Itamogu zamisliti buru kod tebe. Vec 3 noci me budi. Pogledam van a more skoro pa bijelo. Samo se pjeni. Uopce mi se ne izlazi van.
Ja sam u potkrovlju i kad je bura, imam osjecaj kao da sam u brodu na moru usred neke oluje, vec danima kroviste ronda i solarni paneli kao da ce odletjet.
Panda jesi vidjela ovo u ikei? Bilo je izlozeno na odjelu za bebe nedavno pa su rekli da ce staviti na odjel kakvo je takvo je.
Ukinuli su tu liniju a bas bi mi pasalo uz ormar 😀
Ita kak napredujes s uredjenjem sobice?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure, kako stojite s prstenjem? Ja nosim burmu i bas sam jako vezana uz nju, skinula sam ju ima tri cetiri dana i osjecam se cudno, par puta kroz dan se onako scimam gdje mi je prsten, da ga nisam izgubila.
Malo me poceo stiskati, sto zbog kilica a i cini mi se da malo naticem.
Cure, kako stojite s prstenjem? Ja nosim burmu i bas sam jako vezana uz nju, skinula sam ju ima tri cetiri dana i osjecam se cudno, par puta kroz dan se onako scimam gdje mi je prsten, da ga nisam izgubila.
Ja sam svoju skinula negdje oko nove godine. I jos mi je čudno. Počela sam navečer osjećati da me steže, pa sam ju skinula za svaki slučaj dok mogu. Vratila sam ju nedavno i nije mi djelovala manje nego inače. Na kraju sam ju odmah isti dan skinula jer sam ju išla okrenuti i jedva sam to uspjela. Jedva sam ju i skinula, pa sad više ni ne pokušavam.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja svoju nosim jos uvijek, nije me pocela stiskati.
S Maksom sam ju skinula tek u radjaoni, sad cu vjerojatno prije, jer ako nis drugo krenula sam s 5 kg vise nego prvi put, pa cu kako god na kraju imati vise kila i sigurno ce me stiskat. Ali kuzim te skroz. Ja kad sam ju ovak bez veze znala skinut kad nesto mijesim ili tak nest, pa zaboravim odmah vratiti, osjecala bi se ko gola, uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja vec par mjeseci svoju redovito skidam navecer i ujutro stavljam. Nocu mi znaju prsti naoteci i uhvate me grcevi pa mi je ovako lakse.
Ja imam uz svoju pravu avanturu. Proslo ljeto mi je ispala mojom greskom na 10m dubine, igrom slucaja u uvali je bio profesionalni ronioc koji je stvar spasio i izronio ju. uf...
uhuuu… uspjela sam stavititickers i primjetila da kad stavim termin ispada 32tj6dana, a ubiti mi dr vode 31tj4dana.
Nema veze :) iako mi odgovara da rodim kasnije, naime mm je 21.04. krizmani kum. ne bih voljela da mora birati hoće li samnom u rađaonu ili u crkvu :D
baš mi odgovara ova hladnoća vani, zato što sam doma :D
nemajka je oprala prvu mašinu robice. :D :D imam nećaka rođenog u travnju prošle godine tako da smo svu robicu dobili. :)
svima ugodan dan, malim palčićima puuuno pozitivnih vibrica.
A jesu ti i termin pomaknuli? Znam da ti je termin po nasoj listi dan prije ili poslije mene, pa bi po tjednima trebale biti isto
Ne. rekla je dr da ga nece mijenjati. ne razumijem se puno u to...
Bok moje djevojke:)
Proudy zgodna si kako god!:)
Mi nismo u braku pa me nena kaj zuljati:))) ali me svejedno izbaci iz takta i ponekad izludi:)
Evo mene s 4d uzv, upoznajte mog hahara
[/url
Ita kak napredujes s uredjenjem sobice?
Samo je namjestaj montiran i to je to. Jos mi neko vrijeme sluzi kao skladiste soba😀
Sortiraj odgovore
Najstariji