Kathryn i ja glasam za Dominika 😊
Mi smo poslije rucka otisli na sladoled... Cim smo krenuli od kuce, mlada dama je odlucila udarati dolje da nisam mogla korak napraviti, a i imala sam dojam da ce izletiti van 😂 Malo bi se primirila, pa onda jos pojacala. U jednom trenutku je muz pitao sta se dogada jer mi se stomak skroz mice i to jako. Dosli smo kuci i dobila sam naredbu da lezim dok se on ne vrati s posla 😂 Smirila se cura malo, ali su se pocele javljati kontrakcije...

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Uspjela sam pohvatat da je student rodila pa joj cestitaaam!!! Brzo se oporavi, znam kako te sad boli, cimerica mi se jedva dizala prva dva dana..
Panda ajme bas ti je busa narasla😍😍 nista se nisi zdebljala, bas si mi lepa💕 jedva cekam da sve rodite :)
Ita , Rina je divnaaa. Jelda kako cudan filing, gledas u nju i ne vjerujes.. ja jos uvijek tako :)
Evo mi napokon obavili kupanac, malo nespretno ali za prvi put ok. Nismo zbog pupka prije jedva sam docekala

Nisam jos nista citala samo vidim Katuska objavila post u pola 7 ujutro!!!! Nola mijenja svijet a i Katusku. Postala je ranoranilaaaaaac!!!

Nola okrenula sve naglavacke 😉
Dobro jutro svima!
Uranila ja, pa vec provjerila za uputnicu za laboratorij i sad mi ne vrijedi ici kuci na sat vremena pa se vratiti na tecaj. Ako odem vise necu naci parking 😂 Tako da sam sjela popiti kavu kad sam ju vec preskocila s obzirom da nisam bila sigurna hocu li vaditi krv ili ne. To cu tek u cetvrtak.
Sestra kod gin mi je bas uljepsala jutro! Kaze da joj se nisam uopce promijenila otpocetka, osim sto sam eto stomak dobila. Da se nisam nigdje udebljala toliko da se vidi. I da bi prije rekla da imam jos dosta do termina, a ne da imam jos manje od 3 tjedna. 😊 A vaga pokazuje plus samo takav.
Uzivajte u danu i pusa svima, mamama i bebama 😘😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutreko...evo i nas...mis mi je malo bubanica pa danas ne idemo u vrtica...nadam se da nece kurit da barem malo mozemo izaci van
Sarita kilice se lijepo rasporedile🙏🙏🙏jos malo pa ce ih biti najmanje -10❤👶❤
Nola je kao mali bomboncic❤🍬🍫🍩🍨
Jutreko pandica😘😘😘...kad imas kakav pregled?

Dobro jutro 😘
Da vam se javim iz Beca. Ubila nas jucer hrana i vrucina. A bogme mene i sjedenje, onako cijeli dan, al ajd prezivjela sam. Ovi blizanci su med med, al je luda kuca, sad je punih 11mj, a vec hodaju ko vejiki. Muz se skroz zaljubio u malecku, reko je da vec vidi kak bu gotov kad nasa dode 😂🍼💗 a robice, dvije vakumirane vrece, jedna obicna, i jos su nam hodalicu dali. Jedva cekam da dodem doma da to pregledam 😍 Velika pusa za NOLU I RINU 💋❤ Sarita, kako si danas? Nisi valjda u rodilistu? A gdje nam je NINA?
Panda sta je danas u planu? Zrinchy i tebe svugdje ima, neka, nek ste nam dobro i naravno da nam odma fališ 😘 idemo sad pomalo na dorucak, pa obic gradiliste i onda put kući!

Honey sretan put domeka...bravo za lijepe stvarcice...sigurno jedva cekas doci kuci i sve pregledati i sloziti...robica ke jedimo sta sam ja slozila😶😶😶...moramo ovaj ili iduci tjedan po kinderbet i stvari meni za bolnicu...nekako mi u glavi kako jos imam vremena al eto 35 tjedan za 2 dana😮😮😮❤❤❤🙈🙈🙈

Dok ja napisem sve se javite 😂 jos sam u krevetu.
Sarita drago mi je da si dobro, ne mozes jos rodit, nisi prosla sve tecajeve 😜
Pikica zao mi je zbog malenog, i nadam se isto da ce brzo proci prehladica bez visoke temp 💋💋💋 Jeste se lijepo proveli za vikend ipak?

Dobro jutro. Ja na balkonu uzivam pod dekicom. Muz prva smjena.
Frajla hvala jer si rekla za Muller i akciju. Ja skroz zaboravilaaa. Moram doci na novu temu malo pogledati sta tvoj plivac radi hahahah
Litta vi pravo u radovima. Slika i ti ste super ❤️😍❤️😍 kako se ti osjecas? Boli li tebe dole. Mene svaka kost boli imam osjecaj da se sve pomjera. Strasnoooo
Zrinchy bassss mi je drago kad procitam da samo hodas. To znaci da se dobro osjecas. Ne trebam te to ni pitati kako si. 😍😍 super. Samo moras biti aktivnija. Znas da je Honey opasna hahahahah iako je u Beču ona stigne i u Zagreb po tebe hahahaha
I ti uzivaj draga. Nemoj da bi lezala kod kuce nisi luda hahahaha
Sarita je odlucila roditi hahah ali mislim da Lara je rekla ne ne mama jos. Bas mi je lijepo 💕💕💕 ja neki dan skontala da cu roditi svoje pile, i da nece vise biti meni u stomaku i pocela plakat. Muz gleda u mene sav se prepao. Govori sta je , sta te boli. Rekoh srce. Moja Sara ce otic od mene hahahaha znaci Boze sacuvaj. Otopio se ledeni brijeg hahahahha Ma nismo ni svjesne kako smo lijepe drugim ljudima. Mi samo nesto govorimo jesmo debele ovakve onake. A ja znam da kad vidim trudnicu rastopim se. Ok ne bas one sto izgledaju da su pojele po cetvero djece hahahaha
Kathryn glasam za Svena hahaha kao da mene neko nesto pita 😍 sve sto si kupila je ❤️❤️❤️❤️
Katuska Nola je med medeni. 😍😍 tako mi je drago da ti ide dojenje. Ako imas neki savjet sta ponijeti sa sobom u bolnicu da si olaksamo dojenje reci molim te. 😘

Honey nek je bilo lijepo 😉 Za sjedenje suosjecam, to mi je najgore kad odemo negdje. Nitko mi neda nista radit, a mene ubi sjedenje. Znas da sam i ja razmisljala da ne mogu ic rodit dok jos danas ne odradim taj tecaj 😂 Mislim, mogu ja, prezivjela bi i bez ovog danasnjeg. Ali danas cemo dobiti potvrde za pratnju. Je da je onaj moj rekao da nece ici, mislim da se premislja i da bi mogao ipak biti samnom do izgona, da ce taj dio preskociti.
Pikica ja se nadam da ce sto vise kila otici 😊 A nadam se da cete i vi uspjeti malo u setnju kad je vec ovako lijepo vrijeme i ozdraviti sto prije 😘

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji