Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    25. Travanj 2018. 08:42

Joooj pando moja...suti i me govori istinu, kad rodis dlaka ce biti jos duplo vise nego sta je bilo...naravno ne na glavi😅😅😅
    Bilo mi super na pregledu...doktorica je 🔝🔝🔝
    Pitala me da zasto sam ja uopce u trudnickoj ambulanti kad imam savrseno urednu trudnocu, i da nece ona cackat po meni bez potrebe...lijepo da joj dodjem 15.05 na ctg i 14.05 na uzv da vidimo koliko je mrcinica porasla...tad cu biti 38tt...kad je rekla ctg dobro dda nisam pala sa stolca...ZAR VEC???????? 

Bublica123
    25. Travanj 2018. 09:08

Nina samo budi pozitivna...ne daj da ti glava blokira proces radjanja...sve ce biti super i napokon ces sutra drzati u narucju svoj smotuljak srece💪💪💪💪❤👶❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Honey
    25. Travanj 2018. 10:02

Jutro! Evo i ja spremna za danasnji pregled u pola2 😍 

Honey
    25. Travanj 2018. 10:10

Kika1103 cestitam!!!!! Odkud si? Gdje si rodila? Jel maleni ima ime? Da vas stavim na popis 😁 
    Zrinchy lijepa moja 😘 panda ne kukaj 😜😚 izbit ce ti Sarči bubreg jer kukas 😉 pikica kako je malecki danas? Ja isto imam prirodnu boju, ne farbam se jos nemam toliko sjedih, kad koja nikne ja ju odrezem do korijena, ne cupam ju jer i ovako imam tri ipo dlake na glavi 😂 Ja dezurala muza po noci, grlo ga uhvatilo i ko svako musko kad su bolesni on umire 🙄 

Honey
    25. Travanj 2018. 10:13

Nina hahaha da ludilo. Ja to cesto muzu spominjem, kako ce mi falit u trbuhu, a opet kako jedva cekam da ju imam u rukama 😍 on me samo gleda i kaze kako on jedva ceka da izade i da mu nece falit u trbuhu 😂 

• sema
    25. Travanj 2018. 10:22

Honey gdje si vec uranila ako je pregled tek u pola 2, nestrpljiva si... 😝😀
    I meni ce nedostajat stomak, 9mj se navikavas polako na njega i onda ga za par sati vise nema, ne mogu si to jos zamislit...

Bublica123
    25. Travanj 2018. 10:23

Honey i nina ja kad sam rodila i kad bi vidjela trudnicu bila bi ljubomorna...teudnoca je nesto posebno...ja sam s P bila totalno vazna i ponosna...jesam i sada al prvi put sam bila kao da je cijeli svijet moj❤❤❤❤
    Dobro je P...nocas u 23h dala sirup na 39.5 i za sad nemamo temp.hvala Bogu...samo neka tako ostane...dosta nam je

Honey
    25. Travanj 2018. 10:26

Sema uranila sam na posao  Ja sam ona koja još radi, ne smijem na porodiljni jel bi mi mogla Seki doć
    Sretno svima danas tko ide na pregled!!!! Evo ja prijavljujem od jučer navečer mislim prve trudničke strije. Desno od pupka, kao da me mala maca ogrebala, tri crtice. Vidjet ćemo kako će se razviti, al to sam i očekivala, em genetika, em se ova moja voli naprčit i baš se upre da imam osjećaj da će guzicom kroz pupak izać  

25. Travanj 2018. 10:37

Kika iskrene cestitke!
    Cure,  dobro jutro! 😉
    Ja sam si danas malca ostavila kuci pa se druskamo i silom prilike sam budna od 8 😂😂😂
    Honey preslatke ste vas dvije 😍
    Nina,  vjerujem da ti je cudno. Ja se ne smijem ni sjetit onog filinga kad rodis,  pa ti je jos ostane trbuscic,  ali onak prazan,  mekan... Bas sam se osjecala prazno nekak!
    Panda,  pa i moj misek je maleni,  ali je doktorica rekla s obzirom na moju fizionomiju i to da mi ni muz nije neka mrga,  to je normalna beba. U terminu ce bit kao Maks,  sto mi je skroz ok. Jer ja ovakva sitna ni ne zn kak bi rodila bebu vecu od 3kile. I ovog sam jedva izgurala 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    25. Travanj 2018. 10:42

Honey ne kukam radiiiim hahahahaha
    Divne ste ti i Nicole 😍😍💕💕😘😘😘
    Kakav je sad to pregled to nije fer. Sve imate neke pregledee 😒😒😒😒 mene niko ne gledaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.