Okretanje je postalo poduhvat, nocas sam htjela uhvatiti jastuk da si malo pomognem, ali sam na kraju dohvatila dragog, jadan, probudio se sav u šoku
Moj ni ne trza vise 😆😆😆
Frajla moj bi počeo bikati:"Evo, evo, idemo, spreman sam!"
Kinderbet je uz moju stranu kreveta pa se primim za okvir i ....hopla, ustanem.
Zrinchy, baš super izgleda trbuščić! Malo lupoceta i život je ljepši, jel'da?
Odustala sam od pečenog mesa. Idem klincima prije škole speći jaja i narezati kobasice.
Znate što mi se jede, a navodno se ne smije? Pljesnjivi sir...gorgonzola, bovidur....brie da ne spominjem. Pojela bih cijeli trokut!
Frajlamoj bi počeo bikati:"Evo, evo, idemo, spreman sam!"Kinderbet je uz moju stranu kreveta pa se primim za okvir i ….hopla, ustanem.
Zrinchy, baš super izgleda trbuščić! Malo lupoceta i život je ljepši, jel'da?
Odustala sam od pečenog mesa. Idem klincima prije škole speći jaja i narezati kobasice.
Znate što mi se jede, a navodno se ne smije? Pljesnjivi sir…gorgonzola, bovidur….brie da ne spominjem. Pojela bih cijeli trokut!
Ja jedem i gorgonzolu, u umacima za tijesto. Nemajka! 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
OTIŠLA JEEEEEEEEEE
Gumbek želja mi je rodit u kukuruzi hahahahaha žene su mnogo zle, slažem se.
Minja nova frizura, lajk...:D moramo biti lijepe za porod :D
Honey je kuharica, asove iz rukava izbacuje :D Moja onda nije normalna, ima 1110 udaraca hahahahahaha neki Rambo :D tvoja je prava curica, moja je isto neka aždaja hahhahaha
DARE sretan rođendan sinu, jutros sam dešifrovala jedva riječ prolice- proljeće heheheheh
NINA vi se ponovili, volim kupovati namještaj :D
Sarita komplikacije oko namještaja, jučer oko krečenja, hoće vas. A tvoj muž kao ja kad zapnem za nešto, nedo Bog nešto drugo kupit hahaha idem na kraj svijeta po to i ne popuštam. Nije divna osobina, znam. :( jesi li došla na red kod doktorice?
Proudy bićeš debelaaaaaaa i onda ću te zezati :P meni malo rakije, jednu čašicu s nogu :D
Auflauf je šta??
Ita i ja ne gledam tv-a , već me strah da ću početi gledati hahahah Rina ili Irina odlučit ćeš se jedne godine hehehe
EveM kod tebe nema više šale, može krenuti sad pa sad :D sjedi 1 ahhahahahhaha
Lilly hahaha pa jadna mora bit aždaja kad mi ne dozvoli na komp pa ne mogu pisat hehehehe a ni kupovati ništa preko neta :P čuva mi novce :D još 50 dana :)
Litta baš tako, hiljadu nagađanja nekih, niko ne zna reći jesi lijepa svi odmah nešto traže negativno :(
Zrinchy nadam se da si bolje, baš ste nam slatki vas dvoje <3 kako se ti osjećaš, jesi li umorna? jadan dragi, ne može te slušati hehehehe
Frajla umrla sam od smijeha na dragog hahaha jadnik nije ni znao šta ga snašlo hahahahaahha
Ja sve jedem, a još i pijem ponekad, radler, pivo, panashe... višnjevaču... aj grozna samm i onda se pitam što moja divlja, duša draga...
Ja ne jedem od pocetka svjeze sireve, suhomesnato, a naaajvise mi fali tuna🤯
Ita lijepo mi je ime, sljedeca nek vam bude Kata pa kad ih skupa zoves mene se sjetis🤣
Nina san je show🤣🤣
Minja briga te, ja idem sutra na pramenove, ne znam kako cu izdrzat sjedit par sati, nekako budem🤣
Honey ja bi ti rekla da se ne brines ali kuzim te, i ja bi bila takva. Imam srece sto je ova moja luda, non stop se gura nesto, jucer je nabijala da se na oko vidjelo 🤣
Samo ti draga moja prati to, mene gin svaki put upozori da pratim. Odmah se sjetim Mono i njene intuicije 🤭
Panda jeeeej, mozes pisat
Vec jesam debela, kila vise manje 😂😂😂😂😂
Auflauf ti je kao neko njemacko jelo,
https://www.chefkoch.de/rs/s0/auflauf/Rezepte.html
Ima na tisuce recepata, ni jedan nije krivi. Kazem ti, meni ti je to recept za cistku u frizideru. Danas imam tijesta kaj mi je od jucer ostalo, pa cu staviti tijesto, kobasice, kulenovu seku, zdenka sir, malo paradjz sosa , zalit vrhnjem i naribat parmezan. Njam njam
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja ne jedem od pocetka svjeze sireve, suhomesnato, a naaajvise mi fali tuna🤯
Ita lijepo mi je ime, sljedeca nek vam bude Kata pa kad ih skupa zoves mene se sjetis🤣
Nina san je show🤣🤣
Minja briga te, ja idem sutra na pramenove, ne znam kako cu izdrzat sjedit par sati, nekako budem🤣
Honey ja bi ti rekla da se ne brines ali kuzim te, i ja bi bila takva. Imam srece sto je ova moja luda, non stop se gura nesto, jucer je nabijala da se na oko vidjelo 🤣
Samo ti draga moja prati to, mene gin svaki put upozori da pratim. Odmah se sjetim Mono i njene intuicije 🤭
Ja taman jela tuna salatu :)
Jedna mala konzervica tune, mislim da to nije strasno.
Pocastim se svaka dva-tei tjedna.
Iducoj babi cu i ja odgovorit da bi ja voljela rodit u kukuruzu, bar nema dripa i svih gluposti s kojim maltretiraju danas cim krocis na vrata rodilista.
Al zato danas sve te babe koje su hrabro radjale u kukuruzu opsjedaju doktore onako visto iz dosade.
A znate sta sam jos skuzila, haha, skroz sam analiticki nabrijana jutros.
Da zene koje su prenosile da uglavnom to govore drugim zenama, ono ma joj neces ti jos, vidjet ces kad preneses kao i ja, ma joj vidjet ces da ce i tebe inducirat kao i mene, ma joj i ja sam mislila da cu prije termina pa sam na kraju prenjela. Jeste skuzile to?
Sortiraj odgovore
Najstariji