Vjerovale ili ne, ona kolica su onaj dan narucena 😂😂😂
Mali korak za covjecanstvo, veliki za itu hahahaha
Katuska svidja mi se hranilica 🤩
Student hehe eto drago mi je, ja bez njih nikud🤣 al navikla sam jer vec 5-6 god pijem.
Ita opaa miki i to onu super boju? Jedva cekam da dodju🤣
Panda kaj je s tvojim kolicima?
Hranilica mi se bas svidja, jos je siva😍
Di je ta honey vise
Katuska danas smo je zvali i rekli da cemo doci do vikenda zbog snijega. Kaze da ih je skinula s neta i da je pametnije da ne solazimo jer pravo puse bura. Za vikend najavljuju malo toplije i prestanak padavina 😋
Drage moje,
Katuška, lijepa je hranilica!ne stignem sve isčitati...
Imala sam danas doma majstore. I tako još 7 dana cca. Radimo Mili sobicu. Za početak će u toj sobi biti onaj veliki ikein krevet na razvlacenje ako klincima dođe neko od frendova ili tko od familije, dodatni kinderbet i njena komoda s odjećom te tv sa Ps-om za klince. Poslije ćemo tv izvaditi van, pa ce ostati samo Miline stvari.
Bila sam jučer na pregledu.
Dakle ovako: malo prase je i dalje na zadak.
Još je k tome u zadnjih 14 dana dobila preko 450g pa joj je težina procijenjena na 2570g.
Kaže doktor da je to indikacija za carski jer se pretpostavlja da ce biti oko 4kg na porodu.
I šalje me na VV na profil.
Psmtr...mjerila sam si secer jucer i danas...stalno iznad granične vrijednosti...6.4, 5.4...
Jel' bila koja na VV na GUKprofilu?
Sutra idem ujutro na kks.
Drage moje,
Katuška, lijepa je hranilica!ne stignem sve isčitati…
Imala sam danas doma majstore. I tako još 7 dana cca. Radimo Mili sobicu. Za početak će u toj sobi biti onaj veliki ikein krevet na razvlacenje ako klincima dođe neko od frendova ili tko od familije, dodatni kinderbet i njena komoda s odjećom te tv sa Ps-om za klince. Poslije ćemo tv izvaditi van, pa ce ostati samo Miline stvari.
Bila sam jučer na pregledu.
Dakle ovako: malo prase je i dalje na zadak.
Još je k tome u zadnjih 14 dana dobila preko 450g pa joj je težina procijenjena na 2570g.
Kaže doktor da je to indikacija za carski jer se pretpostavlja da ce biti oko 4kg na porodu.
I šalje me na VV na profil.
Psmtr…mjerila sam si secer jucer i danas…stalno iznad granične vrijednosti…6.4, 5.4…
Jel' bila koja na VV na GUKprofilu?
Sutra idem ujutro na kks.
Ja sam radila profile cijelu trudnocu na vv, bas sam nekidan nosila zadnje uzorke. Pretpostavljam da ces ti samo jednom, obzirom da je vec visoka trudnoca
Ugl, kod njih se prvo ide na kratku edukaciju gdje objasnjavaju prehranu i kako se uzimaju uzorci, zaboravih sada vec kada je tocno, ali napisala sam u onoj temi o trudnickom seceru (na mobitelu sam pa mi je nezgodno traziti), nekad oko podne ili 1 sat
Njihova preporuka je da prvo oko tjedan dana budes na dijeti i onda si uzmes uzorke
Ako te bude jos nesto zanimalo slobodno pitaj
I moj beban je procjenjen na 2200 g, pregled je bio sa 32+2 i nitko nije nista previse komentirao
Cure jel se ijedna informirala o masazi medjice? Cajod lista maline?
Imate namjeru ista od toga prakticirat?
Cure jel se ijedna informirala o masazi medjice? Cajod lista maline?
Imate namjeru ista od toga prakticirat?
Caj pijem skoro od pocetka trudnoće, nisam bas povećavala po tromjesecjima, popijem jednu ili dvije salice, a nekad i preskocim.
Medicu ne planiram masirati jer mi se to cini nezgodno, a i ne cacka mi se bas dolje rukama. Ali dr je na tecaju rekla da to nekima pomogne i objasnjavala je kako se radi. Rekla je da se moze vec od 34 tjedna, ali po njoj je dosta poceti i od 37
Sortiraj odgovore
Najstariji