Ipak je mm ostao pri tome da idemo na čevape, a grah će čekati. Vidim da joj nije baš pravo, al šta ću joj ja 😂
Nije da ga ne volim, pojest ću ga jednom u par mjeseci. Komentirala sam kako ga dugo nismo jeli, a ona to protumačila da se meni jede grah.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita reci svekrvi da je grah najbolji drugi dan kad malo odstoji 😀
Ja ga volim recimo 1-2 puta mjesecno.

Sarita reci svekrvi da je grah najbolji drugi dan kad malo odstoji 😀
Ja ga volim recimo 1-2 puta mjesecno.
Makar šta da se kod nje nešta jede dva dana! 😂

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sad si kontam da mi je s Maksom 8.3. bio termin, al musko ko musko, masilo dan 😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro dame. Žeelim vam svima sretan 8.mart
Ja se danas probudila s upalom mišića, jedva hodam,ubila nas jucer trenerica na pilatesu kao da mi vec nije dovoljno teško 😂
Sad kad ste spomenule čevape nagovorila sam muza da me vodi na jednu veeeeliku porciju😊

Mene je moja svekrva nedavno pitala jel treba maloj skuhat juhe, ja reko kakve juhe, a ona pa da mi ona za malu skuha pravu juhu od mesa haha ja se raspalila smijat, reko jel vi mislite da mi jedemo juhu od dreka? Kaze ona pa ne, ja sam mislila da vi kuhate onu iz vrecice.
😂
Mene je moja svekrva nedavno pitala jel treba maloj skuhat juhe, ja reko kakve juhe, a ona pa da mi ona za malu skuha pravu juhu od mesa haha ja se raspalila smijat, reko jel vi mislite da mi jedemo juhu od dreka? Kaze ona pa ne, ja sam mislila da vi kuhate onu iz vrecice.
😂
Juhu od dreka 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
😂
Juhu od dreka 😂😂😂
Da, to nam je omiljeni okus iz vrecice.
Boze sta tim babama pada napamet, a juha joj je inace prelosa 😂
😂
😂😂😂😂 Juha od dreka
Nekad mislim da moja smatra moje kuhanje lošim. Donesem kolače da ih ne ostavim u hladnjaku da se pokvare. Ona ih sakrije i nikom živom ne ponudi. Jednom sam kuhala, jedva da su po 3 žlice pojeli.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji