Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marchy12
    14. Veljača 2018. 20:52

Evo moje loptice na 30i tjedan 😊😊 ubili se u lignjama 🤣🤣🤣

Marchy12
    14. Veljača 2018. 20:53

Marchy12

Evo moje loptice na 30i tjedan 😊😊 ubili se u lignjama 🤣🤣🤣

Honey
    14. Veljača 2018. 21:00

Neznam sta mu je doslo, mislim da on to ugada ovoj maloj pizdici u meni 😂 Salim se, on je inace takav, nikad nije cekao prigodu, al ispalo je wow jer ne slavimo Valentinovo i stvarno nisam nista ocekivala. Prije me je cesto "krao", zato sam vec pisala da je nasa prica za roman i film, al o tom cu jednom prilikom. 
    O da Panda ja sam ti jako stidna hahahahaha Samo ti spavaj, brze ce doc pregled i ogtt. Jesi na dijeti? 🙈 
    Proudy mantram da bu muzu sutra bolja prognoza na kontroli 😘 
    Ja se bojim te epiduralne al mislim da cu ju uzeti 🙆🏻‍♀️ 
    A opet se nadam mozda nece TOLIKO boljeti 🤔 hm, neznam... kak je Palčica

Honey
    14. Veljača 2018. 21:03

Marchy divna ti je loptica 😍 i ja se sad najela, ukro me na skupu veceru hehe tako da mi je trbuh isto tu negdje 🤣 
    Ita slazem se sa ovim nerazamisljanje je najbolje 🙂

yra
    14. Veljača 2018. 21:16

Marchy, trbuh ti je kao sa rdklame, nacrtan šestarom! 
    Cure, disanje je od ogromnog značenja na porodu. Definitivno umanjuje bol. Ali baš onako, školski opsesivno disanje i vizualizacija. Zamislite si nešto lijepo, npr. Da ste vjetar i dišite...dišite. na trećem porodu sam disala tako glasno i strasno da mi je poslije sestra rekla da su drugim rodiljama govorile da me slušaju kako dišem i probaju same tako. Sigurno ima na you tube. Bitno je duboko udahnuti i duboko izdahnuti, polako i planirano. Vjerujte mi da to umanjuje bol i inače u životu.
    Moj desetogodišnjak je u rujnu prošle godine doživio strašnu prometnu nesreću i u jednom je momentu nakon nesreće osjećao stravičnu bol. Disao je sa mnom, koncentrirao se na udah i izdah, punio svoje male stanice kisikom i vizualizirao dok nije urgirao anesteziolog i dok jaki analgetici nisu počeli djelovati...cca sat vremena. To mu je puno olakšalo.
    Ne ponovilo se!

yra
    14. Veljača 2018. 21:20

Marchy, btw, sad si mi bacila mamac...lignje...mmmmmmmm

14. Veljača 2018. 21:48

Marchy, ja sam malo vise trudna a pupak mi je vec prilicno vani :) 
    Trbuh ti je divan. 
    Meni je recimo jako pomoglo brojanje u koncentraciji na disanje. Sebi u glavi sam zadala neki spori ritam brojanja i do pet bi brojala do punog udaha na nos, i nastavila do deset polagani spori izdah na usta, i bas sam se trudila drzat taj svoj ritam brojanja i onda skuzis da vise mislis na to nego na trud.

Katuska99
    14. Veljača 2018. 22:18

Honey bas mi je drago da je sve ok i da je curka vesela i zivahna 😍 muzek je divan!  
    Moj jucer iso na koncert od tonya na fasnik, ja nisam jer su me ledja bolila. Dosao u 2 ujutro s orhidejom i rafaelom. Natjerala ga da skida sminku(bio je pirat) nisam ga htjela pustit u krevet s tim, znaci plakala sam od smijeha kak se cijeli zamrljao. Bio je ko dimnjacar🤣
    Proudy ti si pisala za frendicu i vakum? Joj groozim se toga, nadam se da nece do tog nikad doc. 
    Yra i ja bi epiduralnu, jel se za to mora prije potpisat? Jel se ikad culo da je neko imao teze posljedice od nje?
    Marchy busa je divna😍
    Ita bome kad vidim na faceu kolko ih je vec rodilo panika me pocne lovit. 
    Panda jadan kolega, i on se izmucio skup s bebom i mamom 
    Ja napravila strudlu od malina na brzinu, probna je bila jer u subotu mi seke dolaze na veceru pa da to napravim za desert 

Katuska99
    14. Veljača 2018. 22:18

Beba pesek pobjego na vrh posta🤣

yra
    14. Veljača 2018. 22:24

Isusek, Katuška, baš si me zbunila....ja tražim bebu gore- dolje...pesek je premeden!
    Nisam čuula da je netko imao ozbiljnih posljedica. Neke žene je glava znala boliti, ali uzmeš brufen ili paracetamol.
    Neke, ja ih ne poznajem, su znala boliti leđa...
    Samo na tebi je odluka.
    Ako ću vaginalno rađati bebu položajem na zadak svakako ću je uzeti. I u bolnicu ću ići polako...nogu pred nogu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.