Jao 4trgovine. Sve me boli. Ej Katuska ako vidim da ce joj odgovarati. Odmah kupujem i to. Samo da spava hahahahahah 🙀🙀🙀🙀
Drago mi je da Nola uziva 😍😍😍😍
Hahahahah samooo tooooo Honey. Pa to je za vikend 😜😜😜😜😜
Mi cemo oradu za rucak ono iz rerne u pek papiru s mladim krompirom i lukom opet luk hhahahh 🤦♀️
Da se i ja prikljucim zahvalama sto ste sve tu. U puno trenutaka mi je to mnogo znacilo. S obzirom da nemam nikog blizeg s kim bi mogla pricati o svemu ovome i tko bi mogao podijeliti sa mnom iskustva, vi ste tu. Naslo se par njih koje su mi htjele dati svoja iskustva, ali sam vec nakon 5 recenica shvatila da znam vise od njih. Iako se ne poznajemo osobno, upoznale smo se ovako virtualno i bas ste mi postale drage. Nadam se da cemo se javljati i kasnije, iako sam svjesna da ce vecinu naseg vremena zaokupiti nase bebe. 😊
Panda jesi gledala danas kraljevsko vjencanje? 😂 Taman sam upalila tv kad su govorili zavjete, pa sam cak i koju suzu pustila 😑 Kod tebe je bilo 4 trgovine, a ja sam bila u 2 i to me ubilo. 15 min sam cekala na blagajni! Doslo mi vec da ostavim kolica tamo i odem kuci. Nakon tog sam sjedila u autu kojih 10 min da malo naidem. Drugu sam zato obavila ekspresno. I onda je bilo kuci na spavanje 😂😂
Honey bit ce da Lara preskace i danasnji dan. Iako danas sibaju neki dobri bolovi na sve strane, pa se nadam da ce nesta i biti. Ili su to samo bolovi jer opet nemam mira 😕
Proudy srela ja jednu s posla danas i pita me koliko jos. Ok, nije me vidjela otkako sam prestala radit u 1. mjesecu, a zivimo na 50 m jedna od druge. Cim sam rekla da sam prosla termin je rekla da me nista vise nece pitat i nista nece reci jer joj je sve jasno. Da nije bila u autu bi ju zagrlila od srece sto je razumna 😊 Zato sveki zove svaki dan. Cak joj je i muz rekao da ce javit kad bude nesta.
Danas sam cak i tortu napravila 😄 Nadam se samo da se nece razletiti po frizideru 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Da budemo lijepe obje 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo malac i ja dosli kuci prije kojih sat vremena, muski su jos ostali. Malog sam utrpala na spavanje, zaspao je cim je jastuk dotaknuo, sto ne cudi jer je cijeli dan u akciji, sjedio je 10minuta dok je rucak pojeo.
I meni je bilo mrak, napokon cijelo drustvo na okupu, 11 odraslih i 7 djece. Najela se ko prasica, prvo neke meze, frend donio sirek neki s tartufima, znaci seks samo takav, prefino nesto. Pa kotlovina pa jagode na kraju.
Put doma sam jedva izdrzala, Aleks me toliko nabijao dolje, a cesta drndava puna rupa, ko stvorena za otvaranje 😂😂😂. Veli frendica, nemoj mi samo u autu rodit 😂😂😂😂. Sad se idem tusnut i leci, nisam ovoliko bila aktivna mjesecima.
Ljubim vas sve 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo i mi tek usli u stan. Otisli kod prijatelja oko 7 i sjedili na terasi. Bas nam fino bilo.
Nisam gledala vjencanje. Samo objave po fejsu i malo reportaza na tv-u. Hvala Bogu zaboravila na to hahahhaha
Ej pa divne ce te bitiii Sarita jooooj 🙀🙀🙀🙀😍😍😍😍
Ja kupila sve za baklavu. Moj pozelio. A on pojede sve sam. Sutra vam slikam hahahah skontao je da je baklava skupa hahah
Nina pa da mnogo smo si podrska i stvarno meni to puno znaci. Drago mi je da cura napreduje i da se snalazis i nemas problema. Ja gledam da si svaki dan ispunim necim da ne mislim na to koliko jos.
Proudy bas supppeeer za extra dan ❤️❤️❤️ Sad samo spavanje 🍼😴😴
Jutro curke moje...ljubim vas sve od reda i zelim vam lijepu nedjelju💕😘❤💕😘💕❤💕😘❤💕😘❤
Dobro vam jutro! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sutra je dan sa hrpom pregleda...sarita i panda jel ste vi u pon.? Ja sam u uto.na stolcu nakon vise od 6 tjedana...vec sam zab kak je to kad te netko cacka😅😅😅
Proudy kad si ti?
Honey i zrincy anko cete kafenisat poslije cackanja javite se...ja sam vam u susjedstvu🤗🤗🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji