u tren oka se nasetala. Sad bjezim kuci dok nije kisa pocela 😂
Kathryn meni isto ima malo smisla tih 10 udaraca u danu. Jucer je recimo bilo ujutro tih 10 udaraca i do 9 navecer nista. A danas se svako malo javlja, dosad imam vec barem 30 udaraca.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ajme ja ni ne znam stavit rumenilo haha al stvarno
Ni puder 😂😂😂
Znam maskaru. I ruz i to je moj maksimalni domet. Obrve ne popinjavam jer su crne ko ugljenom nacrtane, zato ih treba cupat svaka 3 dana.
Al sam na kosu slaba, imam neku kracu frizuru i ako se ne osisam jednom u 3 tjednaa osjecam se bjedno i ruzno. A pranje i riktanje je svakodnevno, ako sam bas doma doma cijeli dan mogu jedan dan preskocit i zazmirit da ne stoji onako kako jabzelim
Proudy dokle je prokopao?
I moja busi svaki dan 😫 oznojim se od njenih udaraca.

Ajme koji dan. Hahaha.. Znaci kupili svasta, nisam si kupila haljinu, rasplakala sam se na blagajni baby centra i tak hahaha to mi se u zivotu nije dogodilo 😂🤣 sad odmaram, fino sam se najela svojih pohanaca, super su bili. Cure moje hvala na lijepim komentarima, ja sretna kad sam bar vama lijepa 😘 hahaha proudy super ako je krenuo sluzni jeeeeej! Kathryn i ja cu ponijeti sminku, pa moram se malo namazat 😉 sarita bogme nisam mislila da ce me ti laznjaci tak, i bas me izmore mogu ti rec da se sve pitam kako cu kad postane ozbiljno, al valjda kad dode onaj pravi trenutak covjek nade neku unutarnju snagu 😅 Zrinchy 😘 uzivajte u pripremama. I wow, rostilj za 35, treba to ispec 💪 pikica brzo po burek i tresnje 😀 jel se skitate gdje ovaj vikend? 😘 Sto se udaraca tice, meni je rekao 10 javljanja u danu, a u svakom tom javljanju se ocekuje nekoliko udaraca. Eto pa sad. S tim da mislim da svska od nas vec poznaje svoju bebu i sto bi bilo ok a sto za hitnu.

Hello! Evo malena od kad se rodila spava dulje od 1,5 h pa sam si uzela za gust i malo vas citala..😍
Slatke su vam buse. 😍😍😍😍😍
Vidim da se na vojvodkinju Kate furate ha? Treba se sredit za izlazak- slazem se😂
Puse vam saljem😘
Tresnje su njamm-a ja ne smijem😞. Nesto mi smeta kod njih da odmah povratim cim ih pojedem..smrc
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
EveM pratimo i mi vas tamo na mamama! 😉 Jos malo pa smo svi tamo na temi! 😍 Znaci mala M je pocela duze pajkit i super napreduje! Ako ti smetaju tresnje pohedi burek haha jucer je bilo ili jedno ili drugo 😅 Moj muz hoce kupit babyphone sa kamerom. Jel to tko ima, koristi?
Proudy jesi ti pisala za Lanaform elektricni aspirator?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji