Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2018. 11:35

Zar nije bilo govora negdje da pedijatri novorodjence moraju primiti? Da su to fore da su  puni bla bla... Znam da kod nekih razvikanih postoje liste cekanja, al mislim da mi je netko rekao da bebe moraju primit, a da svoju prepunjenost trebaju rjesavat tako da skolarcima kartone preseljavaju kod lijecnika opce prakse.
    Mozda nije provjerena informacija, al ima mi smisla. 
    Jer znam puno roditelja koji skolarce namjerno ne zele prebacit dok imaju i manje dijete kod pedijatra. 

27. Veljača 2018. 11:38

Gumbek

Zar nije bilo govora negdje da pedijatri novorodjence moraju primiti? Da su to fore da su puni bla bla… Znam da kod nekih razvikanih postoje liste cekanja, al mislim da mi je netko rekao da bebe moraju primit, a da svoju prepunjenost trebaju rjesavat tako da skolarcima kartone preseljavaju kod lijecnika opce prakse.
    Jer znam puno roditelja koji skolarce namjerno ne zele prebacit dok imaju i manje dijete kod pedijatra.

Evo bas sam to napisala,  oni mogu biti popunjeni,  ali svejedno moraju uzeti dijete. Drugacije ga vode u evidenciji,  sve dok se ne oslobodi mjesto. Al tebi ko roditelju je isto zapravo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

27. Veljača 2018. 11:41

I jos jedan savjet, barem za vas koji ste u vecim mjestima i imate mogucnost izbora. 
    Gledajte gdje su vam ili labos ili vasa opca praksa u istom domu zdravlja kao i pedijatar. 
    Jer cesto, pogotovo kod vrticke populacije, ide pedijatar, pa te salje u labos i ako je za bolovanje onda ti kod svoje opce prakse moras ici otvorit bolovanje. A uvelike vam se zivot olaksa ako je sve to u nekom blizem krugu jer vozikat bolesno dijete nije bas neka fora. 

27. Veljača 2018. 11:43

ProudMomy

Gumbek

Zar nije bilo govora negdje da pedijatri novorodjence moraju primiti? Da su to fore da su puni bla bla… Znam da kod nekih razvikanih postoje liste cekanja, al mislim da mi je netko rekao da bebe moraju primit, a da svoju prepunjenost trebaju rjesavat tako da skolarcima kartone preseljavaju kod lijecnika opce prakse.

Evo bas sam to napisala, oni mogu biti popunjeni, ali svejedno moraju uzeti dijete. Drugacije ga vode u evidenciji, sve dok se ne oslobodi mjesto. Al tebi ko roditelju je isto zapravo.

Ma da, znam da ima neka fora vezana uz to, bas radi nekih renomiranih pedijatara koji su odbijali bebice a imali pune kartoteke skolaraca jer eto dobri su si s roditeljima. Beba nema izbora.

27. Veljača 2018. 11:47

Gumbek

I jos jedan savjet, barem za vas koji ste u vecim mjestima i imate mogucnost izbora.
    Gledajte gdje su vam ili labos ili vasa opca praksa u istom domu zdravlja kao i pedijatar.
    Jer cesto, pogotovo kod vrticke populacije, ide pedijatar, pa te salje u labos i ako je za bolovanje onda ti kod svoje opce prakse moras ici otvorit bolovanje. A uvelike vam se zivot olaksa ako je sve to u nekom blizem krugu jer vozikat bolesno dijete nije bas neka fora.

Slazem se!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    27. Veljača 2018. 12:12

Eto curke hvala na info! Čudno je da sam tu informaciju dobila od MEDICINSKE SESTRE koja radi u mojoj školi
    Za buduće znam da mi je bolje tu pitati:) Sad samo treba pronaći nekog normalnog pedijatra, a da nije predaleko

[/url

EveM
    27. Veljača 2018. 12:17

Ja sam cula tu informaciju da novorođence moraju primiti.. ali isto tako znam hrpu cura koje su odbijene a bebe su bile novorođence.. ocito preostaje biti dosadan ili ne znam, povlaciti neke veze ako hoces doci do određenog pedijatra

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

27. Veljača 2018. 12:21

Nisu cure znale svoja prava,  ne smijes pristati na odbijanje. Ako ne prije,  kad rodis naucis se postaviti i izboriti za svoja i djetetova prava. Samo moras znati kojq su ti prava naravno!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

27. Veljača 2018. 12:25

EveM

Ja sam cula tu informaciju da novorođence moraju primiti.. ali isto tako znam hrpu cura koje su odbijene a bebe su bile novorođence.. ocito preostaje biti dosadan ili ne znam, povlaciti neke veze ako hoces doci do određenog pedijatra

A mislim da treba bit dosadan, dosljedan i OSTAR. ne dat se smest. Provjerit informaciju s hzzom ak treba i odma ih time konfrontirat i bok. Previse puta sam cula i dozivjela kako se zdravstvenjaci elegantno znaju otrasit ljudi bas s takvim nekim pricama mi to tako i ajde bok, ono odjeb samo takav, a ljudi nazalost u nekim situacijama nit imaju snage borit se nit znaju svoja prava.
    Nazalost to su ostatci jos onog proslog sistema i igra moci.
    Postujem svugdje pravila i kucni red, manja sam od makovog zrna dok se radi kako se spada, al kad recimo kod pedijatra ispred vrata cujem da su se sestra i mame dotaknule tema godisnjeg/grincajga/shopinga/frizera/susjede mare/ parka i slicno onda popizdim jer eto mi drugi cekamo, ona se ne javlja na telefon, svi u lancu cekaju, a doticna koja je svoje obavila se pravi englez 

EveM
    27. Veljača 2018. 12:31

Eto hvala vam cure moje.. vec znam otprilike kojeg bi pedijatra pa cu bas isprobat ovih dana. Javim ishod. 

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.