Mislim da ce mi se muz nasekirat kad dode kuci... Isla sam sama stavljati mreze za komarce. Ne bi on to napravio nista bolje nego ja, ali pitanje kad bi napravio 😂 Ovako ce biti frka sta sam ja to isla stavljat, sta ne odmaram. Skroz mi neke bube ulaze u stan i to me zivcira. Necu da ih bude kad Lara dode! A i ose mi svako malo ulijecu unutra, pa onda lupaju po staklu jer ne znaju van.
Honey znam taj osjecaj da mislim da ce na pupak izac 😂 Toliko otegne jednu stranu da me cudi sto nemam vise strija, samo tih nekoliko koje su nastale zadnjih dana...
Panda se posteno bacila na posao 😊 Sam ti budi vrijedna 😉
Nina ne mogu ni zamislit uzbudenje 😊 Ja vjerojatno ne bi bila u stanju peci kolace da znam da sutra idem roditi 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nina, stvarno svaka cast, ja bi valjda trcala u krug od uzbudenja da znam tocno dan kad cu roditi
Joj Proudy dobra si. Silom prilike si budna od 8 hahahah kraljica
Pa daaa 😂😂😂
I jucer rano ustala zbog uzva, pa opet u petak zbog pregleda hahaha
Sve mi rano nekak.
Ovaj put me i za pregled narucila 11.40, rano mi to hahahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Drage moje, nabrzaka da vas pozdravim. Trudnice, divne ste, sve odreda, i one s novim frizurama i one sa starim frizurama.
Pohvatala sam da je Kika rodila, iskrene cestitke, brz oporavak mami a bebi puno zdravlja.
Nina, sretno sutra, i ne budi luda, pusti kolace, odmaraj danas, posveti se sebi i klincima, nek drugi tebi nose kolace.
Nadam se da ste sve dobro, nekako se cure koje su rodile slabo ovdje javljaju, neznam kako je na facebooku. Kako su nase bebe palcice?
I tak ja nisam nis obavila🤣🤣
Rekli su mi da nek idem u Draskovicevu, da ce mi tam moc bolje rec:)))) ja reko,gospodo, pa ja cu se porodit prije nego dobijem tam termin:)))
Honey bas si proljetna i prekrasna! Prava proljetnica hahahaha
Proudy super ste vi to izdrzali,fakat si skoro pa u terminu!💖
Panda i moj ormar je jutros ispljunuo svu ljetnu odjecu, dosla sam na pola i odustala od dakjnjeg prebiranja kaj mi pase,a kaj ne:)
Sarita, boja kose ti je predivna, ja bi takvuuu!
Curke saljem malo posle,idem popit kavu. I rakiju od jada.
Pusee
[/url
Kika1103 cestitam!!!!! Odkud si? Gdje si rodila? Jel maleni ima ime? Da vas stavim na popis 😁
Zrinchy lijepa moja 😘 pandane kukaj 😜😚 izbit ce ti Sarči bubreg jer kukas 😉 pikica kako je malecki danas? Ja isto imam prirodnu boju, ne farbam se jos nemam toliko sjedih, kad koja nikne ja ju odrezem do korijena, ne cupam ju jer i ovako imam tri ipo dlake na glavi 😂 Ja dezurala muza po noci, grlo ga uhvatilo i ko svako musko kad su bolesni on umire 🙄
Zagreb, Petrova, Nikola 😍😍
Evo mene opet 😆.
Kolac gotov,u frizideru se hladi!
Sad se nesto razmisljam dal cu ja sutra u ovim debelim kompresijskim carapama ici u radaonu ili ne,imam filing da ce ipak biti u carapama,tako da ih sad ocito moram ici skinuti i oprati da budu i one ciste…Nemogu se ni zamislit kako ce to izgledat 😂😂😂😂😂 pri porodu.
Ajme meni ako i njih budem morala imati 😤😣.
Bome Nina ni ja si ne mogu zamislit da u tome moram radjat.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cestitam svim curama koje su rodile od ❤. Trudnice moje kako mi vi gurate? Evo citam vas stalno, al uz moju mrvicu ne stignem pisati. Nego htjela sam vas pitati mamice kad ste vi prvi put izasle sa bebama u setnju? Moja Rita ce za koji dan mjesec dana napuniti i svi vicu rano je jos, a u nas u Dalmaciji sunce grije. E da i saljemo vam sliku i pusu
Sortiraj odgovore
Najstariji