https://www.iznaslonjaca.si/vsi-izdelki/bombazne-lucke/bombazne-lucke-po-narocilu
ove, samo je u pepcu 4eura ...
Ja za prematalicu planiram uzeti u ikei one gumene podloge u roli sto se inace koriste za ladice, pa staviti izmedu komode i spuzve, mislim da ne mora to biti bas fiksirano, bitno da ne klizi okolo. U svakom slucaju, javim jel funkcionira.
I sto se tice mog pitanja za uloske od nekidan, nasla sam u dmu vrecice za uloske 😉, 8 kn 50 kom.
Dragom planiram dati sve da radi oko bebe, malo me strah presvlacenja jer je jako gadljiv-nije da nece napraviti nesto, ali ga tjera na povracanje 🙄
nisam sigurna kako ce to proci s rodbinom, vec sad se oboje grozimo toga da netko drugi uopce takne bebu 😂
Bas ne zanima kako ce to fukcionirati kad dode do toga
Takutaka virolex?
Zrinchy, nesreća se desila u Italiji na autoputu blizu Venecije. Ja sam već bila trudna desetak tjedana. Bilo je i poginulih. Sjeli smo u auto i put pod noge. Tamo smo ostali 12 dana.svaka čast mojoj sestri koja je brinula o mojem najstarijem sinu i kćerki.
HdB da je bolnica bila nova i da sam imala krevet uz njegov. Onda sam shvatila da je naše zdravstvo čist ok jer nigdje ne cvjetaju ruže. I da je nama u Hr dobro, jer Talijani ne žive puno toliko bolje od nas. Možda mrvicu. Većina isto krpa kraj s krajem, a imaju i veliki problem s imigrantima iz Afrike. Povezala sam se s tamošnjim mamama i naučila hrpu talijanskog jer, pazi sad ovo, kod njih čak i rijetki visokoobrazovani ljudi ne znaju beknuti engleski.
Starija sestra je imala prometnu s napuknutom zdjelicom u vrijeme početka rata kad se štedilo na apsolutno svemu u bolnicama. Trpila je stravične bolove. Uspjela je roditi dvoje djece uz puno, puno komplikacija, jer kao što sam već napisala, kad su je nakon nesreće krpali štedili su na apsolutno svemu i ishod operacije nije bio sasvim zadovoljavajuć.
Imaš li ti kakve posljedice?
Sirota mama...a, vidiš kako si bila obazriva prema njoj...nadam se da se nije onesvijestila.
Katuška, gdje si kupila onu prelijepu tapetu na srčeka?
Frajla, bez brige, bit ces sretna kad ce se neko ponuditi da je pridrzi!
Naravno, prvi mjesec ces biti kao tigrica nad bebom, a poslije ces malo olabaviti stisak.
Hahaha panda, kupila i ja neka svjetleca srca u pepcu 😂😂
Ovo
To to hahahhaha omG previše slučajnosti ehhehehe
Zrinchy, ja sam se bojala svoju nazvat i reci da je porod krenuo i da idemo u bolnicu.
Ona je bas emotivac i jako smo vezane, uzruja se za svaku sitnicu, bas sam se bojala za nju vise nego za sebe u tom trenu.
Al znate sta je telepatija, mi na ulazu u bolnivu, a ona me zove da pita kako sam i sta radim.
Ma mama je mama.
A za drzanje bebe, nisam pametna sta da vam kazem.
Meni je smetalo, i drzanje i ljubljenje i sva sta nesto. Pogotovo kad bi mi ju neko trgao iz ruku.
Frajla, bez brige, bit ces sretna kad ce se neko ponuditi da je pridrzi!
Naravno, prvi mjesec ces biti kao tigrica nad bebom, a poslije ces malo olabaviti stisak.
Nadam se da ce biti tako....kao sto rekoh mi nemamo nikoga tu blizu, a kad odemo kod svojih bas se bojim da ce to biti natezanje od ruke do ruke i da ce svi baliti po njemu 🙄
E da curke, nekidan u pepcu sam vidila one kao jastucice/jorganice za nositi bebu. Je tanak, ali mi se cini prakticno za npr staviti kao podlogu bebi kada lezi na kaucu, pogotovo tudem. Ugl kostaju nesto ispod 20 kn. Jedino sto su svi uzorci bili za curice
Sortiraj odgovore
Najstariji