Jutroo drage zenice :) evo i mene jutros uranila, jucer sam bas bila na pregledu, sad sam tocno 37+1, i doktorica mi kaze da po njoj jos uvijek necu u radaonu ali nikad se nezna, i sinoc me probodu jaaaki bolovi, nisam znala jel mi mucnina, zatezanje, ma uzas..bolila su me cijela leđa i trbuh i nekako prestalo pa me nakon dva sata protjeralo na wc.. jesu to mozda lazni trudovi? Nemam ja pojma, zamalo sam sinoc krenula u rodiliste od panike :) i nina sretno danas, drzim fige, a ostalim mamicama kod kojih su stigle bebice od srca cestitam :-*
J1309 i meni je tako bilo prije 2 noci, ali kad me uhvatilo drzalo je oko sat vremena pa sam pretpostavila da nisu trudovi jer koliko znam trud uhvati,traje minutu pa onda pusti i tako opet nakon par minuta tako da mislim da to nisu trudovi, mozda se samo sve to priprema na ono sto slijedi.
Nina draga zelim ti puno sreće i sretna godisnjica ❤ najljepsi poklon 🎁
Honey ja sam zaboravila kada se to zadnji puta dogodilo, mozda prije 2mjeseca 😂😂😂 nisam raspolozena za to i nije mi ugodno tako neka ceka .😂😂😂
J1309 meni je tako vec neko vrijeme. Bole me i leda i trbuh, pa se ne mogu namjestiti, pa kad se smjestim moram na wc. Nikako se dogovorit sama sa sobom 😂
Nocas sam za promjenu spavala, i to dobro. Iako sam jucer popodne sigurnih sat i pol spavala 😂 I spavala sam cak i poslije alarma. Nesto cudno se dogada 😂
Lijep dan svima 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
NINA sretno...danas je ce biti sve bez greske...nista ne brini...saljemo pozitivne vibre💪💪💪❤❤❤🙏🙏🙏🎉🎊🎈🎉🎊🎈🎉🎊🎁🎁🎁🎁🎁
J1309 da to nije ona viroza pred porod? Tako je Katuška imala mucnine, wc i za tjedan stigla Nola 😀
Evo tekst:
Grčevi
Danima prije poroda trudnica može osjetiti grčeve u preponama te bolove u križima sličnima onima tijekom mjesečnice. To može i ne mora biti znak početka porođaja, no valja pričekati i ostale znakove.
Simptomi viroze
Tjedan dana prije poroda trudnica može osjetiti simptome slične virozi (proljev, vrtoglavica, mučnina…), što je prirodan put čišćenja tijela koje se priprema za dolazak bebe.
U svakom slucaju mislim da nije zabrinjavajuće 😘
Honey to moj muz ima hahahahahhahahahahaha
On se priprema umjesto tebe 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Uff hvala vam drage moje, odma mi je lakse :) a nista, zatvorit torbu do kraja i cekat.. nema druge :) ionako jedva cekAm, otkako je pocela ova vrucina osjecam se ko fiona iz shreka, noge su mi tako otecene da se sama sebi ne mogu nacudit hahaha
Honey to moj muz ima hahahahahhahahahahaha
Ima evo i moj, kazem mu nemoj jos, prerano je 😂🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji