Mutava sam, nije nitko vise bio na pregledu 😂😂😂😂😂
Ugl cure moje, ja sutra pakiram torbu 😁
Na punih 35tt, dosta zajebancije!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mutava sam, nije nitko vise bio na pregledu 😂😂😂😂😂
Ugl cure moje, ja sutra pakiram torbu 😁
Na punih 35tt, dosta zajebancije!
😂🤣😂🤣😂🤣😂 jesi me nasmijala!
E tako sam i ja rekla, na punih 35 pakiram torbu 💪
Sarita super za Laru ❤ nek nam uskoro dode 😍
Proudy jel to torbu pakiras jer ti se muz pripremio prije tebe? 😜
E da, dobila sam uputnicu za bolnicu. Moram ju ubacit u kofer, da se ne pogubi medu hrpetinom papira na stolu.
Zvala me sveki danas da pita jesam bila na pregledu. I kaze ona meni, nek odmah idem u bolnicu ako me ista zaboli. Mislim si, samo mi fali vozit se 50 km cim me nesto probode, pa onda jos natrag. Jer sigurno me nece ostaviti tamo eto tako. S tim da muza moram izvlacit s posla.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nina svaka cast na energiji jos i kolac napravila ooooo
Honey jesi li prosetala mrsavu guzu i rekla doktoru kako nemas secer 💕💕💕
A ormar sam izvalila jer si rekla da kukam i onda sam morala nesto radit hahahahaha
Sarita pa sta ce te muz vozit. Ti imas 🛵 skuter hahahaha oj ubit ce me hahaha. Sveki je zakon zena zna 💪💪💪💪
Proudy muz postidio hahahahahha
Oj Panda monolog jer ne upotrebljavam svoju metodu duplog prozora hahahah
Sarita pa i Lara nam je mrsavica 💕💕 manekenka.
A Rita je tako medeeeenaaaaa 💕💕💕💕 ako se ti dobro osjecas ne znam sto ne bi izasle prosetati. Samo naprijed.
Panda ne mogu sama vozit 😜 Cak mi i na putnom nalogu pise da je pratitelj potreban zbog zdravstvenog stanja 😜
Sad sam se sjetila kak je jednoj poznanici njen muz rekao da ce ju odvesti na autobusni kolodvor i nek vidi kad joj ide bus za Pulu da ode u bolnicu 😂 Zive 15ak km od grada, a zeni pukao vodenjak. I to je negdje oko 23 h bilo, a busa nema do jutra. Odvezao ju je na kraju.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda ja sam danas obukla ekstra haljinu samo za doktora da mu se prosetam mrsava hahaha Prstala sam od ponosa ! Vise nije smio ni rec da mi dijrte ima premali trbuh 😜 jesi sredila otmar?
jel se javlja sta Ita na fejs? Jesu izasle one?
Sredila da daaaa i onda isli prosetati. Pa malo na sladoled hahahah logicno.
Je li sutra petak? 😜😜😜😜
🔫🔫 za doktora
Ita se javlja. Kaze mala samo cica danas 🍼🍼 dosle su kuci. Rekla je porod je nula koliko je tezak oporavak. Kako sam skontala mnogo su je rezali.
Sortiraj odgovore
Najstariji