Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2018. 13:21

ProudMomy

Frajla

ita87

Proudy bas si luda, super izgledas sa smjeskom 😍

Slazem se 🤗
    Ma nasa proudy samo voli izgledati zlocesto

😂😂😂😂😂
    Hvala, al zapravo ima nesto u tome, ljudi te puste na miru, ak izgledas nadrkano 😂😂😂

Istina ziva haha
    Ja kad sam na poslu jako koncentrirana na nesto i radim nesto jako oprezno i pazljivo imam facu ko da cu nekog prebit, pa me kasnije ljudi pitaju kaj je bilo i tko me naljutio haha a ja sva zbunjena neznam o cemu pricaju

26. Veljača 2018. 13:25

ita87

Gumbek onda se pratimo,
    mozes mislit kak je nama, prva beba a mi sve laganini 😀
    Sad cu malo ubrzat da ne bi bilo nekih iznenadjenja 😊

Ne zelis znat kad sam u prvoj trudnoci pakirala torbu i peglala robicu...
    Imala sam popis na torbi sta trebam dodat kad se muz vec oblacio da me vozi u rodiliste. 
    A robu sam pripremila u 38 tj, kao da se ne zaprasi i da bude frisko sve haha
    A proklinjala sam samu sebe nakon 8 minuta peglanja s trbuhom do zuba, nisam znala dal da trbuh stavim pod dasku il na dasku il da bocno peglam il da sjednem i placem

• Student24
    26. Veljača 2018. 13:26

ljubomorna na pogled :) 

• Student24
    26. Veljača 2018. 13:27

ita87

Vrijeme je gore nego sto izgleda

ljubomorna na pogled :) 

Sarita_00
    26. Veljača 2018. 13:28

ProudMomy

Frajla

ita87

Slazem se 🤗

😂😂😂😂😂
    Hvala, al zapravo ima nesto u tome, ljudi te puste na miru, ak izgledas nadrkano 😂😂😂

Osim ako nisu kao moj muž pa onda tek provociraju. 
    Danas sam nasekirana od jutra i on cijelo vrijeme nešto filozofira. Dok nisam pukla i rasplakala se, a onda je odmaglio 😂

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

26. Veljača 2018. 13:32

Gumbek

ProudMomy

Frajla

ita87

Slazem se 🤗

😂😂😂😂😂

Istina ziva haha
    Ja kad sam na poslu jako koncentrirana na nesto i radim nesto jako oprezno i pazljivo imam facu ko da cu nekog prebit, pa me kasnije ljudi pitaju kaj je bilo i tko me naljutio haha a ja sva zbunjena neznam o cemu pricaju

To se i meni zna desit,  da me ljudi pod pauzom pitaju kaj mi je danas,  tko me naljutio. A ja se toliko udubila bila u nesto i valjda imala facu ono ajde probaj me pitat nesto 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Frajla
    26. Veljača 2018. 13:33

Sarita_00

ProudMomy

Frajla

ita87

Slazem se 🤗

😂😂😂😂😂

Osim ako nisu kao moj muž pa onda tek provociraju.
    Danas sam nasekirana od jutra i on cijelo vrijeme nešto filozofira. Dok nisam pukla i rasplakala se, a onda je odmaglio 😂

Sorry, ali 🤣🤣🤣🤣🤣
    Znam kako ti je
    Ja sam se samo jednom rasplakala muzu od kad sam trudna, i onak, grozan osjecaj, nakon pol minute skuzim da je glupo zbog toga plakati, a nikako se nisam mogla smiriti

• Student24
    26. Veljača 2018. 13:39

uhuuu... uspjela sam staviti tickers i primjetila da kad stavim termin ispada 32tj6dana, a ubiti mi dr vode 31tj4dana. 
    Nema veze :) iako mi odgovara da rodim kasnije, naime mm je 21.04. krizmani kum. ne bih voljela da mora birati hoće li samnom u rađaonu ili u crkvu :D 
    baš mi odgovara ova hladnoća vani, zato što sam doma :D 
    nemajka je oprala prvu mašinu robice. :D :D imam nećaka rođenog u travnju prošle godine tako da smo svu robicu dobili. :) 
    svima ugodan dan, malim palčićima puuuno pozitivnih vibrica. 

• sema
    26. Veljača 2018. 14:01

Ćao cure, evo i mene nakon par dana...
    Sve koje ste stavile slikice ste predivne ❤❤❤ u ovoj grupi izgleda nema onih sa dobivenih +20kg i vise 😂
    Moj tlak je isto nizak, u petak bila na pregledu 100/50 ali nemam nikakve simptome niskog tlaka pa je sve ok.
    Nas klinjo je vagnio 1500grama ❤❤😍

Sarita_00
    26. Veljača 2018. 14:03

Frajla meni je ovo prvi puta bio otkako sam trudna. Jednom prije sam tako, isto je krenuo podbadati kad je vidio da sam već nasekirana. Osjećam se glupo jer je razlog glup, a ne mogu prestat. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI