Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikaa12345678
    01. Svibanj 2018. 06:49

Dobro jutro curke! Pitanje za vas iskusne vec🙂 kako pocinju bolit trudovi??mene jucer od 4 popodne poceli dosta jaki bolovi u ledjima i prema trbuhu, traje i sada samo mozda se smanjuje vremenski na sat ili pola sata neznam to nisam pratila pa sam malo zbunjena moguce li da su pravi ili samo lazna uzbuna?!

Sarita_00
    01. Svibanj 2018. 07:15

Jutro! 
    Ja nisam bas iskusna, ali ako su to bolovi i u ledima i u stomaku, u pravilnim razmacima, da traju duze, onda bi to valda trebalo biti to. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    01. Svibanj 2018. 07:17

I da, drzimo 🤞 da se pokrene i da sve bude ok! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    01. Svibanj 2018. 07:30

Jutroo, prema literaturi to bi trebali boti trudovi 😂 nadam se da jesu i da ce nam danas stici Asia, prvomajska bebica 😍😍😍
    Kod mene ih nema jos na vidiku,tu i tamo me nesto malo zaboli i to je to...

• LilyVanily
    01. Svibanj 2018. 07:48

Kika sretno!!! To je vjerojatno to. 🤗
    Kod nas isto još ništa. Povremeno malo kontrakcija i to je to za sada. Čekanje do daljnjega. 😊 
    Vokak imaš i na Črnomercu na placu spavaćica s prednjim kopčanjem- ok izgledaju i povoljne su, a vjerojatno ih ima i na Trešnjevačkom ako ne misliš davati hrpu para za nešto što inače ne nosiš. 
    Nadam se da sve uživate u lijepom vremenu i druženjima ovih dana. Ja da. 😘

Kikaa12345678
    01. Svibanj 2018. 07:51

Hvala curke...ne nadam se puno ali prvi puta da me ovako boli jako i to dosta dugo traje, s obzirom da imam stalno neke bolove zanemarila sam ovo ali mi postaje vec sumnjivo...bol traje kratko ali boli ko sam djavo cjela doljnja strana mi kao oduzeta ali mi nema logike da to tako sporo ide i od jucer da boli...ali svakako cu javit ako bude sta...uzivajte danas u lijepom danu i uz finu klopicu,valjda cu i ja 🙂

panda102
    01. Svibanj 2018. 08:03

Goooo Kikaaa gooooo opaaa idemo haahha 💪💪💪💪💪💪

Mama mia
    01. Svibanj 2018. 09:32

Hej cure, kako ste nam. Samo da vam se javimo danas je nas prvi veliki mjesec. Puse saljemo. 

Sarita_00
    01. Svibanj 2018. 10:20

Ivana premedena je! Pravi 🍬🍬! Samo uzivajte! 😉

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Honey
    01. Svibanj 2018. 17:08

Hej cure moje! Hvala svima na lijepim i dirljivim rijecima za jucer, i ja sam zasuzila dok sam citala, ljubim vas sve 😘 Puno mi je znacilo da se napokon nesto pokrenulo, jer mama je mama. I sad cu i ja biti mama pa mi je sve teze srcu postalo. Uglavnom mama i ja smo to jucer pregledale, i ja danas perem punom parom, i susim, a peglanje cu kombinirat sa mamom ako ne uspijem sama, ima toga 😁 Slazemo i sobicu tako da nam za vikend ostane samo torba. Kad slozimo sliknem, jedva cekam 😍 Mene ubi pizdina kost jer sam prosetala s muzem nadobudno 7,5km, mislim da mi je to postalo previse u ovim tjednima, ocito 😅 Sutra na posao 😑 Ja sam sad sva u bebi tocno to vidim. Curke, vidim jos nema majskih bebica, al pocinje nestooooo 🎉🙏  Ivana velika debela pusa nasoj bucki Riti, secer secer 😍  
    Pikica drago mi je da je gotovo sa kakacima 💙 Panda moja lijepa debela ❤😘 Proudy jel se spremas za veliki izlazak? Ipak se nadam da ces samo ti malo izaci a da ce Aleks ostati nutra 😅🙏💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.