Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    12. Svibanj 2018. 12:35

Kathryn meni su bas jucer na hitnoj dali listu za pracenje udaraca. Ako sam ja njih dobro shvatila (a vjerojatno nisam jer sam bila sva negdje u svom filmu), moram u tri navrata dnevno nabrojati 10 pokreta. Treba voditi koliko dugo treba da se nakupi 10 pokreta, kao jednom ce biti u 10 minuta, a jednom u sat vremena. Moram jos jednom prouciti taj papir, nisam ga sinoc ni izvadila iz auta 😂 
    Student znas da kazu "sretna mama, sretna beba". Pa ako nas usreci to malo sminke sto nabacimo na sebe... U tih par minuta koliko nam treba da se sredimo, mislim da nece svijet propasti. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Zrinchy
    12. Svibanj 2018. 12:50

kathryn

E da, nesto sam mozgala po noci, reko pitat cu vas! Brojanje pokreta bebe, da li 10 pokreta/udaraca u 1h ili u 1 dan?? 🤔🤔 Mislim, ja si znam upalit onaj kick counter i obavim 10 udaraca u 10-15min, a cini mi se da je netko napisao da 10 u danu! 🤔🤔

Meni ti je doktor zadnji put u TA rekao da moram nabrojat barem 10 udaraca kroz dan. Ali! Da ocekuje vise:)) ja sam rekla da mi odradimo 10 udaraca u prvih 5 minuta budnosti:))
    Ne znam, meni se malo cini malo tih 10 kroz dan, al valjda zna kaj radi😐😂

[/url

12. Svibanj 2018. 13:07

Sto se tice udaraca,  meni su dalu neku tablicu i uputu da svaki dan izaberem odredjeno vrijeme,  zapisem tocno kada sam pocela brojati i kad izbrojim 10 udaraca ponovno zapisem,  i tako 3 puta. U pocetku sam pobozno tako i radila,  sad ja to vise odoktivno.

Zapravo sam dosla rec da mislim da mi je sluzni cep poceo ispadat. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

kathryn
    12. Svibanj 2018. 13:08

Pa zato mi evo nis nije jasno...meni bi bilo vec predalarmantno da ih je samo 10 u danu! 🤗😱 
    Znam se uloviti da skuzim da recimo zadnjih sat-dva nisam nis osjetila pa pikam po trbuhu da se probudi da znam da je sve ok! 😃🤗

Sarita_00
    12. Svibanj 2018. 13:32

Proudy bit ce da si se previse pocela kretati 😜
    Meni muz nakon jucerasnjeg dana i moje setnje nakon koje je krenula panika rekao da nema vise setanja. Poslusala sam ga - ne! Isla sam kupiti cestitku za krizmu, sebi naci torbicu i u tren oka se nasetala. Sad bjezim kuci dok nije kisa pocela 😂
    Kathryn meni isto ima malo smisla tih 10 udaraca u danu. Jucer je recimo bilo ujutro tih 10 udaraca i do 9 navecer nista. A danas se svako malo javlja, dosad imam vec barem 30 udaraca. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

12. Svibanj 2018. 13:53

Ajme ja ni ne znam stavit rumenilo haha al stvarno
    Ni puder 😂😂😂
    Znam maskaru. I ruz i to je moj maksimalni domet. Obrve ne popinjavam jer su crne ko ugljenom nacrtane, zato ih treba cupat svaka 3 dana. 
    Al sam na kosu slaba, imam neku kracu frizuru i ako se ne osisam jednom u 3 tjednaa osjecam se bjedno i ruzno. A pranje i riktanje je svakodnevno, ako sam bas doma doma cijeli dan mogu jedan dan preskocit i zazmirit da ne stoji onako kako jabzelim

panda102
    12. Svibanj 2018. 16:01

Proudy dokle je prokopao? 
    I moja busi svaki dan 😫 oznojim se od njenih udaraca. 

Honey
    12. Svibanj 2018. 16:10

Ajme koji dan. Hahaha.. Znaci kupili svasta, nisam si kupila haljinu, rasplakala sam se na blagajni baby centra i tak hahaha to mi se u zivotu nije dogodilo 😂🤣 sad odmaram, fino sam se najela svojih pohanaca, super su bili. Cure moje hvala na lijepim komentarima, ja sretna kad sam bar vama lijepa 😘 hahaha proudy super ako je krenuo sluzni jeeeeej! Kathryn i ja cu ponijeti sminku, pa moram se malo namazat 😉 sarita bogme nisam mislila da ce me ti laznjaci tak, i bas me izmore mogu ti rec da se sve pitam kako cu kad postane ozbiljno, al valjda kad dode onaj pravi trenutak covjek nade neku unutarnju snagu 😅 Zrinchy 😘 uzivajte u pripremama. I wow, rostilj za 35, treba to ispec 💪 pikica brzo po burek i tresnje 😀 jel se skitate gdje ovaj vikend? 😘 Sto se udaraca tice, meni je rekao 10 javljanja u danu, a u svakom tom javljanju se ocekuje nekoliko udaraca. Eto pa sad. S tim da mislim da svska od nas vec poznaje svoju bebu i sto bi bilo ok a sto za hitnu.  

EveM
    12. Svibanj 2018. 17:12

Hello! Evo malena od kad se rodila spava dulje od 1,5 h pa sam si uzela za gust i malo vas citala..😍
    Slatke su vam buse. 😍😍😍😍😍
    Vidim da se na vojvodkinju Kate furate ha?  Treba se sredit za izlazak- slazem se😂
    Puse vam saljem😘
    Tresnje su njamm-a ja ne smijem😞. Nesto mi smeta kod njih da odmah povratim cim ih pojedem..smrc

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Honey
    12. Svibanj 2018. 17:20

EveM pratimo i mi vas tamo na mamama! 😉 Jos malo pa smo svi tamo na temi! 😍 Znaci mala M je pocela duze pajkit i super napreduje! Ako ti smetaju tresnje pohedi burek haha jucer je bilo ili jedno ili drugo 😅 Moj muz hoce kupit babyphone sa kamerom. Jel to tko ima, koristi? 
    Proudy jesi ti pisala za Lanaform elektricni aspirator? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani