Pisem s moba pa ode post u pola
Sviđaju mi se komode iz ikee, pa me zanima moze li se od obicne napraviti da sluzi za previjanje.
Odnosno na sto se mora obratiti paznja kad se kupuje.
Ja sam uzela obicnu komodu (ne iz ikee), pazila sam da dimenzije komode budu vece od one spuzve za gore koju sam kupila. Dok sam birala nasla sam par komada ok dimenzija, misli da je jedna bila i u jysku...

Litta imala sam prvo vadjenje 5,6. Ogtt je bio ok, jedino onaj treci mrvu povisen, a profil u bolnici idealan. I onda mi reko da si doma mjerim svaka 3 dana, nikad nie bio iznad 4.5.
Ma bas je ispalo bezveze, lik misli da samo jedem🤣al nema veze ne zamaram se puno, ionak se mislim sigurno vratit na stare kile.. a mislim da ne moze to utjecat na bebu, ionako je manja od ostalih uvijek..
hvala cure, vi ste drage ko dr s rebra🤣
Litta meni su super iz ikee komode, ja ima ovu sa slike samo bijelu, sad je ne vidim vise u ponudi da je imaju. Stane sve zivo u nju, a samo sam gore stavila prematalicu i to je to
Katuška prazna ti baterija 😂😂😂😂

Tu Katuska tvoju sam vidjela jucer. Prelijepa je. Ali mi smo bili tako natovareni da nije bilo sanse da nam stane 160cm po duzini u auto.
Evo mojih komoda

Tu Katuska tvoju sam vidjela jucer. Prelijepa je. Ali mi smo bili tako natovareni da nije bilo sanse da nam stane 160cm po duzini u auto.
Evo mojih komoda
Teret za bmw. Katuska divna si pusti ti te doktore sto vole anoreksicarke 😜😜😜😜
Tvoje komode su visefunkcionalne 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ovu smedju komodu ima moja mama u blagovaonici haha
I jako lijepo se uklopila s modernijom kuhinjom, to su prosle godine sredjivali.
A sta je ona svega unutra natovarila, to svijet nije vidio. Tako da eto, kad ne bude za bebu sluzila svaka domacica joj moze naci novu svrhu
Hvala na savjetima. Katuska ova tvoja je lijepa i velika. Frajla i tvoja mi se sviđa, dimenzije su taman.
Gledala sam i ovu malm, vidim da ima puno mjesta unutra.
Htjela bih tako nesto kao sto vi imate obicne tako da se mogu i kasnije koristiti i uklopiti bilo gdje. Morat cu i ja proc do ikee kad se ovo vrijeme malo smiri. Da ne zapnem u snijegu :)

Hahah frajla ne dizem se po punjac prije 1%🤣
Huhuu panda super, jedva cekam da sve slozis to🤣🤗
Gumbek daa komoda je mrak, zato sam i uzela tu, da i poslije moze bit od koristi. Samo ne smijem zaboravit zabusit ju u zid kad beba pocne puzat

Hahah frajla ne dizem se po punjac prije 1%🤣
Huhuu panda super, jedva cekam da sve slozis to🤣🤗
Gumbek daa komoda je mrak, zato sam i uzela tu, da i poslije moze bit od koristi. Samo ne smijem zaboravit zabusit ju u zid kad beba pocne puzat
Ako ju natrpas ko moja mama, kompletna jaslicka grupa ju nebi mogla srusit
Salu na stranu, sigurnost je def na prvom mjestu
E a gdje nam je Honey?

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji