Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Veljača 2018. 11:14

EveM

Proudy tnx, barem jedna briga manje..
    Gumbek- slazem se, jos i uz muza koji ne znam dal i kako ce to podnijeti( lose mu kad vidi krv) sad da se i o tome brinem… 🙈 .

Moj muz je rekao da nije vidio kap krvi u porodu. Jedina krv je bila iz rane od epiziotomije, al to je bilo kad je mala vec bila vani, kaze jedino kad je rezao pupcanu da je to vidio  al koliko je bio euforican radi bebe i njenog placa i svakog detalja uz bebu nije mene vise ni dozivio, ni moju pipi ni krv ni nista haha
    Uglavnom ako se muz ne bude navirivao tamo dolje nece vidjet nista strasno :D 

EveM
    14. Veljača 2018. 11:18

To sam mu i ja rekla.. skoncentriraj se na mene od ramena na gore.. hehe.. bit ce dovoljno. Ma vidjet cemo, rekla sam mu da ukoliko ne bude siguran- nek ne ulazi. Sta mogu.

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

14. Veljača 2018. 11:22

Ja i muz smo se dogovorili da ce biti sa mnom,  ali nece ici gledati dolje,  nista. I meni i njemu je tako bilo ugodnije. I tak i je i bilo. Cim je usao u boks,  upoznao se s doktorom oni su se lijepo dogovorili da je M zaduzen za gornji,  a doktor za donji sektor. Jedina krv koju je vidio je bila krv na bebi kad je izasala van. To je to.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Veljača 2018. 11:35

ProudMomy

Ja i muz smo se dogovorili da ce biti sa mnom, ali nece ici gledati dolje, nista. I meni i njemu je tako bilo ugodnije. I tak i je i bilo. Cim je usao u boks, upoznao se s doktorom oni su se lijepo dogovorili da je M zaduzen za gornji, a doktor za donji sektor. Jedina krv koju je vidio je bila krv na bebi kad je izasala van. To je to.

Ja sam svom odma iduci dan u posjeti naredila da pogleda dolje kakvo je stanje haha i kolika je steta, cimerici je beba bila u inkubatoru pa je nije bilo u sobi, tako da smo sami bili. 
    Malo je negodovao al je pristao
    Uglavnom nije pao u nesvjest, nije se ispovracao, rekao je da je ocekivao puno gore, jedino se grozio konaca, da je imao osjecaj da to ocajno boli 

14. Veljača 2018. 11:39

Ma nema tog boga da bi mi to gledo netko osim doktora koji moraju 😂😂😂😂
    Mislim da me u toj fazi i sam pogled bolio 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Veljača 2018. 11:45

Ma mene je zivo zanimalo kako to sad izgleda, a da ne pricam cim sam dosla kuci i otusirala se da sam i sama morala pogledat.

Al takva sam. 
    Imala sam jedan mali zahvat prije par godina i kaze mi doktor da flaster odljepim za 3 dana i da onda pocnem tusirat i samo konce dobro posusit i stavit  gazicu suhu. Ja nisam ni do lifta dosla vec sam malo odljepila flaster da skicnem kako to izgleda

14. Veljača 2018. 11:54

Gumbek

Ma mene je zivo zanimalo kako to sad izgleda, a da ne pricam cim sam dosla kuci i otusirala se da sam i sama morala pogledat.

Al takva sam.
    Imala sam jedan mali zahvat prije par godina i kaze mi doktor da flaster odljepim za 3 dana i da onda pocnem tusirat i samo konce dobro posusit i stavit gazicu suhu. Ja nisam ni do lifta dosla vec sam malo odljepila flaster da skicnem kako to izgleda

Pogledala sam ja sama,  kad sam dosla doma. Al M nije gledao dok nije poprimilo normalan oblik 😂😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    14. Veljača 2018. 12:00

Evo nas s pregleda... Sve mjere odgovaraju, čak je možda i malo veća. S obzirom da je od prvog pregleda nešto veća, kaže da je moguće da dođe i nekih 5-7 dana ranije. Svi organi su na svom mjestu, srce lijepo udara, protoci su odlični. Ovaj puta smo ju ulovili kad je maknula ruke ispred lica, pa imamo i sliku lica 😍 I raširila je noge u jednom trenutku da lijepo vidimo da je cura 😂 Mm je bio samnom, on je od svega uspio razaznat srce i stopala. Sljedeći tjedan bi trebala na ogtt. Slijedeći pregled nam je tek 21. 3. 
    Taman je iza mene došla jedna žena i komentirala da je u pola 7 već bila u laboratoriju jer ju put prije toga došla kasnije i nitko nije htio pustiti preko reda, mada je trudnica. Na to je sestra rekla da slobodno dođemo po nju i da će nas ona odvesti preko reda, naravno ako rade ujutro  

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    14. Veljača 2018. 12:26

Ja uskoro krecem na onaj tecaj za trudnice jer moramo to imat ako ce i muz ici samnom...on se nesto nećka hoće-neće ali otic cemo na to za svaki slucaj. Isto sam mu rekla ako bude isao da nema sta gledat i zavirivat dolje 😂
    Zadatak mu je samo da bude podrška i to je to 😊
    Bit ce me i samu pogledat na sta ce to licit a kamoli da netko rugi zaviruje.

Katuska99
    14. Veljača 2018. 13:52

EveM nebi ni ja nikako dala da mi buraz bude na porodu, ajde jos nekako sestra(iako ni to) al buraz nema sanse🤣 meni je buraz svecenik pa me zeza kako se nikad necu ispovjedit kod njega🤣🤣
    Joj mene strah poroda i tog sto neko kaze uzmi epiduralnu neko kaze nemoj i tako to😩
    A ono ceg me najvise strah, i sto sam rekla muzu da ako cuje da zele napravit zapali cijelu bolnicu je -vakum. Toliko su me svi isprepadali s tim, bratic mi ie ostao slijep na porodu od vakuma, od frendice poznanica gluha, od jedne cure maloj glava neka dugacka od tog. Jel to rade jos uvijek i ako da zasto??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI