Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    11. Travanj 2018. 11:01

ita87

Hahahah honey ma jedem ja cokolino i kad nisam trudna 😂😂😂
    I imas pravo za datum, petak 13. mi nimalo ne smeta hahaha ali cisto sumnjam da ce tako brzo 😁
    Sarita a tko ti bude pratnja na porodu, kako to da ti muz ne ide s tobom? Vjerujem da je lakse kad imas nekoga uz sebe tada

Muz je s jedne strane slabog zeluca za takve stvari, a s druge previse zastitnicki nastrojen pa ili bi se rusio ili bi galamio na sve redom dok vidi da mene imalo boli. Tako da je odmah rekao da nece. A ja sam opet puno smirenija kad sam sama, pa mi se cini da bi lakse podnijela sve sama. Ali sad kad je patronazna rekla da nitko ne tjera pratnju da bude skroz s nama, nego da moze izaci kad krene izgon i uci kad je sve gotovo, imam dojam da je cak poceo razmisljati o tome da ipak bude samnom. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

EveM
    11. Travanj 2018. 11:09

Hej cure.. evo da vam se javim malo... mi smo dobro. Lagano dobivamo na kilazi. Jos uvijek imamo žuticu ali je bolje.  Trenutno je najveci problem dojenje. Po cijeli dan je na siki..tako da nista drugo niti ne radimo. Ali dobro, bitno da ima napreka. 
    Bebaci su preslatki. Bas je uzivancija pratiti ih iz dana u dan... evo dugujem vam slikicu moje bebe..pa zato evo jedna pusa😘

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Litta
    11. Travanj 2018. 11:14

Takutaka Roko je presladak, drago mi je da se sve dobro zavrsili, najvaznije je da ste ti i bebac dobro.
    Panda i Honey predivne :) Radnice nase, vi cete s posla u rodiliste.
    Yra hvala na savjetima. Puno nam pomaze cuti iskustva drugih, pogotovo nama kojima je ovo prva beba. 
    Jucer kad smo bili na tecaju, isli smo u obilazak rodilista i upravo se jedna beba bila rodila. Dobro je da smo dosli bas dok je beba plakala, ono prije nismo culi :)
    Ita sad ti je idealno vrijeme za roditi. Bas jucer gledam, nije guzva, sobe su trokrevetne ali nisu pune tako da si kao u apartmanu :)

11. Travanj 2018. 11:44

EveM divan je! Zaljubila sam se 😍😍
    Yra,  smirilo se,  mislim stisne tu i tamo,  ali ne boli me nista i smiri se kad promjenim plozaj.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    11. Travanj 2018. 11:46

EveM

Hej cure.. evo da vam se javim malo… mi smo dobro. Lagano dobivamo na kilazi. Jos uvijek imamo žuticu ali je bolje. Trenutno je najveci problem dojenje. Po cijeli dan je na siki..tako da nista drugo niti ne radimo. Ali dobro, bitno da ima napreka.
    Bebaci su preslatki. Bas je uzivancija pratiti ih iz dana u dan… evo dugujem vam slikicu moje bebe..pa zato evo jedna pusa😘

Eve, presladak!!!
    I, gle kako usničice stavlja za selfie!

kathryn
    11. Travanj 2018. 11:51

Ajme dosla beba Nola!! 😍😍🎉🎉💖💖  Cestitam Katuska!! 😀😀
    Ajme kako su svi preslatki..😍😍😍😍

Honey
    11. Travanj 2018. 11:51

EveM preslatka je Maša!!!! Sića mala ali prava slatkica 😍 bemu žuticu, ma proći će i ona! 😘 

Zrinchy
    11. Travanj 2018. 11:55

EveM

Hej cure.. evo da vam se javim malo… mi smo dobro. Lagano dobivamo na kilazi. Jos uvijek imamo žuticu ali je bolje. Trenutno je najveci problem dojenje. Po cijeli dan je na siki..tako da nista drugo niti ne radimo. Ali dobro, bitno da ima napreka.
    Bebaci su preslatki. Bas je uzivancija pratiti ih iz dana u dan… evo dugujem vam slikicu moje bebe..pa zato evo jedna pusa😘

pa kako je tako sladaaaaaak  Divan je!!!!! :*
    Sarita baš smo o tome jučer na tečaju pričali, rekli su nam da bolje da ne "tjeramo" muške n aporod jer može bit fakat problematično ako se osoblje mora više brinuti za muža nego za rodilju :))) Tak da najbolje procijenite sami i kaj god se odluči je ok. Moj je reko da ide na porod, ali ne zbog "čudesnog čina rođenja" nego da mi bude podrška i da brine za mene jer pretpostavlja da ću se napatiti pa da malo podojelimo patnju:))) 

[/url

Zrinchy
    11. Travanj 2018. 11:57

Zrinchy

EveM

pa kako je tako sladaaaaaakDivan je!!!!! :*
    Sarita baš smo o tome jučer na tečaju pričali, rekli su nam da bolje da ne "tjeramo" muške n aporod jer može bit fakat problematično ako se osoblje mora više brinuti za muža nego za rodilju :))) Tak da najbolje procijenite sami i kaj god se odluči je ok. Moj je reko da ide na porod, ali ne zbog "čudesnog čina rođenja" nego da mi bude podrška i da brine za mene jer pretpostavlja da ću se napatiti pa da malo podojelimo patnju:)))

da se opravdam, ja se bebačima obraćam sa bebolino:)))

[/url

11. Travanj 2018. 12:01

Zrinchy

Zrinchy

EveM

pa kako je tako sladaaaaaakDivan je!!!!! :*

da se opravdam, ja se bebačima obraćam sa bebolino:)))

Hahahahaha 🤣🤣🤣🤣
    Kod mene je tipfeler bio,  zivota mi! 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.