Kika1103 cestitam!!!!! Odkud si? Gdje si rodila? Jel maleni ima ime? Da vas stavim na popis 😁
Zrinchy lijepa moja 😘 pandane kukaj 😜😚 izbit ce ti Sarči bubreg jer kukas 😉 pikica kako je malecki danas? Ja isto imam prirodnu boju, ne farbam se jos nemam toliko sjedih, kad koja nikne ja ju odrezem do korijena, ne cupam ju jer i ovako imam tri ipo dlake na glavi 😂 Ja dezurala muza po noci, grlo ga uhvatilo i ko svako musko kad su bolesni on umire 🙄
Zagreb, Petrova, Nikola 😍😍
Evo mene opet 😆.
Kolac gotov,u frizideru se hladi!
Sad se nesto razmisljam dal cu ja sutra u ovim debelim kompresijskim carapama ici u radaonu ili ne,imam filing da ce ipak biti u carapama,tako da ih sad ocito moram ici skinuti i oprati da budu i one ciste…Nemogu se ni zamislit kako ce to izgledat 😂😂😂😂😂 pri porodu.
Ajme meni ako i njih budem morala imati 😤😣.
Bome Nina ni ja si ne mogu zamislit da u tome moram radjat.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cestitam svim curama koje su rodile od ❤. Trudnice moje kako mi vi gurate? Evo citam vas stalno, al uz moju mrvicu ne stignem pisati. Nego htjela sam vas pitati mamice kad ste vi prvi put izasle sa bebama u setnju? Moja Rita ce za koji dan mjesec dana napuniti i svi vicu rano je jos, a u nas u Dalmaciji sunce grije. E da i saljemo vam sliku i pusu
Ivana mrva je divna! 😍
Ja sam s Maksom izasla nakon mj dana, s tim da je rodjen u 3mj i ruku na srce vise sam cekala zbog sebe, nego zbog djeteta. Ja se nisam osjecala dobro da bih otisla u setnju prije toga. Po meno ako si ti dobro, nema razloga da ne izadjete, pa divno je vani.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala Proud na savjetima. Ja se super osjecam. Imala sam porod za pozeljeti. Kao da i nisam rodila. Tako da ce mo Rita i ja u setnjicu izaci 😄
Hvala Proud na savjetima. Ja se super osjecam. Imala sam porod za pozeljeti. Kao da i nisam rodila. Tako da ce mo Rita i ja u setnjicu izaci 😄
Ivana, mi smo bili vec prosli tjedan vani. Imao je 5 dana.
Bitno da nema vjetra, bebi od svjezeg zraka nista nece biti, samo joj moze godit.
Ovdje u Austriji kazu da se sa bebom moze van nakon par dana pa i u zimi ako je sve ok...vjerujem da je tako svagdje...dapace treba se naviknut odmah,pogotovo sada je toplo🙂
Ivana cure koje su frisko rodile su otvorile i temu Proljetne bebe/mame 2018 na koju cemo se svi preseliti kad rodimo, samo da imas info, ja tamo redovito citam da ne propustim sve to pocerno sta i mene ceka. Rita je šećerko 😱 Preslatkaaaaa🍬🍬🍬🍬🍬 pusti ti sve i slusaj klokanice 😉
Cure ja obavila pregled, moja debela ima 2200g 😍, sve je hB super, trbuh je manji al reko je da napreduje znaci samo je pitanje grade. Doktor je rekao da super izgledam (vise nisam debela 😂) i da se vidimo za 2 tjedna zadnji put kada ce mi napraviti i bris. I onda krecemo u Vg 💪 Moram standardno jos UK napraviti. I to je to 🤗❤ Zrinchy sad se mozda i sretnemo u Vg 😘 zao mi je sto su te nasetali bezveze. Jesi dosla sebi? Kaj dalje? Nina svaka cast na kolacu 😅 Pikica drago mi je da je maleni dobro, bas je potrajala temp.
Panda sine pa što si razbacala ormar? 😂💋💋💋

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji