Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • J1309
    26. Travanj 2018. 09:48

panda102

Honey to moj muz ima hahahahahhahahahahaha

Hahahah meni moj kaze jutros: ma nemoj mi vise onako govorit ko sinoc da te boli, odma meni nije dobro. A boze boze hahahahaha rodit ce on prije mene :)

Frajla
    26. Travanj 2018. 09:55

Kao sto kaze sema trud uhvati, pa pusti. I bas se moze osjetiti kako dolazi i pojacava se, onda neko vrijeme tako boli i onda krene slabiti i prestane boliti. Zato na ctgu izgleda kao brdo 😉
    A meni se recimo stomak nije grcio u trudu, zato je isto sestra mislila da nisu pravi

panda102
    26. Travanj 2018. 10:12

Ajmo Pikica i Proudy. Škljoc škljoc

Sarita_00
    26. Travanj 2018. 10:14

Moj kad cuje da me boli sav bude sretan jer se ponada da je to to i da krece 😂 
    Tek je 10, a ja se vise ne osjecam. Obavila laboratorij, iako zamalo da nisam i to zbog uputnice koja je istekla. Otisla u zdravstveno odnijet jos doznake i da me skinu sa komplikacija. Onda su tek uslijedile komplikacije jer sam u meduvremenu ostala bez posla. Pa se idi prijavi na zavod za zaposljavanje. Ako nista drugo, ova dva i mirovinsko su sve u istom hodniku. Pa mi je teta u zdravstvenom rijesila i mirovinsko, a ja sam morala samo prijavit se kao nezaposlena. Ali tu me jos u ponedjeljak ceka jedan odlazak. Dobila popis sta sve trebam od papira donijeti sad, sto kad rodim... Odmah sam otisla u trgovinu kupiti paket papira da to sve mogu iskopirati 😂
    J1309  suosjecam s tobom oko tog kak se osjecas. Tu sam i ja s terminom kao ti 😉 Jedino sto ja nisam otekla. Ali mi je svejedno sve tesko. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bublica123
    26. Travanj 2018. 10:28

Panda bas sam opake srece kad mi se potrefila terminusa od 3 i pol kile , citaj proudy , ja pored nje ko bik...svaki put se zbediram kad vidim slike nje i sebe🤣🤣🤣🤣🤣
    Honey mah mah😘😘

26. Travanj 2018. 10:35

Dobro jutro!!!
    Probudila se Proudy na punih 35tt jeeej
    Nina sretno! Javi se kad si gotova!
    Honey,  slusa doktoricu Proudy,  oplakah! 😂😂😂
    Pikica ne zajebaji,  terminusa od 3 i pol kile,  ja cu se ranit 😂😂😂
    Sliknem se kad dodjem di sebe 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    26. Travanj 2018. 10:42

Proudy kad dođe do sebe izgleda ko vojvotkinja Kate kad ju srede vizažisti 😜 Ja te skroz razumijem pikica, ja imam jedina petkom puni tjedan pa nemam konkurencije 😂 👋💋👋💋 
    Sarita od ovog samo sto si nspisala ja sam se umorila 😬 Nekako mi lakse radit nego ic te papire sredivat. Morak vidjet kad mi pada 28 dana do termina, da nebi ja profulala i produzila 😂

panda102
    26. Travanj 2018. 11:02

I ja sam se umorila kad sam vidjela sta je sve Sarita uradila jutros. Sve me boli. Hahahah
    Jutro Proudy 😘

Sarita_00
    26. Travanj 2018. 11:03

Honey tako secu samo nas nezaposlene... Ko da mi nije dovoljna kazna sto nemam posao, tu me jos i secu ko budalu u ove zadnje dane. Mislim da vi zaposlene samo donesete doznake, ispunite koji papir i to je to. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Kikaa12345678
    26. Travanj 2018. 11:10

I ja sam bila vesela oko tih viroznih simptoma,sluzni cep ,pa bolovi,pa se spustila nisko  ali eto to traje vec 3tjedna i dosli smo do kraja jos 4 dana ali nje ni na vidiku...zadnja nada mi je vikend!!🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.