Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    11. Travanj 2018. 12:27

Baš mi je drago Eve da si se javila i još podjelila tu divnu slikicu :D i super da je na siki, proći će i to, samo nek raste :)
    Ok ništa od mog izlaza u 13, ipak ću u 14. Koza
    Ita na petak 13.divnooooooooo hahahaha
    A cice nisu nešto wao narasle nego se sad nazire da sam ženskog spola hahahhaa
    Eto ja nikad u životu nisam jela ni čokolino linolino rižolino nit pila kako :( nit volim palačinke-nenormalna hahahaa
    Proudy nadam se da će proći čimprije, i znam da imaš sad nekad pregled, datum ne znam... oprosti, možda 13?
    Yra :* kako je doma?
    Litta terminuso, i mi kad smo isli na teceaj je rodila jedna zena i culi smo i nju a i bebin plac :D

11. Travanj 2018. 12:31

panda102

Baš mi je drago Eve da si se javila i još podjelila tu divnu slikicu :D i super da je na siki, proći će i to, samo nek raste :)
    Ok ništa od mog izlaza u 13, ipak ću u 14. Koza
    Ita na petak 13.divnooooooooo hahahaha
    A cice nisu nešto wao narasle nego se sad nazire da sam ženskog spola hahahhaa
    Eto ja nikad u životu nisam jela ni čokolino linolino rižolino nit pila kako :( nit volim palačinke-nenormalna hahahaa
    Proudy nadam se da će proći čimprije, i znam da imaš sad nekad pregled, datum ne znam… oprosti, možda 13?
    Yra :* kako je doma?
    Litta terminuso, i mi kad smo isli na teceaj je rodila jedna zena i culi smo i nju a i bebin plac :D

Hahahahah Panda i datumi,  je petak 13. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    11. Travanj 2018. 12:35

Šta se smiješ, doći ćeš ti u moje godineeeee pa ćeš vidjeti kako je to zaboravljati :P hahahhahaha

11. Travanj 2018. 12:40

panda102

Šta se smiješ, doći ćeš ti u moje godineeeee pa ćeš vidjeti kako je to zaboravljati :P hahahhahaha

Ja u tvoje sreco moja,  nikad vise necu 😂😂😂😂,  al me strah sta ce bit kad ti u moje dodjes 🤣🤣🤣

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    11. Travanj 2018. 12:44

ProudMomy

panda102

Ja u tvoje sreco moja, nikad vise necu 😂😂😂😂, al me strah sta ce bit kad ti u moje dodjes 🤣🤣🤣

Pišam ahhahahahahha

11. Travanj 2018. 12:47

panda102

ProudMomy

panda102

Ja u tvoje sreco moja, nikad vise necu 😂😂😂😂, al me strah sta ce bit kad ti u moje dodjes 🤣🤣🤣

Pišam ahhahahahahha

Nemoj da se puno smijem dobit cu kontrakcije 😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    11. Travanj 2018. 12:49

ProudMomy

panda102

ProudMomy

panda102

Pišam ahhahahahahha

Ja ću upišana na pregled ahhahahaahhahah
    Nadam se da me nije bezze brijao, nek kopa dole!!! Nije me pogledala od 21.t.

• LilyVanily
    11. Travanj 2018. 12:54

Eve preslatka je!!! 😍😍😍😍 
    Zrinchy zašto ih je toliko odustalo od epiduralne?
    Panda i Honey odlično izgledate! 👌
    Yra hvala na savjetima. 👍

11. Travanj 2018. 13:01

panda102

ProudMomy

panda102

ProudMomy

panda102

Pišam ahhahahahahha

Ja ću upišana na pregled ahhahahaahhahah
    Nadam se da me nije bezze brijao, nek kopa dole!!! Nije me pogledala od 21.t.

Nemoj onda popisanu da te kopa 😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Honey
    11. Travanj 2018. 13:13

Hahahahaha Panda i Proudy, nemojte se puno smijat, smijala se i Katuška jučer na ljubav je na selu i gle došla Nola 😂😜😘 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.