Dobro jutro!
Eto nas na putu, pa kako nam bude ☺ Sad nam sunce tuče u oči pa se bunimo 😂
Dare ko manekenka 😉
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jurro svima!
Nema danas spavanja do podne. Mali mi je doma danas pa sam s prekidima budna vec cuku vremena.
Sarita sretan vam put! Pazite se!
Panda, kad sanja, sanja punim imenom i rezimenom! 😂😂😂😂😂
Honey sad stvarno, gdje si? I ljetnice se pitaju gdje si, samo da znas. 😘
Dare, rekoh ti jucer vec, manekenka! Koja samo musku decu radja 😂😂😂😂 neka deckica! 😘
Ostalima 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro cure.....
Dare isti muskarac pravi istu djecu hahahaha plačem, i to sam čula nedavno....
Sarita sretan put...samo je -21 kod nas.... prelijepo...
Frajla jucer puni tt a slikice nigdje.... hmmmmmmmmmmm
Yra <3 cura <3 Mila će dobiti sobicu :) joj ja se vama divim, svaka vam čast :)
Gumbek to muz masira hahahahah ako on masira moze, a ako ja moram.... hmmm
A sanjala da Honey ima problema na poslu, da joj hoće dati otkaz... ako se ne javi danas, pisem joj na inst, gotova je!!
Sta da radimo za refluks.... sinoc sam se ispovracala oko 10 i bas mi je bilo lijepo.... koja milinaaaaaaaaaa... i sad opet... spavala sam sjedecki naravno, samo se brinem jer nista ne jedem...jucer komad kruha sam rucala minimalniiiiiiiii....
Sta da radimo za refluks…. sinoc sam se ispovracala oko 10 i bas mi je bilo lijepo…. koja milinaaaaaaaaaa… i sad opet… spavala sam sjedecki naravno, samo se brinem jer nista ne jedem…jucer komad kruha sam rucala minimalniiiiiiiii….
Vidi ako kod vas ima Reflustat
Sta da radimo za refluks…. sinoc sam se ispovracala oko 10 i bas mi je bilo lijepo…. koja milinaaaaaaaaaa… i sad opet… spavala sam sjedecki naravno, samo se brinem jer nista ne jedem…jucer komad kruha sam rucala minimalniiiiiiiii….
Vidi ako kod vas ima Reflustat
Nema nažalost, danas ću svratit i pitati je li daju šta za trudnice...
Proudy sjetila sam se da nisam prokomentarisala tvoj Mona Liza osmijeh hahhaa bas je iskren, ono od srcaaaaaaaa :D a gdje trbuh ? :P
Jutro curkeee!
Dare buškica je za 5! Dečkić je malo sramežljiv, al bit će vam slađe kad ga konačno vidite. Moja slikica je mrvicu jasnija, al moram vam priznati da mene ti uzv-i baš zbunjuju:) Doktor sav ushićeno klikće kako se lijepo vidi, a ja zbunjola samo ponavljam aha:))
Sarita sretno na putu! Dan je divan i sunčan, al pazite na poledice.
Honey stvarno, javi se barem sa bok! Vidiš da brinemo. Čak na 2 topica!
Ja sam danas 27.tjedan službeno 3.tromjesječje. hahahaha to ide tebe Proudy pošto vidim da ispituješ kad smo u 3.:))
Slikica dođe kad će biti moguće pošto sam danas jedva stigla na posao. Ispada da se bolje naspavam kad dragog nema
[/url
Panda ne znam kaj da radis za refluks, meni nis ne pomaze...
Jel vidis? Bolje da se ne smijem, kazem vam ja 😂😂😂
Ajme mene, sutra sam u 7.mj, strasno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji