Mislim da bi joj oporavak bio brzi da nema sveki sad za vratom 😁 A jebiga, zao mi al ocito da ne ide bez tog rezanja. Toga se bas grozim, a bit ce vruucee 😱
Ti na sladoled, ja na trokut sirnice sa kefirom, muz me nasao na balkonu kako trpam 😂
Moguce da nam se Zrinchy zarakijala hahaha
Jesi li disala dok si jela? Hahahahah
Joj svaki dan govorim muzu jer ne vidim donji dio stomaka da vidi imal strija hahahah kako vi to provjeravate? Ja uzmem neko ogledalo ali nista ne vidim.
Muz jos sutra radi pa u petak praznik. Tek radi u sljed cetvrtak. Sreca da idemo na more. Ucrvali bi se. Prehiperaktivni smo hahahahaha.
Kako na poslu Honey?
Nisam disala i sad je borba, ide gore ja vracam dolje 😬 Na poslu super, svi me nerviraju ko obicno, a Bog im pomogo kad odem 🤣 Jel tebe tvoji zivkaju? I tako ti i ja imamo dijalog 😂 To me podsjeca na onda kad smo ostale samo ja i Kaktus, i onda je ona nestala 🤔
Mozda nista ne vidis jer ih nema 😉 Ja ti uzmem mobitel pa s njim svjetlim i gledam u kontra ogledalo, a nekad okrenem kameru oa gledam sa mobitelom. Do kad ee mozemo seksat? Jel se vi jos seksate?
Kaktus 😒 zasto je otisla 😒
A sex hahhah desi se. Neki dan dva puta. Rekla sam da zapise datum hahahahahahhaahahha
A sto se ne bi smjele sexat. Samo naprijed 😜
A zovu, pisu zezaju hahahah meni se jos sutra i sljed cet i petak pise godisnji i od 7.5.pocinje taj materinski dopust- sto bi rekli slovenci hahahaha
Kad gledam strije stanem pred ogledalo i onda se nekako nagnem unatrag da vidim 😂 Presmijesno izgledam dok to radim 😂
A sex... Bilo ga je redovito do prije 2 tjedna. Mislim redovito, tipa 2-3 puta tjedno. A onda su na tecaju pokazali sliku kak dijete stoji unutra i tu je prici kraj 😔 Kaze da mu je to pred ocima i skroz mu je u glavi da Lari to smeta. Nikakva moja uvjeravanja nisu pomogla 😔
Recimo, na tecaju su nam rekli da je ok do 36 tt, a onda ne zbog mogucih infekcija ili trudova. A doktorica mi ni danas nije rekla da ne smijemo. Ne vidim zasto ne bi ako je sve ok i ako je nama ugodno.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Samo cu jednu stvar rec, za laku noc, seksajte se skroz do kraja vi koje mozete. Kakav 36tt? Pa s Maksom kad sam bila trudna sam se tek tad pocela seksat ne bi li krenuo prema izlazu 😂😂😂😂
Laku noc vam zelim! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutrooo! Ja uvijek slušam Proudy pa ću i sad što se seksa tiče 😜 Mužu ću reći da je doktor rekao da slododno navalimo i dalje 😂 Doktorica Proudy 😉
Nina draga, ništa hvala! I ti si nama svakoj vjerujem znala uputiti rijec koja nam je u tom trenutku trebala. ❤ Divna jaka žena, veselim se nastavku druženja na drugoj temi proljetnih mama 💕💕💕 Tebi i mužu sretna godišnjica braka, i da vam tokom dana stigne najljepši poklon 😍😍😍 Sretnooo 🙏🍀🍀🍀🍀🍀🌸🌸🌸🌸🌸😘😘😘😘😘😘😘😘
Dobro jutro!
Nina sretno!! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji