Ivana mrva je divna! 😍
Ja sam s Maksom izasla nakon mj dana, s tim da je rodjen u 3mj i ruku na srce vise sam cekala zbog sebe, nego zbog djeteta. Ja se nisam osjecala dobro da bih otisla u setnju prije toga. Po meno ako si ti dobro, nema razloga da ne izadjete, pa divno je vani.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala Proud na savjetima. Ja se super osjecam. Imala sam porod za pozeljeti. Kao da i nisam rodila. Tako da ce mo Rita i ja u setnjicu izaci 😄
Hvala Proud na savjetima. Ja se super osjecam. Imala sam porod za pozeljeti. Kao da i nisam rodila. Tako da ce mo Rita i ja u setnjicu izaci 😄
Ivana, mi smo bili vec prosli tjedan vani. Imao je 5 dana.
Bitno da nema vjetra, bebi od svjezeg zraka nista nece biti, samo joj moze godit.
Ovdje u Austriji kazu da se sa bebom moze van nakon par dana pa i u zimi ako je sve ok...vjerujem da je tako svagdje...dapace treba se naviknut odmah,pogotovo sada je toplo🙂
Ivana cure koje su frisko rodile su otvorile i temu Proljetne bebe/mame 2018 na koju cemo se svi preseliti kad rodimo, samo da imas info, ja tamo redovito citam da ne propustim sve to pocerno sta i mene ceka. Rita je šećerko 😱 Preslatkaaaaa🍬🍬🍬🍬🍬 pusti ti sve i slusaj klokanice 😉
Cure ja obavila pregled, moja debela ima 2200g 😍, sve je hB super, trbuh je manji al reko je da napreduje znaci samo je pitanje grade. Doktor je rekao da super izgledam (vise nisam debela 😂) i da se vidimo za 2 tjedna zadnji put kada ce mi napraviti i bris. I onda krecemo u Vg 💪 Moram standardno jos UK napraviti. I to je to 🤗❤ Zrinchy sad se mozda i sretnemo u Vg 😘 zao mi je sto su te nasetali bezveze. Jesi dosla sebi? Kaj dalje? Nina svaka cast na kolacu 😅 Pikica drago mi je da je maleni dobro, bas je potrajala temp.
Panda sine pa što si razbacala ormar? 😂💋💋💋
Ivana Rita je 😍😍
Eto nas s pregleda... Rastemo, guramo se, debljamo se. Ja sam na +19 kg, a cura je oko 2800 g. Dok sam cekala me izudarala, a kad sam legla tamo se dva puta pomaknula. Ja se pripremila na skidanje, a na kraju mi je samo uzv preko stomaka napravila. I imam vise plodne vode nego sam imala prosli puta. I to mi sad kaze da sam prosli puta imala manje plodne vode. Sljedeci tjedan ctg i sve ostalo.
E da, prva stvar koju mi je rekla tijekom uzv-a je da mi je posteljica zrelija. Jel to lose? 😕 Upisala mi je to u knjizicu. A ja zaboravila pitat...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ivana cure koje su frisko rodile su otvorile i temu Proljetne bebe/mame 2018 na koju cemo se svi preseliti kad rodimo, samo da imas info, ja tamo redovito citam da ne propustim sve to pocerno sta i mene ceka. Rita je šećerko 😱 Preslatkaaaaa🍬🍬🍬🍬🍬 pusti ti sve i slusaj klokanice 😉
Cure ja obavila pregled, moja debela ima 2200g 😍, sve je hB super, trbuh je manji al reko je da napreduje znaci samo je pitanje grade. Doktor je rekao da super izgledam (vise nisam debela 😂) i da se vidimo za 2 tjedna zadnji put kada ce mi napraviti i bris. I onda krecemo u Vg 💪 Moram standardno jos UK napraviti. I to je to 🤗❤ Zrinchy sad se mozda i sretnemo u Vg 😘 zao mi je sto su te nasetali bezveze. Jesi dosla sebi? Kaj dalje? Ninasvaka cast na kolacu 😅 Pikica drago mi je da je maleni dobro, bas je potrajala temp.
Pandasine pa što si razbacala ormar? 😂💋💋💋
Hvala Honey na informaciji preselit cu se tamo 😄
IvanaRita je 😍😍
Eto nas s pregleda… Rastemo, guramo se, debljamo se. Ja sam na +19 kg, a cura je oko 2800 g. Dok sam cekala me izudarala, a kad sam legla tamo se dva puta pomaknula. Ja se pripremila na skidanje, a na kraju mi je samo uzv preko stomaka napravila. I imam vise plodne vode nego sam imala prosli puta. I to mi sad kaze da sam prosli puta imala manje plodne vode. Sljedeci tjedan ctg i sve ostalo.
E da, prva stvar koju mi je rekla tijekom uzv-a je da mi je posteljica zrelija. Jel to lose? 😕 Upisala mi je to u knjizicu. A ja zaboravila pitat…
Ja mislim da ni ti neces jos dugo ….😂😉,al bez brige 😘
Ma mogu ja kad god 😁 U terminu jesmo, sve je pripremljeno, muz ju ne moze docekat... A ja sam isto valda spremna.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Honey moja super da je sve dobro i da bebuska raste! Naravno da je sve ok, rekla sam ti da ce bit sve ok.
Sarita, bome mogla bi ti vrlo brzo! 😉
Jebem ti dok sam ovo napisala zaboravila tko je jos bio na pregledu...
Nastavak slijedi hahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji