Sta da radimo za refluks.... sinoc sam se ispovracala oko 10 i bas mi je bilo lijepo.... koja milinaaaaaaaaaa... i sad opet... spavala sam sjedecki naravno, samo se brinem jer nista ne jedem...jucer komad kruha sam rucala minimalniiiiiiiii....

Sta da radimo za refluks…. sinoc sam se ispovracala oko 10 i bas mi je bilo lijepo…. koja milinaaaaaaaaaa… i sad opet… spavala sam sjedecki naravno, samo se brinem jer nista ne jedem…jucer komad kruha sam rucala minimalniiiiiiiii….
Vidi ako kod vas ima Reflustat

Sta da radimo za refluks…. sinoc sam se ispovracala oko 10 i bas mi je bilo lijepo…. koja milinaaaaaaaaaa… i sad opet… spavala sam sjedecki naravno, samo se brinem jer nista ne jedem…jucer komad kruha sam rucala minimalniiiiiiiii….
Vidi ako kod vas ima Reflustat
Nema nažalost, danas ću svratit i pitati je li daju šta za trudnice...

Proudy sjetila sam se da nisam prokomentarisala tvoj Mona Liza osmijeh hahhaa bas je iskren, ono od srcaaaaaaaa :D a gdje trbuh ? :P

Jutro curkeee!
Dare buškica je za 5! Dečkić je malo sramežljiv, al bit će vam slađe kad ga konačno vidite. Moja slikica je mrvicu jasnija, al moram vam priznati da mene ti uzv-i baš zbunjuju:) Doktor sav ushićeno klikće kako se lijepo vidi, a ja zbunjola samo ponavljam aha:))
Sarita sretno na putu! Dan je divan i sunčan, al pazite na poledice.
Honey stvarno, javi se barem sa bok! Vidiš da brinemo. Čak na 2 topica!
Ja sam danas 27.tjedan službeno 3.tromjesječje. hahahaha to ide tebe Proudy pošto vidim da ispituješ kad smo u 3.:))
Slikica dođe kad će biti moguće pošto sam danas jedva stigla na posao. Ispada da se bolje naspavam kad dragog nema

[/url
Panda ne znam kaj da radis za refluks, meni nis ne pomaze...
Jel vidis? Bolje da se ne smijem, kazem vam ja 😂😂😂
Ajme mene, sutra sam u 7.mj, strasno!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok cure! Zanima me svako koliko vam doktor vadi briseve?
Meni je radio na pocetku, bili su dobri. Rekao je da cemo ponoviti jos jednom prije nego krenem u bolnicu, da imam friske nalaze.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok cure! Zanima me svako koliko vam doktor vadi briseve?
Radio mi je na pocetku ona 3 brisa i bili su ok, ako nisu treba piti terapiju i onda se ponavlja, inace ne
I pred kraj trudnoce (obicno oko 35 tt) se radi na streptokok

Evo cure pozdrav svima, još jedna proljetna beba, termin u 4 mj. Danas smo 33+5. Ovo mi je treća trudnoća. Stiže nam cura nakon dva dečka.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji