Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leica2603
    10. Veljača 2018. 09:53

Jutroooo, dva sata bili u parkicu za pse, bas lijepo napunila baterije, sad chillamo uz radijator i dekicu i cajek 😀
    Danas ce dostava kuhati, meni se ne da 🙈

10. Veljača 2018. 10:22

Jutro cure!
    Ja ne znam kaj bi danas za rucak,  htjela bi kao malo pazit ovaj vikend zbog tog ogtta u pon. A nemam ideju uopce kaj jesti! Katuska,  upomoc! 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Zrinchy
    10. Veljača 2018. 10:37

Jutro curke moje!
    Velike puse Elviri i Hanici i ponosnom tateku:)
    Sad ceno lagano jedna za drugom kretat,bas se veselim🤗😍
    Ja razmisljam o tortiljama za rucak:)

[/url

panda102
    10. Veljača 2018. 10:45

Yra 😍😍😍 muz je divan. Super da je kraj radne ere za ovu godinu. Svaka cast sto si izdrzala skidam kapu. 
    Rucak kad sam sama kod kuce. Ne jede mi se nista odmah. Moj u Italiji na skijanju. Ja mnogo volim skuhat carsku mjesavinu i u nju nasjeckat i krompira da se skuha al manje kockice da se skuha kad i ostalo povrce. Poslije malo na maslacu prevrnem i neka rivica. Najcesce pecem oradu u peki papiru u rerni ili kupim neke filete u ribarnici od sarenke lososa postrvi zavisi sta imaju. 
    Mozda odem danas negdje na ribu. 
    Zavisi kakve su ti danas mucnine. 

panda102
    10. Veljača 2018. 10:46

Evo nas dvije debele. 
    Cekamo i Saritu ahhahaha da se ne zbuni da joj je danas puni tt. 

Sarita_00
    10. Veljača 2018. 10:46

Dobro jutro! 
    Subota, a ja već prije 7 bila spremna za ustajanje. Baš ne znam uživat. Popili kavu, sad u nabavku. Ručak će biti lovački, nisam raspoložena za kuhanje 😂 Poslije podne ćemo malo u šetnju da iskoristimo lijepi dan 😁
    I eto nas na punih 27 tjedana! Nadam se samo da nisam opet profulala 😂
    Puse svima 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    10. Veljača 2018. 10:49

Evo i nas 😊 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Leica2603
    10. Veljača 2018. 11:05

Zrinchy

Jutro curke moje!
    Velike puseElviri i Hanici i ponosnom tateku:)
    Sad ceno lagano jedna za drugom kretat,bas se veselim🤗😍
    Ja razmisljam o tortiljama za rucak:)

E jesi me sad u trans bacila 😂
    Poslala sam muza po cheeseburger upravo, al sad bi i neku meksicku tortilju ubila 🐷
    Do negdje 28 tt sam bila tako dobra, na +2, +3 kg. A onda sam pocela jest ko pajcekic, stalno nesto bi grickala i eto me na +9 🙈
    Zrinchy, posalji jednu tortilju postom 😂

Katuska99
    10. Veljača 2018. 11:28

Panda lepe ste mi vas dvije, trbuh je bas taman 😍 sarica ti sad ima oko pola kile 🙌🏼💕 
    E jel znas kolika je postarina za Hrvatsku s one stranice?
    Sarita bas slatka busa, kaj ti curku nosis?
    Proudy ja cu danas radit lazanje, bar mislim, ako se muz probudi u normalno vrijeme da ode u ducan.
    Ja se u 4 ujutro preselila u gostinjsku sobu, ovaj je hrkao da sam bila na granici odlaska ili da ga izlupam. Cak sam se bolje tamo naspavala🤭🙄
    Danas na sajam vjencanja, ne znam kako cu hodat po toj areni, vec me nakon pola sata pocnu prepone bolit. 
    Ja sutra 30tt😱😱

10. Veljača 2018. 11:37

Panda i Sarita divne ste mi! 😉
    Ma mi smo odlucili kelj varivo kuhati,  s mesekom i jede mi se zelena salata! Stavit cu krumpir bas me briga,  kud puklo da puklo 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.