Ikyri čestitam 💙😍 Jel prošlo sve dobro? Koliki je mali?
Cure ja sam vam u rođendanu i jučer i danas! Panda torta je kažu ispala fina,hvala na receptu, meni se ne sviđa, ne volim šlagasto kremasto. 😁 yra predivna si! Vucko je super, vjecno ce vam biti zahvalan i sigurno ce vam vratiti tu ljubav ❤ minja countdown 😍😘
Litta moja se okrenula kako treba, i sad mislim da je kako ne treba, al do 37tt (sto se smatra terminom) se jos 3 puta stigne okrenuti! Bitno da je sve ok! 😘
Ikyri skrene cestitke od ❤...
Ita lijep stomacic... evo i nas 38 tt tocno. 😊
Ikyri, cestitam. Nadam se da je sve dobro proslo.
Citam sta je Honey napisala i umjesto rodjendan skontam radjaona, mislim si pa sta radis i jucer i danas u radjaoni 😂... Ugmavnom nemoj ti nama jos u radjaonu, bavi se rodjendanima
Yra predivan je vas dlakavi prijatelj💖🐕💖 a ti si dobila samo trbuh🔝🔝🔝
Ita super izgledas...38 tt!!!!! Jos maloooooo
Ikyri, cestitam. Nadam se da je sve dobro proslo.
Citam sta je Honey napisala i umjesto rodjendan skontam radjaona, mislim si pa sta radis i jucer i danas u radjaoni 😂… Ugmavnom nemoj ti nama jos u radjaonu, bavi se rodjendanima
Ahahahaha Gumbek ljubim te, bas sam se nasmijala 😂🤣😂🤣😂 Necu necu jos, malo mi prerano!
Hvala curke 😍
Hehe honey od danas nokti skraceni i nema vise lakiranja. Danas mi bio prvi pregled u TA. Konacno sam saznala neke konkretne mjere. Nije mi doktor napisao tezinu i duzinu bebe, ali sam izracunala sama po mjerama koje mi je upisao.
Bdp 93
Fl 72
Ac 318
Ispalo mi 3kg i 48,7cm.
Valjda sam dobro izracunala 😀
Ikyri cestitam!! Brz oporavak ti zelim, javi kako je proslo.
Ita pravi trbuscic. Kako je bilo u TA? Jesu ok? Meni je danas doktor rekao da sam kod njega do 40 tjedana a onda u TA, osim naravno ako beba ne odluci prije doci
Da, stvarno su super u TA. Doduse, kako je moja gin koma, svi ostali su mi onda ok 😀
Ona je ovaj tjedan na godisnjem pa me zato poslala u Ri na pregled, a iduci tjedan sam opet kod nje. Iako bih ja radije opet otisla u TA jer sam tamo bar saznala neke informacije koje mi moja uopce ne govori.
Sortiraj odgovore
Najstariji