Ej komoda je vrh, tako velika sve stane u nju, za mojih 162cm je mrvicu previsoka, ali dobit ću uz krevetić jos onaj stolić pa ću vidjeti. Ako ćeš dvostranskom trakom gledaj da bude ona malo šira i jača. Ja kontala si na laseru neke nosače na poslu odrezat pa da se samo uglavi, jer vjerovatno ću je nosati i u wc na sušilicu. Mi nismo još pričvrstili za zid, to ćemo kad okrečimo, jesi li ti? Mislim namontirao je te nosače.
Ej danas petak sutra subota hahhaa ne možeš vjerovati...poželila sam muža... :( njegova druga smjena....
još malo pa pregled, jbt samo dva UZ nam pripadaju u čitavoj trudnoći u Zdravstvenom domu... prvi u 11.t i drugi na anomaly scanu u 21. tt. Strašno.... a privatno nije tako jeftino...ja gledala 3/4d 150eura, jbt.... od 100 do 150eura... strašno... 35e mjerenje cerviksa hahahaha
Ja moram u 4.mjesecu na ono predavanje o epiduralnoj inače mi je neće dat....
Jutro zene!
Jutros se budim i osjecam herpes koji mi izlazi na usni...je li koja od vas imala herpes tijekom trudnoce i zna li sto se smije stavljati na njega?
A da, ti ces jos dobiti onaj dio sa kreveticem, super, bar za pocetak dok se bude koristio mali okrugli krevetic. Nismo pricvrstili za zid, dok ne pocne puzat ni ne budemo vjerojatno. Budem prvo s nekim trakama jacim priljepila tu prematalicu pa cu vidjet ako nece funkcionirat, onda cu smislit da ju nekako fiksiramo drugacije, mozda stolar smisli neko rjesenje. Zapravo mi je bolje prematanje kad nije ovako bocno, ali zasad cu tako.
Komode su predobre, dodje mi da jos dvije kupim i stavim preko cijelog zida hahaha
Kod vas je bas sve nesto rigorozno. Dodji preko granice na kontrole 😉
E da panda, jos zaboravih reci, tako i mi radimo, ja uvijek ujutro, a muz u smjenama. Nekad jedva cekam da ide u drugu, da se malo odmaram hahaha ali oko cetvrtka mi bude dosta pa mi fali popodne 😂😂
E da panda, jos zaboravih reci, tako i mi radimo, ja uvijek ujutro, a muz u smjenama. Nekad jedva cekam da ide u drugu, da se malo odmaram hahaha ali oko cetvrtka mi bude dosta pa mi fali popodne 😂😂
Ono za vikend znam reć aj kad će pon jer je on tako hiperaktivan i stalno bi negdje i stalno bi nešto hahahha a u čet se pokajem ahhaha....
Kaže mi prijateljica da ona pri prvom djetetu mužu nije vjerovala da zna presvući dijete, i nije mu ni dala hahaha naravno kod drugog i trećeg je naučila da samo zovu njega da ih pere hahahahah a kaže tako je bila ljubomorna kad joj neko kaže de mi malo da pridržim bebu, jedva je dala hahaha hoćemo li i mi tako ahhahahaa
Mi cemo bit pametnije pa odmah dat tati nek premata, nisam ja ljubomorko ni najmanje hahaha
Definitivno znam da pupak necu rjesavat, jer mi to tak djeluje bolno iako znam da nije. To njemu prepustam odmah u startu, rekao je da nema problema 😀
Zrinchy za sajam, mislim da je u 4.mjesecu nekad, jer je tako Honey govorila kad je bila prošli put....
Može je i kupati, ja se toga bojim hahahaha
Cure, hvala vam, stvarno je poseban dječak, duboko empatičan i moralan za svoju dob.
Panda, dođi kod nas u Samobor, u Poliklinici Škvorc je pregled 400kn, cca 55€. Oba doktora su vrlo pedantna i korektna. Mi smo ti cca20 km od Brežica.
Ita, sviđa mi se komoda!
Danas osim kuhanja, moram početi čistiti nakon radova. Sve mi je prašnjavo iako je majstorova žena sve prebrisala iza radova.
Znam da je glupo i nepotrebno ovako nesto iznad krevetica, ali bas mi je lijepo 😍
Budem nesto slicno napravila, za zid ili tak nest, kad mi bude jako dosadno 😂
Znam da je glupo i nepotrebno ovako nesto iznad krevetica, ali bas mi je lijepo 😍
Budem nesto slicno napravila, za zid ili tak nest, kad mi bude jako dosadno 😂
Ita možeš ti jer si kreativna hahahaa
ja ću kupit one slatke iz pepca lampice, vidjela sam ima i srce <3
Sortiraj odgovore
Najstariji