Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EveM
    28. Veljača 2018. 15:37

Evo dobila poruku od Babycentra ako kome treba sto..

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

panda102
    28. Veljača 2018. 15:49

Za rucak sam zazelila juhu s pijetlom hahhhahahah muz umire od smijeha i po Novom mestu trazi podravkinu juhu. Pored ce peci t-bone steak. Nadam se da cu moc jest....
    Ita ti se meni smijala da ce moja bit neka divljkusa. A vidis da nije jedina hhahahahaa
    Nacrtat cu vam nesto 😲 čika glišu 😄😄😄

28. Veljača 2018. 15:50

ProudMomy

Gumbek nemoj se ljutit al ovo sa sisama 🤣🤣🤣🤣
    I ja se pitam kak bu tek poslije. Najvise sam para u trudnoci potrosila na nove grudnjake, dokle vise majke ti.

Moj muz se strgao od smjeha, kaze da prvi put cuje da dvije sise nekome mogu pokvarit dan... 
    A vidis da mi nije dobro haha
    Trebam se malo van ici ohladit. 

panda102
    28. Veljača 2018. 16:42

Stigle su. Ima muz sanse da prezivi hahahaha

Sarita_00
    28. Veljača 2018. 17:02

Nakon 7 i pol sati u autu, stigli smo. Na kraju ceste nisu uopće tako strašne, barem ne autocesta. Usput (ok, ne baš usput, produžili smo si put 80ak km) smo otišli do moje mame u bolnicu. Danas bila na operaciji žučnog kamenca, pa smo kratko navratili. Ostala žena šokirana. Sinoć smo pričale i nisam ništa rekla da ćemo dolaziti. Kad me pitala kada ćemo, rekla sam da nemam pojma, da čekamo sa se vrijeme malo sredi. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

28. Veljača 2018. 17:45

Sarita_00

Nakon 7 i pol sati u autu, stigli smo. Na kraju ceste nisu uopće tako strašne, barem ne autocesta. Usput (ok, ne baš usput, produžili smo si put 80ak km) smo otišli do moje mame u bolnicu. Danas bila na operaciji žučnog kamenca, pa smo kratko navratili. Ostala žena šokirana. Sinoć smo pričale i nisam ništa rekla da ćemo dolaziti. Kad me pitala kada ćemo, rekla sam da nemam pojma, da čekamo sa se vrijeme malo sredi.

Bas lijepo od vas. Ma za mamu i na kraj svijeta. 

• ita87
    28. Veljača 2018. 17:57

Sarita super iznenadjenje ❤️

• ita87
    28. Veljača 2018. 18:00

Gumbek

Sama sa sobom se svadjam, dal krenut prat i pripremat stvari ili jos cekat, ak sad krenem sta cu radit zadnje tjedne, pa ispalit na zivce jedino, ak ostavim za zadnje tjedne onda si mozgam pa bit ce mi tesko a i sta ako krene ranije.
    Zapravo su me nazivcirale sise haha to je bio okidac, kad sam ustala jutros i presvlacila se u kupatilu, bacim oko na ogledalo a gledaju me dvije ogromne sise. Bas su ono ogromne, kad nemam grudnjak dodiruju mi trbuh i to me stravicno zivcira. A kolike ce tek biti.

Dobro je dok te sise gledaju, znaci da barem stoje koliko-toliko 😀
    Meni su jos iste, samo su se popunile, ali i dalje isti grudnjak nosim... I da, dobila strije, grrr

28. Veljača 2018. 18:01

Curke nisam izdrzala,  poslala sam Honey poruku,  dobro je,  samo ima jaaaako puno posla. Eto cisto da ne brinete,  ko ja 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    28. Veljača 2018. 18:26

Moje sise su ostale iste. Nisu se povecale ni za pola broja 😔 Inace se nemam bas cime hvalit, pa sam se nadala da ce sad bit makar nesto malo. A ono nista. Jos mi ostaje nada da ce bit nesta od dojenja...

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.