Dominik je prekrasan😍 A Rita prava krasotica. Mi nocas cak dobro spavale, jao omah sam sretna :)
Cure koje trebate rodit i one koje su rodile a ne znaju, ova aplikacija je cudo
Jutro cure!
Evo ja cekam muza da dodje sa servisa s autom, pa idemo do frendova na viksu. Bas se veselim malo druzenju s ljudima.
Ako me jos netko pita "kaj ti cekas?", " kaj jos nisi rodila?", "kaj si jos u komadu?" glavu cu mu otkinut s ramena. 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutrooo curke!
Mi papali i pocistili, sad malo odmaramo!
Honey bas si me uplasila kad sam krenula citat, reko, ko zna sta ce se desit do kraja svih postova:) hB pa je ipak sve u redu. Ali ocito si blizu cim se zadnjih par dana toliko toga desilo! Divna si, i ti i nasa Nicole, jedva cekam da ju i vidimo! Nemoj jako zurit, kaj nismo rekle 22.?:)) ja imam taj dan pregled! I svojski se tridim pokrenuti nest do onda, bila juver opet na Beerfeatu, a jutros je i sex pao hahahaha Samo ne jedem datulje zasad, mozda bi ih trebala uzet? Pandooooo pomoziiìiii:))
Katushka hvala ti za aplikaciju, mislim da nam je svaka pomoc dobrodosla:)) drago mi je da je Nola malo bolje, bas si se namucila sa kojekakvim glupostima. Sad nakon tih kiša dolaze oni suncani dani gdje ce sve bit super i uzivat cete kak i zasluzujete💗
Kathryn super za kakanjee:) drzim fige da sve krene super lako! A oblekica i madrac-ma to se porihta u tili cas!
Fakat, ko je sljedeci??? Meni se cini da ce i Proudy i Panda, a i Honey prije mene😭 ;))) neka, samo da sve prodje cim bolje moguce! Ja se svakoj vasoj bebi veselim ko da sam ja rodila💖💖💖
Kakvi su planovi za vikend? Meni dodju moji malo pa poslije idem setat sa frendicom. Dragi je otiao na letenje nakon sto sam ga jedva uvjerila.da danas nije taj dan za rodit hahahaha Sad kad me karma kazni:))))
Puse svimaaa
[/url
Boze sad citam post i ispricavam se na idiotskom pisanju. Ocito su mi prsti nateceni vise nego sto sam mislila hahahaha
[/url
Ili ako me neko bude zalio!!!!! Kao aj znam kako ti je zadnji dani su najgori. Jadna ti sad ovo ono aj joj jadna ti. 🔫🔫🔫 vadim i ubijam.
Proudy lijepo se provedi. Pojedi sta za mene.
Ja sam sinoc zakuhala 😜😜 zamjesila za lepinice. Mmmmmm sad luka i lepinica 😍😍 i onda kao muka mi.
Honey jesi li obavila sve na placu hahahaha sigurno vuce 15kg mesa. 😍😍
Kathryn polahko. Prvo Sarita i Roo pa cemo se dogovarati koja ce dalje.
Dobro jutro!
Ja sam danas medu onim nenaspavanima. Prvo me leda bolila, nisam se mogla namjestit. Kad sam napokon zaspala me probudili opet neki bolovi. Onda mi je bilo prevruce, a muz se naljepio na mene i ne mogu se okrenuti... Tek sam iza 5 posteno spavala.
Jucer sam i sebi i Lari kupila haljine za izlazak i sad sam ih oprala. Kad je vec dosad cekala, nek saceka da se i osuse 😁 Muz je jedino zakljucio da kak ce ona bez nekih cipelica van iz bolnice 😂
Uzivajte danas 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nemam pojma sta i kako cemo... vec nam je dosadno hahahaahah tako da moja Zrinchy nemamo planova nikakvih.
Je li se smijem sad ja sexat zbog onog sluznog cepa koji je ispadao tri dana. Cula sam da on stiti od infekcija pa sad ne znam?!?!
Dobro jutro ☺ ja od ranog jutra perem ogradice, navlake i te krupnije stvari koje su jos ostale..
Panda stvarno ne znam da li se smije nakon sto ispadne sluzni cep, mozds ce nam Proudy znati.
Je li tko od vas krvario malo nakon pregleda. Ja do sad nisam, u cet sam bila u TA prvi put, drugi doktor i malo je bilo krvi poslije par kapi i do navecer kao sasusena krv. Jucer ujutro skroz malo, poslije cijeli dan nista i sad ujutro opet malo kao sasusena krv. Doktor me upozorio da bih mogla krvariti ali ne znam koliko to traje.. da li da se zabrinem..😐😐
Sortiraj odgovore
Najstariji