Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama mia
    11. Travanj 2018. 13:15

Cestitke Katuski, volite se, mazite i pazite 💖... danas je bio moj termin ali Rita je odlucila doci 10 dana prije 😉😊

EveM
    11. Travanj 2018. 13:19

Hvala curke! Vidim da mi kćer kod nekih postala sin😂😂. Neka, trudne ste pa opraštam, haha
    Cestitke Katuški!!❤️

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Zrinchy
    11. Travanj 2018. 13:28

Honey

Hahahahaha Panda i Proudy, nemojte se puno smijat, smijala se i Katuška jučer na ljubav je na selu i gle došla Nola 😂😜😘

:)))) fakat, u pravuuu sii!!! Malo ozbiljnosti cure!
    LilyVanily, ma naravno da se pričalo o nuspojama i potencijalnim opasnostima tipa ako recimo igla uđe preduboko pa probije moždinu bla bla bla, ali i sama doktorica je rekla da se to događa 1:40000. Mislim da ih je i uplašilo to da epiduralna nikad ne otupi potpuno bol, da te boli i dalje, ali puno manje. A nuspojave su omamljenost, glavobolje, trnci, kratkotrajno otežano micanje nogama...Ništa strašno, fakat!

[/url

• ita87
    11. Travanj 2018. 13:31

Petak tRINAesti mora biti Rinin dan 🤣🤣🤣
    Sto se tice muzeva na porodu, i ja sam razmisljala kao sarita, imam osjecaj da bi ja to bolje sama obavila haha ali muz je toliko ponosan sto ce sudjelovat da cu ga pustiti 😂 pa nek se veseli. Lako ga izbacim van ako me pocne sekirat s necim 😁

yra
    11. Travanj 2018. 13:39

Panda,prakrasno nam je doma! Ljubav do neba!
    Muž kaze da je to nirvana.

yra
    11. Travanj 2018. 13:42

Cure, jeste razmišljale uzeti doulu na porod kao pratnju?
    Ima ih u svim županijama.
    Da nije išao moj muž ili doula, išla bi moja sestra sa mnom. Njoj bi to bio doživljaj! Ima djecu i jako smo bliske, potajno se nadala...

Sarita_00
    11. Travanj 2018. 13:47

ita87

Petak tRINAesti mora biti Rinin dan 🤣🤣🤣
    Sto se tice muzeva na porodu, i ja sam razmisljala kao sarita, imam osjecaj da bi ja to bolje sama obavila haha ali muz je toliko ponosan sto ce sudjelovat da cu ga pustiti 😂 pa nek se veseli. Lako ga izbacim van ako me pocne sekirat s necim 😁

Kad god sam prije zamisljala porod, zamisljala sam da muz bude samnom. Ali kako sam trudna nekako mi vise nije bas nesto ta zamisao i radije bi sama. Jos kad je on rekao da on ne bi... Sta cu ga onda tjerat. 
    Malo sam vise hodala danas, pa me sad sve boli i odmah me ispitao simptome i pravih i laznih trudova, da ne bi kojim slucajem bilo... 😂 Al simpatican mi je u svoj toj zabrinutosti i nestrpljivosti. Svaka peta recenica mu je "kad mi dode moja miga". Je on odredio da ce biti Lara, ali ju vecinom oslovljava sa miga jer sam jos prije rekla kako ju osjecam da migolji. 

Zrinchy nama je patronazna rekla da nam nece pricati o epiduralnoj jer to ne pripada u njenu domenu nego da nam to doktor treba objasnit i neka ga pitamo ako nas sto zanima. Tako da smo zasada jos u neznanju oko toga, osim onoga sto saznamo ovako sa strane... 😕 
    I kaze da su prije slali u TA od 37tt, a da sad nas gin odraduje preglede svaki tjedan, osim ako se nesto ne zakomplicira. E sad, mozda je to tako jer nam je do rodilista 50 ili 100 km, ovisno o tome hocemo u Pulu ili Rijeku. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

11. Travanj 2018. 13:48

Cure, moj savjet je da si povedete muzeve. Ako ce vam ici na zivce recite im nek sjede i sute u cosku boxa, al nemojte im uskratiti one prve sekunde bebinog zivota, onaj prvi plac. Mislim da ih to toliko poveze s bebom i vama i da su i oni neizmjerno sretni ako to imaju prilike dozivit. 
    Porod boli, to smo vec zakljucili, boli jako, necemo se lagat, i u nekom trenu ce vam kroz glavu proci sto ruznih misli i htjet cete ga zadavit ako vam nesto krivo kaze haha, al kad vidite te prve ocinske suze u muzevim ocima, e bit cete sretne da su tu uz vas. 

Zrinchy
    11. Travanj 2018. 15:32

Evo i nas cetvero na puna 33 tjedna 😚😚😚😚

[/url

panda102
    11. Travanj 2018. 16:10

Zrinchy pusa za vas 4 divnih 😍😍😍😍
    Mi s pregleda. Izgleda da cita klokanicu pa je procitala da sam se pisnula. Nije me dole gledala. Sarci napreduje, raste , udara. Ima 1900g eto. Sljedeci pregled i bris na streptokok 8.5.  Pusa od nas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.