Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    23. Travanj 2018. 08:37

Pikica pusa ha malog. Da sto prije ozdravi. Evo pocinje lijepo vrijeme. Nadam se da je kraj gripa i prehlada. Moj pregled je 8.5. 😍 a tvoj? I ja sve mislim ima vremena. Sve mi nesto rano prati i slagati. Jucer sam postavila zavjese. Joj super izgledaju. Danas dolaze zvIIIIjezdice za zid i natpis Sara. Eto to cemo popodne raditi. 
    Honey danas nemam nista u planu posebno. Sutra imam hahahaha farbanje pa malo jos sopinga. Hahaha 
    Mami sam narucila da mi kupi jos koju bijelu tetra pelenu. Dolaze nam u subotu. Ne mogu cekati 😍😍😍 bas mi fale. 
    Pocinjemo s procesom uvoza auta. Cekamo jos neke papire da stignu. Joj koliko prpstora ce imati Sarci hahaha i za kolica i za svu robu kad negdje krenemo 😍😍😍😍

Sarita_00
    23. Travanj 2018. 08:38

Panda ja sam spremna kad god se ona odluci, bilo to danas ili za 2 tjedna. Samo joj je tata jako nestrpljiv i on bi da je ona vec tu 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    23. Travanj 2018. 08:40

Sarita mene je moj pitao paaazi saaaad da li ja imam neki predosjecaj kad bi se ona mogla roditi?! Hahahah pa nije kladionica

panda102
    23. Travanj 2018. 08:44

Proudy kupila nova kolica pa se pravi vazna i ne javlja se jucer. Vidjet ce ona!!!!
    NINAAAAAAAAAAAAA

Sarita_00
    23. Travanj 2018. 08:45

panda102

Sarita mene je moj pitao paaazi saaaad da li ja imam neki predosjecaj kad bi se ona mogla roditi?! Hahahah pa nije kladionica

Moj je na pocetku rekao da ce biti 5.5., ali sad se vec predomislio da ce do kraja ovog mjeseca doci. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bublica123
    23. Travanj 2018. 08:47

Honey bilo nam lijepo za vikend al vec se u sub.pocelo kuhati za bubanicu pa smo skratili boravak i vec se u sub.vratili kuci...i dobro da jesmo...nekako je najljepse domeka lad.si buban...dobar je....on super podnosi temp...sinoc isla do 39.2 i dala sirup i sad je dobar...sutra smo mi ko novi🙏🙏🙏
    Sarita onda navijamo za najmanje -15🙏🙏🙏💪💪💪
    Panda ti i ja kako smo krenule cemo iz bolnice navigavat sta da kupe i kako da sta namjeste...ja nikako da se uhvatim 🙈🙈🙈

Katuska99
    23. Travanj 2018. 08:59

Vidite vi to cure, jedva se navikavam na ovo nespavanje. Jos ima grceve i moram je budit svaka dva sata da jede. Sad smo pomaknuli na 3 sata kad je dobila te kilice. 
    Sarita pa ti jos malo trebas rodit ajme kud prije.. sretno kad god to bilo :)
    Meni jucer termin bio😅
    Panda obavezno kremu purelan, sesirice isto za svaki slucaj ako ti bradavice raskrvari, uzmi i izdajalicu ako slucajno duze ostanes da ti se nebi upalilo ko meni. 

• Litta
    23. Travanj 2018. 09:25

Honey sretan put, lijep je dan za putovati.
    Sarita samo ti zavrsi tecaj pa ces onda roditi bez problema, sve ces znati kao i ja hahaha.. jucer mi na kavi a doktor iz rađaone koji nam je drzao predavanja do nas s djecom. Svo osoblje cu upoznati preko tecaja. Bila sam se dvoumila oko epiduralne ali anesteziolog nas je malo umirio tako da sam vise za nego protiv.
    Katuska Nola je pravi slatkis.
    Panda mene ne boli dolje, beba je na zadak ne lupa mi glavicom pa mozda zato. Ali mene zato kuk boli za poludit kad duze lezim. Zbog polozaja bebe valjda. 
    Nama je pregled u petak, jedva cekam vidjet svoju mrvicu barem na monitoru. Kad vidim ovaj sticker malo me hvata panika. Bas sam jucer razmisljala kako mi je drago da ci roditi prije ljeta i vrucina. Ne mogu se zamisliti s ovim trbuhom i kondicijom na +40. Mama mi je to odmah rekla, menw je rodila u sred ljeta :)

• vokak
    23. Travanj 2018. 09:33

Cure bas ste se napisale dok sam bila off line.moram sve pohvatat.cestitke na novim bebicama.
    Dajte me molim vas uputite vi koje ste itvarale normalni porodiljni da li se tocno na prvu dan moraju nositi oni papiri na hzzo (doznaka prosjek placa kopija racuna)ili moze do petog u sljedecem mjesecu.na telefon u hzzo mi naravno nitko ne odgovara

Zrinchy
    23. Travanj 2018. 09:35

Boook curke!
    Saljem jedan link jkaj su mu druge pmtrudnice preporucile:
    lipstickmom.wixsite.com/website/single-post/2017/09/15/Loyalty-programi-za-trudnice-i-bebe
    Mozda nam je sad malo kasno hahahah ali mozda se ipak nadje nesto korisno! Inace ja i pratim tu mamu na fejsu,simpa je zena,cini mi se realna i prikazuje sve strane majcinstva:)
    Kako ste mi?? Ja se jucer opet ubila hodajuc, napravila cijeli krug oko Jaruna po 29 stupnjeva, predinfarktno stanje!! Danas sam malko duze odspavala pa sad zurim nastaviti sa ciscenjem/peglanjem.
    Honey, kakva je robica???
    Panda jesi se navikla na nerad?:))) ja malo i prebrzo:)) dobar ti je muz, mpzda fakat i je otvorio kladionicu:)) ja sama dobila neki filing ko da cu malo ranije rodit. Mozda zato jer sam pred pucanjem hahahahha
    Jao Sarita,pa manje od 3 tjedna!! Samo ti gustaj na kavici:) i meni su trudnice lijepe, a i vidim d ame ljudi po cesti znaju gledat i da im se pojavi onaj blesavi smjesak. Tako da da, trudnoca je predivna i memi ce se biti tesko naviknut da nisam trudna jednom kad rodim:)
    Katushka pa beba je predivni smotuljak samo takav!😍
    Pikica nasam se da je maleni bolje i da ste svi dobro sad.
    Mono nam se ne javi tu, al se javi na fejsu, malena Orion je vec 2 mjeseca i iznad 4 kile. Jos ima malo poteskoca, ali ide na bolje💞
    Pusam vas za sad! Gladnaaaaa saaaaam

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI