Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    27. Veljača 2018. 23:09

Frajla,
    Hvala ti na podrobnom opisu!
    Znaš li, ima mjesta za parkiranje?

yra
    27. Veljača 2018. 23:10

Probat cu i ja taj caj. 

Frajla
    28. Veljača 2018. 06:48

yra

Frajla,
    Hvala ti na podrobnom opisu!
    Znaš li, ima mjesta za parkiranje?

Mi smo se uvjek uspjeli uglaviti negdje sa strane u toj ulicici gdje je bonica, nekad blize, nekad malo dalje. Tamo smo bili uglavnom izmedu 7 i pol 8, pa taman uhvatimo kad ljudi koji tamo zive odlaze na posao, neznam kako je kasnije
    P.s. nije da sebi govorim u mnozini 😂, nego me muz voza 

panda102
    28. Veljača 2018. 07:14

Samo da ti kazem Honey da sam te sanjala imenom i prezimenom ahhahaha 

• aunbm123
    28. Veljača 2018. 07:30

ฉันคิดว่ามันไม่แปลก

SBOBET

• Student24
    28. Veljača 2018. 08:01

Katuska99

Student hehe eto drago mi je, ja bez njih nikud🤣 al navikla sam jer vec 5-6 god pijem.
    Ita opaa miki i to onu super boju? Jedva cekam da dodju🤣
    Panda kaj je s tvojim kolicima?
    Hranilica mi se bas svidja, jos je siva😍
    Di je ta honey vise

Ja sam zaboravljam jer pijem terapiju pet dana, a dva imam pauzu. Pa onako, sam si fleksibilna. :D 

• Student24
    28. Veljača 2018. 08:04

yra

Drage moje,
    Katuška, lijepa je hranilica!ne stignem sve isčitati…
    Imala sam danas doma majstore. I tako još 7 dana cca. Radimo Mili sobicu. Za početak će u toj sobi biti onaj veliki ikein krevet na razvlacenje ako klincima dođe neko od frendova ili tko od familije, dodatni kinderbet i njena komoda s odjećom te tv sa Ps-om za klince. Poslije ćemo tv izvaditi van, pa ce ostati samo Miline stvari.

Bila sam jučer na pregledu.
    Dakle ovako: malo prase je i dalje na zadak.
    Još je k tome u zadnjih 14 dana dobila preko 450g pa joj je težina procijenjena na 2570g.
    Kaže doktor da je to indikacija za carski jer se pretpostavlja da ce biti oko 4kg na porodu.
    I šalje me na VV na profil.
    Psmtr…mjerila sam si secer jucer i danas…stalno iznad granične vrijednosti…6.4, 5.4…
    Jel' bila koja na VV na GUKprofilu?
    Sutra idem ujutro na kks.

Na taste do 5,1. 2h do 6,5 se smatra normalnim u trudnoci. I kucni aparstic ti vjerojatno mjeri vise nego sto u stvari je. Meni na VV su rekli do 40% vise da mjere, moj za jednu jedinicu. ;)

• Student24
    28. Veljača 2018. 08:05

*2h nakon obroka 

Dare12
    28. Veljača 2018. 08:19

Dobro jutro zene iz Sibira...😂😂😂 Kad ce lito? 🌞🌞 kako vam pupe rastu, sve ste zgodnije. ❤ Kod mene nista nova, punih 25tt, musko 300%, na 4d nam se nije tija pokazat, skriva se, jedva uspili napravit slikicu. Ne stignem sve ni upratit sta tipkate... yra, odma me iznervira komentar tvog dr za carski, uh... ja se toplo nadam da do toga nece doc...😍😍 Sad se vracam u topli krevetac da jos malo meditram..

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Frajla
    28. Veljača 2018. 08:25

Student24

yra

Drage moje,
    Katuška, lijepa je hranilica!ne stignem sve isčitati…
    Imala sam danas doma majstore. I tako još 7 dana cca. Radimo Mili sobicu. Za početak će u toj sobi biti onaj veliki ikein krevet na razvlacenje ako klincima dođe neko od frendova ili tko od familije, dodatni kinderbet i njena komoda s odjećom te tv sa Ps-om za klince. Poslije ćemo tv izvaditi van, pa ce ostati samo Miline stvari.

Bila sam jučer na pregledu.
    Dakle ovako: malo prase je i dalje na zadak.
    Još je k tome u zadnjih 14 dana dobila preko 450g pa joj je težina procijenjena na 2570g.
    Kaže doktor da je to indikacija za carski jer se pretpostavlja da ce biti oko 4kg na porodu.
    I šalje me na VV na profil.
    Psmtr…mjerila sam si secer jucer i danas…stalno iznad granične vrijednosti…6.4, 5.4…
    Jel' bila koja na VV na GUKprofilu?
    Sutra idem ujutro na kks.

Na taste do 5,1. 2h do 6,5 se smatra normalnim u trudnoci. I kucni aparstic ti vjerojatno mjeri vise nego sto u stvari je. Meni na VV su rekli do 40% vise da mjere, moj za jednu jedinicu. ;)

To ovisi od aparatica, a i od trakica, ako duze stoje ne budu bas dobre. Meni su recimo u domu zdravlja mjerili prije ogtt-a i ispalo je 0.5 manje nego iz krvi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.