Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    21. Travanj 2018. 17:35

Panda se rijesila posla i napada s monologom 😂
    Ja si vec neko vrijeme razmisljam o kiflicama... I u trgovini sam se smislila praviti ih, kupila sve, zamijesila tijesto cim sam dosla kuci. Dok se tijesto diglo mi se vise nije dalo 😂 Ali ipak sam ih sredila. Sad ne znam sto me vise boli, noge ili leda 😕
    Lara se nekako primirila danas, tek tu i tamo da ju osjetim. Jos nijednom danas mi nije nabila noge pod rebra. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    21. Travanj 2018. 18:05

Sarita mislis zakuhala tijesto hahahahaha

Honey
    21. Travanj 2018. 18:18

Et znaci nisam jedina nemajka, panda sad mi je lakse 😂 a Zrinchy stvarno gdje je danas? 
    Sarita pusti se kuhinje mogla bi rodit 😜 
    Mi jeli, odspavali i sad opet u shoping. Moram nesto kupit roficinim blizancima. Sad ce 1g. Ideje? 

21. Travanj 2018. 18:28

Honey

Et znaci nisam jedina nemajka, panda sad mi je lakse 😂 a Zrinchy stvarno gdje je danas?
    Saritapusti se kuhinje mogla bi rodit 😜
    Mi jeli, odspavali i sad opet u shoping. Moram nesto kupit roficinim blizancima. Sad ce 1g. Ideje?

Meni su ti za tu dob bile najdraze neke one drvene didakticke igracke. Jesu skuplje,  ali su nepoderive i jako korisne.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    21. Travanj 2018. 18:30

Proudy nece tebi kupovat. Nije bitno sta ti volis hahahahahahahahaha ubices me jer te zezam 🔫🔫🔫🔫😜😜😜😜

21. Travanj 2018. 18:33

panda102

Proudy nece tebi kupovat. Nije bitno sta ti volis hahahahahahahahaha ubices me jer te zezam 🔫🔫🔫🔫😜😜😜😜

Panda 😂😂😂😂😂😂 ja se sve nadam da ce meni kupit isto nesto kad joj danas ide trosenje para! Treba iskoristit takav dan 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    21. Travanj 2018. 18:37

To se danas raspistoljila i to je to. Upravu si mogla sam i ja nesto zazeliti hahahaha dok je dobre volje. 

21. Travanj 2018. 18:39

panda102

To se danas raspistoljila i to je to. Upravu si mogla sam i ja nesto zazeliti hahahaha dok je dobre volje.

Pa kuzis,  treba iskoristit takav dan,  nema ga ona cesto 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    21. Travanj 2018. 18:42

Meni jedan rostilj elektricni onaj grill da muz moze peci meso na balkonu. Hvalaaaa

Sarita_00
    21. Travanj 2018. 19:09

Ajmo brzo želje na sunce dok je Honey raspoložena za trošenje 😂 
    Panda drago mi je da sam napokon potvrdila svoju teoriju o "zakuhat tijesto" 😁 Najbolje od svega je što imam kog pitat, ali iz nekog razloga to nikad da napravim. 
    Honey mama mi je rekla da izgleda da radim sve samo da što prije odem rodit. Mm je rekao da ako ne završim u rodilištu do srijede, onda će me doktorica direkt s pregleda poslat tamo 😂 Pogodio je da će biti cura, a sad ćemo vidjet hoće li i ovo pogoditi. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI