Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Ožujak 2018. 09:11

Frajla

yra

Frajla, bez brige, bit ces sretna kad ce se neko ponuditi da je pridrzi!
    Naravno, prvi mjesec ces biti kao tigrica nad bebom, a poslije ces malo olabaviti stisak.

Nadam se da ce biti tako….kao sto rekoh mi nemamo nikoga tu blizu, a kad odemo kod svojih bas se bojim da ce to biti natezanje od ruke do ruke i da ce svi baliti po njemu 🙄

Nadam se da nece. Meni je to grozno 😫
    Jos pogotovo kad sam vidjela kako ju neki ljudi drze, ko vrecu krumpira, a osjecas se ko budala ako osobi koja je rodila troje djece govoris pazite na glavicu i ruke joj vise, beba se izvija i slicno. A oni paradiraju s bebom ko da su popili svu pamet svijeta.
    A najgore li je bilo kad je tudji miris ostao na mojoj bebi, bljak. 

Sarita_00
    09. Ožujak 2018. 09:13

Dobro jutro! 
    Oko držanja djece ispočetka... Moji su se sa mnom i bratom istrenirali, da tak kažem, da nema puno po rukama. Mama nije dala da nas previše nose jer nije problem kad je puna kuća, ali ona na kraju ostane sama i onda nek nas noša po cijeli dan. I svi su to prihvatili bez previše negodovanja, pa čak sad isto kažu i meni. Problem bi mogla stvarat strana od mm. Već sam rekla da ne želim da ju baš skroz po rukama, a svekar je na to rekao da zato imam ruke. Htjela sam reći neka mi on onda dođe pospremat i skuhat, ali sam se suzdržala. Jedino što je mm rekao da će on teško dati malenu ikome u ruke, bez obzira na to što se i on sam boji kako će ju držati tako malu 😂 Njegov brat je imao izjavu da neka ju ostavimo kod njih da ju čuvaju ako mi budemo morali raditi. Samo mu je rekao da nije normalan i da tako što ne dolazi u obzir. Da nije rekao on, rekla bi ja i ne bi bilo dobro 😂😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

09. Ožujak 2018. 09:21

Da, najbolji su oni koji bi pomogli sa cuvanjem bebe, a nebi se niko ponudio napravit nesto umjesto tebe, vac bi svi bebu a ti crkni od posla. 

Ja sam radje bila sa svojom bebom a ostalo ostavila po strani.
    Vec me sad sve iznova nervira. Nama svekrva rekla da kad beba dodje kuci da stariju njoj dovedemo na par dana, da ne smeta, tu joj je muz rekao da nije normalna, pa nismo mutavi da nam vlastito dijete smeta i da to napravimo. Uzas.
    A uostalom i ja cu nakon dva tjedna sama s njima ostat, a ona ce se pravit luda onda pa nece ni svoju drek juhu ponudit. Imat ce vaznijeg posla. 
    Nedavno kad smo na kavu dosli, umjesto da se s unucicom igra  ona je imala pametnijeg posla jer je trebala case iz regala nekog prat i ponovno slagat. 

09. Ožujak 2018. 09:23

Jutro cure!
    Zrinchy,  onda je piva done deal! 😉
    Minja i Yra,  objema svaka cast! 😘
    Sto se tice podjele brige oko bebe,  od uvijek smo M i ja sve radili zajedno. I dan danas ga recimo M kupa,  jer mali tvrdi da mu ja ne znam oprat kosu a da mu ne udje u oci. 😁
    Kad su drugi ljudi u pitanju,  nema natezanja,  nema cmakanja po licu i diranja bebe po rukama! Racunam da ljudi to znaju,  ali nemam problem s tim da nekom kazem da to ne radi.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

09. Ožujak 2018. 09:37

NINA

Pisala sam vam sve u detalje ali nisam komentar uspjela ucitat pise da je predugacak.
    Jos uvijek sam "pod dojmom" jucerasnjeg dana i mislim da cu ga zapamtiti do kraja zivota.Prije 3 tj kad su mi ustanovili trombofiliju isto cirkus u bolnici zbog toga,trkala 3 i pol sata dok na kraju nisam sefu ginekologije jasno dala do znanja da ja kuci bez terapije clexana koju su mi na transfuziji prepisali NEIDEM.
    Jucer isto,cirkus do besvijesti,doktorica koja mi prati trombofiliju pod dijagnozom ,daje mi interne uputnice i prati nalaze otpili me a zna da jucer moram vadit trombocite i dalje sta treba,nece nitko da me primi i dalje vodi to sve,sestre me ponizavaju kako koja stigne,ko zadnja suga sam izasla odande,nikog nije briga sto sam trudna i to vec 32 tj i imam tu dijagnozu ….na kraju odem ravnatelju bolnice i sve se rjesi,izvadim krv,dobijem nalaz za sat vremena,ta doticna doktorica ga ocita,naravno nije dobar,naruci me opet za 20.03. u svoju ambulantu i dalje do kraja trudnoce.Nedaj Boze nikome vise

Kad cujem ovako nesto,  muka mi je! Stvarno je covjek sretam kad ih ne treba,  mnogi od njih zaborave da su oni tu zbog nas,  a ne mi zbog njih. Uzas!
    Ne daj se,  draga! Bori se za sebe i bebicu,  to pravo ti nitko ne moze oduzeti! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    09. Ožujak 2018. 09:41

Yra to se desilo u Italiji??? Isuse, zvuči grozno, drago mi je da je sve to sad iza vas. Mene je pokupio BMW na zebri. Kažem BMW jer hvala bogu bio je toliko visok da je udar bio u zdjelicu, inače bi mi smrskao bedrenu kost. Letila sam jedno 4 metra i lupila glavom u pločnik 20 cm od rubnika. Policajci su se križali na očevidu kolko je gusto bilo...rubnik pitanje dal bi preživjela. Imala sam 2 napuknuća pubične kosti i slab potres mozga. Srećom nije trebala operacija nego samo strogo ležanje 2 mjeseca. Prvo na hodalicu pa na dvije štake pa na jednu. Odmah su mi dali do znanja da će bit možda malo problema s porodom, ali srećom mi je doktor bio stvarno divan i brižan tako da je sve zaraslo kako treba. Sad moram čekat zadnji čas pred porod, ići do kirurga da vidi dal će se zdjelica uopće moć širiti ili ne. Ako ne, ne gine mi carski. Ali sam se već psihički pripremila, kako bude, dobro bude:)
    Gumbek, slažem se, mama je mama, moja točno zna pogoditi kad mi je loš dan pa me nazvati:) Mama <3
    Proudy, čekam te tamo, ja ću bit najveći kit sa dvije pive u ruci (jedna za tebe naravno:)) 

[/url

panda102
    09. Ožujak 2018. 09:44

Ja sam kupila taj jastuk u Pepcu, a poslije moze biti kao neka podloga za igranje, što da ne, za te novce stvarno....
    Ja sam si rekla, ako ta rodbina hoće da je nosa i po rukama razvlači nek razvlači, taj jedan dan ću preživjeti, ne volim svađe i da mi kažu aj de vidi što se pravi pametna kao da mi nismo imali dijete, na neke stvari ću zažmiriti, zato što sam okružena divnim ljudima, i ne bih htjela nekoga da povrijedim. 
    Stvarno nemamo onih babuskara i loših ljudi oko sebe, i ja bih svačije mazila i pazila i sve...ali naravno ako vidim da joj je previše uzet ću je...
    Ako mi neko poljubi dijete mislim da će preživjeti.... da baš neće odmah da podlegne....tako da i oko toga neću praviti neku paniku... 

panda102
    09. Ožujak 2018. 09:48

NINA svaka čast, ne treba odustati, samo borit se. Moj muž je baš po tom pitanju uporan, on odmah do ministarsva dolazi... I to mi se mnogo sviđa, mnogo je lakši život s takvim osobama, jer kad je neki problem odmah ga rješavaju....a za bebice se tek počinjemo boriti.

09. Ožujak 2018. 09:52

panda102

Ja sam kupila taj jastuk u Pepcu, a poslije moze biti kao neka podloga za igranje, što da ne, za te novce stvarno….
    Ja sam si rekla, ako ta rodbina hoće da je nosa i po rukama razvlači nek razvlači, taj jedan dan ću preživjeti, ne volim svađe i da mi kažu aj de vidi što se pravi pametna kao da mi nismo imali dijete, na neke stvari ću zažmiriti, zato što sam okružena divnim ljudima, i ne bih htjela nekoga da povrijedim.
    Stvarno nemamo onih babuskara i loših ljudi oko sebe, i ja bih svačije mazila i pazila i sve…ali naravno ako vidim da joj je previše uzet ću je…
    Ako mi neko poljubi dijete mislim da će preživjeti…. da baš neće odmah da podlegne….tako da i oko toga neću praviti neku paniku…

Panda blago tebi sta tako hladne glave razmisljas o tome. 
    Ja stvarno inace nisam neka luđakinja sta se djece tice, pustim i da se isprrlja i da padne i da se smoci i da sve sama proba, volim biti tu al volim i da mi dijete samo istrazuje svijet i uci svojim iskustvom, al to slinjenje i baljenje po bebi mi se bas gadilo. 
    Pogotovo ako ju je netko uzeo nama uz ruku i onda s njom onak histericno cupkao, a moje dijete to nije podnosilo, a svi se cudom cudili, pa kao sva djeca to vole, a ova urla ko slon. 

panda102
    09. Ožujak 2018. 09:58

Gumbek

panda102

Ja sam kupila taj jastuk u Pepcu, a poslije moze biti kao neka podloga za igranje, što da ne, za te novce stvarno….
    Stvarno nemamo onih babuskara i loših ljudi oko sebe, i ja bih svačije mazila i pazila i sve…ali naravno ako vidim da joj je previše uzet ću je…
    Ako mi neko poljubi dijete mislim da će preživjeti…. da baš neće odmah da podlegne….tako da i oko toga neću praviti neku paniku…

Panda blago tebi sta tako hladne glave razmisljas o tome.
    Ja stvarno inace nisam neka luđakinja sta se djece tice, pustim i da se isprrlja i da padne i da se smoci i da sve sama proba, volim biti tu al volim i da mi dijete samo istrazuje svijet i uci svojim iskustvom, al to slinjenje i baljenje po bebi mi se bas gadilo.
    Pogotovo ako ju je netko uzeo nama uz ruku i onda s njom onak histericno cupkao, a moje dijete to nije podnosilo, a svi se cudom cudili, pa kao sva djeca to vole, a ova urla ko slon.

Gumbek mama od mog oca ima običaj štipkati djecu misli da je to slatko ehhehe pa šta sad da ja radim, ne dam joj prvo praunuče u ruke hehehehe znači ona je meni tako žena čudna hahahaha već vidim kako će je štipkati, šta da radim, vidjet će je jednom godišnje..... kažem ti okruženi smo divnim ljudima i stvarno nadam se da neće biti toliko ispada ahahhaa
    gledam svekra i svekrvu sa svojih troje unučadi, ma to je da se rastopiš, kako se igraju, kako ih djeca vole... to je strašno, spuste se baš na njihov nivo....i moji su isti takvi...jedva čekam...
    naravno da ću reagovati ako bude urlala, to je logično...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.