Dobro jutro!
Mono drago mi je da malena napreduje i da je živahna, ipak je ona borac! Vjerujem da je teško kad ste razdvojene, ali proći će i to, pa ćete uživati zajedno.
Litta moja se okrenula negdje između 22. i 27. tt. Na pregledu sa 22 tt je bila okrenuta nogama dolje i do slijedećeg pregleda sa 27 tt je bila glavom prema dolje.
Mi smo opet odgodili polazak s obzirom na vremenske uvjete kroz Gorski kotar. A kod nas sunce sja, jedino što je hladno.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ja se ne vidim od posla, tako ti je kad uzmeš godišnji, dva i po dana hahaha
Večeras vas čitam, sinoć smo stigli oko 22h. Krenuli u 14. Ništa ne pitajte :( Kupili smo Malmo komodu s 4 ladice u Ikei , dvije komode, pa cemo spojiti i banjicu, sve u roku od pola sata, još jedna komoda ima 40kg, muž je psovao ko lud i bio ljut, jer je to sve morao dignut u auto... Danas mi ih je natovario u bmw jer imam zadnju vuču pa da me ne baca po ovom sibirskom snijegu, bijela govna...
pusa čitamo se noćas...
Hej cure... evo i mene
Mono-bitno da ima napretka. Uopce ne sumnjam u malenu Orion. Vi ste nase heroine❤️
Litta- meni se beba okrenula tek u 35 tt, tj na tom pregledu sam vidjela... iako mislim da je bas na Valentinovo (2dana prije uzv) napravila okret- tako neki cudan osjecaj bio i kasnije lupanje su se preselili na druge dijelove trbuha..☺️
Kika i Zrinchy bebe su ❤️❤️❤️
Imam jedno pitanje.. da li ce te vi prije poroda pronaci pedijatra? Meni govore da si ga nadjem prije- ali sto mogu- samo pronaci i pitati da li primaju .. ionak nemogu bebu upisati dok se ne rodi ..kak ćete vi?
Kako to uopce ide? Inace, danas planiram torbu spakirati( to planiram vec 3 tj) .. recite da je krajnje vrijeme😅
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Eve nama su na tecaju preporucili da se raspitamo tko prima. Da znamo otprilike kod kojeg bismo pedijatra da ne moramo traziti kad rodimo. Ja cu isto tako, naci kod koga bih i pitala hoce li nas primiti tako da imam spremno kad se beba rodi.
Jutro!
Evo i ja ustala!
Mono bravo za malenu! I slazem se, odi doma, brze ces se oporavljati doma.
Kika divna bebica!
Panda nek si ti sretno stigla i danas isto pazi na sebe.
Ostale cure 😘 jer sam sve zaboravila.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej cure… evo i mene
Mono-bitno da ima napretka. Uopce ne sumnjam u malenu Orion. Vi ste nase heroine❤️
Litta- meni se beba okrenula tek u 35 tt, tj na tom pregledu sam vidjela… iako mislim da je bas na Valentinovo (2dana prije uzv) napravila okret- tako neki cudan osjecaj bio i kasnije lupanje su se preselili na druge dijelove trbuha..☺️
Kika i Zrinchy bebe su ❤️❤️❤️
Imam jedno pitanje.. da li ce te vi prije poroda pronaci pedijatra? Meni govore da si ga nadjem prije- ali sto mogu- samo pronaci i pitati da li primaju .. ionak nemogu bebu upisati dok se ne rodi ..kak ćete vi?
Kako to uopce ide? Inace, danas planiram torbu spakirati( to planiram vec 3 tj) .. recite da je krajnje vrijeme😅
hahahaha EveM sad sam malo bolje promotrila tvoju profilnu sliku. Poistovjecujem se s njome:))
Baš sam lijena danas, drahgi mi otišao za Francusku, mislila sam odmarat, a onda mi se frendice navjestile doc:) Ne žalim se, možda mi nešt i skuhaju:))
I ja sam se raspitivala za pedijatra, rečeno mi je da su ionako svi dobri zauzeti tako da se time ne opterećujem prije poroda:)) Nije neka utjeha:/
Kupili smo auto! Škodu Octaviu karavan, konačno mogu sjest ko čovjek koji je trudan, a ne ko da sam Golijat koji pokušava u kutiju šibica (imali smo Renault Clia prije:))
[/url
Vezano za pedijatra, svakako si nadjite prije. Da ne mozete upisati dijete, ali vam moze trebati cim dodjete doma. Recimo ja s Maksom nisam znala, da bebama u rodilistu vade krv iz pete za testiranje na autoimune bolesti. Ta krv se vadi prvi dan, ako se dobro sjecam i nakon punog 3.dana zivota bebe. Ako je sve u redu s bebom i s vama, moze vam se desiti da vas iz bolnice otpuste prije nego beba napuni puni 3.dan i onda cete dobiti uputu kod otpusta da se javite pedijatru da bebi izvadi krv.
Rade to i neke patronazne, ali ne sve. Moja recimo nije htjela.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Vidis to nisam znala.. tnx za info. Onda se bacam u potragu...
Zrinchy odmaraj i uzivaj... meni M neki dan veli da mora za Bec par dana prije mog termina.. rekla sam neka odgadja kako god zna.. ne zelim sama sve to prolazit
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
I jos nesto vezano za pedijatra. Ako cete iz bilo kojeg razloga danas sutra mijenjati pedijatra svog djetata, pedijatri smiju odbiti primiti dijete. Medjutim kod prvog upisa ne smiju odbiti dijete. Nema tu nemaju mjesta. Ako nema fizicki mjesta, on djetetu otvara karton i dijete je kod njega na cekanju da tako kazem. Od frendice mali je bio na cekanju 6 mj, normalno obavljali kontrole i sve, jedino ga je doktor upisao kod sebe kada je pocela nova skolska godina, pa su se svi novi skolarci ispisali
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji