Kako vam samo može pasti na pamet da vam dijete plače, a vi tu tipkate? 😛
Razumijem ja da dijete postane centar svijeta, ali baš ti nekad treba mjesto gdje ćeš se pojadat, pitat šta ti nije jasno i tak to. S obzirom da je većinu
Najbolje igracke ce biti one usput, kutijice, poklopcici, rolice od papira, suskave vrecice, zdjelice, casice i sve sta nije za njih.
Ja sam ulagala velik trud u pronalazak nekih didkatickih igracaka, dam ju svojoj curi, ona okrene 3 puta i baci.
Dam joj vrecicu za zamrzivac i 3 sarene zlicice unutra ubacim, dok sam znala kuhat dok je bila pored mene u sjedalici, a gle mala se zaigra 20 minuta 😅
Ma jasno, kad su većtolko velike da si mogu uzet samo ono kaj ih interesira:)) al kad su male beb, kaj znaju:)
Frendica mi je preporučila tu knjigu, njeni jako dobro reagiraju na predložene igre:)
Da je pitat mog dragog, već bi Monopoly igrali sa 2 godine:)) Ipak bolje da ja preuzmem polako:)
Moj muz je jednom zgodom nokautirao nasu curu, ni manje ni vise vec nogometnom loptom.
Ugl kad sam se ja prestala derat na njega, nekih pola sata nakon sto se mala smirila, jadnicak je rekao da je mislio da ce ona ulovit. Imala je godinu dana, stajala na onim klimavim nogicama i gledala u loptu ko u boga. Haha i onda je bilo bummm u glavu. Sad je smjesno, tad sam ga skoro ubila.
Proudy nije to to pisanje zaredom nekad kad imamo monologe. Ovo je dopola nesto. Pa onda opet ponovi ono isto pa odpola ono. Pa opet nesto isto to al svaki daaan hahahahahaha

Curke citam sve redom ali nikako da komentiram pa zaboravim pola. Danas 36tt 😊😊 vrijeme mi letiiii
Sto se tice spavanja i pisanja, odem spavati oko 12, dizem se svaki dan tocno u 5 kao da imam alarm hahaha. Onda ne mogu spavati do 7,8, pa odspavam jos 2 sata i tak..
Super su vam busice 😍😍😍😍😍

Gumbek i zrinchy racunam na to da ce se mala igrat vrecicama, bocama i ambalazom jer joj ne mislim kupovati nista osim sta dobije od drugih 😆😆😆
Mozda joj kupim neku slatku igrackicu poslije.
Nego, jel nam treba ona muzika iznad kinderbeta? Dosad mi svi kazu da djeca bas vole kad to svira i vrti se. A nijedna mi nije lijepa 😁

Gumbek i zrinchy racunam na to da ce se mala igrat vrecicama, bocama i ambalazom jer joj ne mislim kupovati nista osim sta dobije od drugih 😆😆😆
Mozda joj kupim neku slatku igrackicu poslije.
Sad sam se baš nasmijala!
Meni piva, njoj boca!
I ja pišem u nastavcima, ali me to uopće ne sekira.
Kaj se tiče postanja na forumu...ja sam bila dosta aktivna na Mame i bebe forumu i tamo sam stekla puno poznanstava, neke cure su mi i dan danas frendice, a jedna mi je vjenčana kuma.
Baš kad smo sve rodile postale smo si poprilično bliske.
Rasipale smo se kako se koja vratila na posao.
Na žalost, MiB forum je zamro iako je grafički i sadržajno bio bolji od ikojeg do sad.
Sorry Klokan, kaj je - je.

Ja sam baš danas nešto sjetila tih knjiga i razmišljam da čak ni nemam neku potrebu čitati ih. Ne mislim sad da znam sve o djeci i kako napreduju, ali znam da svako dijete napreduje svojim tempom i ne želim se opterećivati ako ne napreduje onako kako piše u knjizi. Isto tako, svaki autor će nametati neko svoje mišljenje koje će biti totalno suprotno od onog drugog i samo će me zbuniti. Tako da mi se kao najbolja opcija čini da promatram svoje dijete i radim onako kako mislim da je najbolje. Jer i sva istraživanja su danas da se kunu u njih, a sutra ih pljuju.
Igračke su mi zasad nešto čime se još ne opterećujem.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo slikice. Jedva cekam pregled u petak, prosli put mi nije rekla koliko je velika beba. Uopce ne znam ni otprilike. Otkazala sutra pregled kod privatnog jer me nema doma..

Ita super izgledaš! Kako ide sređivanje dječje sobe? Mi smo kupili komodu, ostalo ćemo sljedećih dana. 💪
Ita divna si! 😍

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji